Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Papanash, am vazut ce dulce sofer ai! Si te felciit pentru mesajul cu „nu-l lasa sa planga!“ Persuasiune placuta si reusita pt BB2…! Desi de-acuma sa te tzii cu DJul tau! Vine si in dormitor dupa voi la control! Acuma am vazut problema. Poate nu era bine inchis borcanelul? La francezi scrie pe fiecare ca faptul ca face poc e semnul calitatzii… Sanatate multa.
Teo, la multzi ani cu intraziere! Multa fericire la amantrei! Cu ciorba pe peretzi si obosita, nu ai cum sa reactzionezi ca mama din cartzile cu povesti. Aspiratzional, asa trebuie sa fie, dar nu te blama pentru ca esti o oama! Mor de ras cu dresura de tigri! Si l-am vazut pe Mini-Teo (Mihnea) ce-a mai crescut! E tare dragalas e si ce-tzi seamana!!!
Maria, eu te tot admir cum potzi cu servici si doi copii – dar ce copii!! – sa fii asa de activa pe forum! Gatesti, pregatesti, smotru…!!! Esti supra-oama! Uau, ce dulce e gagalicea cu sutien!!! E mortala, si asa de bucalata ca un cupidon!
Myral draga mea, as renuntza maine, dar… moral m-as simtzi ca un gunoi! Am semnat un contract costos rau cu niste furnizori de servicii pentru proiectul meu, si daca imi dau demisia (3 luni preaviz) las gaura in departament, ca nu are cine face proiectul… stiu, sunt cam bleaga la faza asta, daaar… in martie am venit si dupa o luna am spus ca mai am nevoie de 3 luni pt BB, acum vin, demaram & semnam contractul si acum sa-mi bag picioarele…?! Dar sunt de multe ori la un pas a o fac...! Cand o sa am al doilea BB cred (sigur) ca raman acasa, cum spui tu „sa nu fac nimic“ - ce eroare! – adica sa stau cu pruncii.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Bernix, m-a distrat teribil meniul Degetzicai: „2 frunze, trei cartoane si ceva pietre adunate constincios” dar vezi ca de la tzigari / mucuri mancate piticii pot da iute coltzul! Ascunde-le bine-bine! Cu BB 2 eu as lua-o si maine de la capat, DAR sa nu fie M asa de demanding – nu stiu cum le-as face fatza la 2 acum. … ca alte mamici, banuiesc?! Dar 2-3 ani suna bine – sunt cu ochii pe tine/voi! Ce sperietura cu manutza! Bine ca a ramas doar sperietura.

To’asa, to’asa, am raspunsul la intrebarea 5!!! Slabesti, Carpatino, fii pe pace! In fo’ 3 luni - zise Mafalda. Pana si eu am reusit s-o iau la vale si de o vreme am vazut luminitza miiiica la capatul tunelului: prefix 6 la cantar! Nu ma strofoc, dar am lasat-o ceva mai usor cu papa si… ma stresez cu birou-cresa-casa! Cred ca potzi adera la programul asta, nu? Am vazut trandafirasul!! Ioi da’ dulce-i!!!!! Domnisoara frumoasa si sagalnica si eleganta si poznasha… Ioi ce pralina ai tu acolo!
Moldoveanco, si noi avem faze si faze. Si incerc sa raman calma si cand e NU sa ii spun apasat – deja cunosc ei bine tonurile si nuantzele. Si cu agatzatul de mama la prorpiu – am trecut si noi, vreo 2 sapt prin fza asta. E normal, parte din dezvoltarea afectiva la varsta asta. Fii pe pace! Pupic incurajator. Vezio ca azi erai deja mai relax, iesi un pic din rutina si ia totul mai lejer.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Adimercedes – cu ‘grazing’ se mentzine silueta pana la adanci batranetzi! E cel mai sanatos – asa cica slabesc si eu… incetutz, dar conservent.
Rox draga mea, imi pare tare rau de asa probleme si griji cu Alex. Sper ca e bine.
Cristhina, nu stiu cum sa-l introci la 'cu supapa'... Al meu bea numai cu ea (tot Avent)… hmmm… Mai incerca, poate se tot joaca si din greseala se prinde cum functzioneaza chestia! Cand io fi sete si site ca de acolo trebui sa iasa apa... poate se enerveaza si trage din ea.
Lavinia, FELICITARI pentru licentza! Deci au meritat eforturile!

Marunzika, noi luam papuci de piele moi, fara talpa rigida. Asa-i teoria pe la noi. Cica se dezvolta mai bine echilibrul si nu se deformeaza oasele talpii… whatever. Cu alea si merge f bine; cu talpi se impiedica in ele (am vrut sa-i iau niste Puma haiosi, clasici, si l-am pus sa defileze in ei: dezastru!) Oricum, ma gandesc ca 90% din copiii lumii umbla descultzi, si nu par sa aiba probleme de mers… Ne-am nascut totzi cu talpi, nu cu pantofi. Bafta la control si pupam spracenutza. Si noi numai Hipp balotam. Hip-hop, papa tot!
Si Michael papa la fel ca Puppi (200g+) si lumea pe aici e multzumita de evolutzie: se misca enorm si nu e grasun. Atata vreme cat ea vrea si nu o fortzezi, da-i cat vrea ea! Al meu bea lapte 1 si a zis tanti ca e f ok si suficient. Poate o retrogradezi pe Puppi la 2 pentru RO??

Danutza, vazut printzesa cu pleata si palarie roz! Si Mami arata tare bine.
Sabina, sanatate multa finului domn! Ce o fi fost?! Pup mamica speriata. Bine ca-i bine acum! Mai ne zici de el, da? Vazut pozele mortale de la mare!!!

Mergi la inceput

Cecilia, ce plimbaretz ai! Bravo lui! Mai umbla vreunul cu mainile pe sus? (ca eu sunt cam in plop cu cititul mai din urma…) Felicitari si pentru cuvinte – mai, tot precocul grupului ramane, ptui-ptui!
Ramonaiani, nu ai sughitzat? Tot am vreu sa te sun, sa vad cand revenitzi la teutoni. Wilkommen nach Hause! Eu cred ca Eliza nu are nimic – si Mr M face figuri la scutecit, si ii tot schimb locul: ba pe jos, ba pe pat, ba in living… ii dau jucarii/obiecte noi in mana... alea vechi sunt fumate si nu-l mai intereseaza... pasionat de supt servetzele umede - bueh!… acuma incercam panties aia de la Pampers, de imbracat in picioare – dar e o aventura pana ai fiece picior in gaurica lui! Cum bagi unul si te dedici celuilalt, hop e iar afara... (+ a iesit kk pe langa – i-or fi totusi maricei? Dupa kg ar trebui sa-i fie buni…)
Oricum, si aia clasici mai mult in picioare sunt aplicatzi, el sprijinit de umarul meu. Daca il fortzez sa stea pe spate, urla ca disperatu’! Citisem undeva ca asta e varsta…
Mi-e dor de voi! Ceva poze?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Piciulika inteleg atunci hai mai curand cu bb2Cecilia deci nu ai reusit cu intarcatul, noi nu reusim nici macar sa bea putin din bibe laptic.Danuta ma bucur ca v-ati simtit bine in mini vacanta, am vazut si pozele ma simt de parca am vizitat si eu Sibiul. Iar copilasii sunt niste scumpiRamona imi pare rau ca ati uitat actele dar sper ca se rezolva repede. Cu pampersul nu cred nici eu ca e vreo problema ca asa face si a mea la schimbat.Erina asa sper sa fie si la noi in concediu micuta sa doarma bine sa manance bine, sa fie cuminte asa cum nu e acasapauza de tipeteMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

A mea are o perioada de tipete urlete am citit ca si alti bebei au mai trecut prin faza asta, deci astept sa treaca, sper.Si ca sa nu uit, SABINA am luat numarul de telefon acum sper sa-mi fac curaj sa si sunSi mi-am adus aminte de cremicios, si noi mancam, cam jumatate din el .Papanash nici eu nu prea am incredere in borcanelele cu carne, de peste nici nu mai zic. mai ales vara .Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Si ce era mai important pt noi dar mi-e si frica sa spun de cateva zile se trezeste mai rar noaptea cam la trei ore, ma rog sa ramana asa deocamdata, apoi pot spera si sa doarma toata noaptea nu?Nu stiu cum am reusit, am inceput sa-i dau mai rar ziua sa suga ca parca devenise obsedata si vad ca a rarit-o si noaptea, desi sper ca urletele si crizele ei nu sunt din cauza asta.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Gata plecam la plaja.Dar si noi tot albi ca si Erina, numai seara si dati cu creme, nimic nu se cunoastePupici tuturor!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Mai fetelor cate kg mai au copii vostrii??
Al meu are 8.900, si mananca nu ma pot plange! O fi bine?? A luat in greutate cam 180 gr.

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Andreea, al meu are undeva la 9.800 dar a castigat tot asa, sub 200g ultima luna. Consiliatoarea a spus ca-i f normal, la cat sunt de activi acum. Si si el papa bine.

Mergi la inceput