Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/papanash/papanash.jpg)
papanash spune:
quote:
citat din mesajul lui Marunzikaquote:
citat din mesajul lui papanash
una din cauzele posibile de diareea lui Ghighi e si un borcanel cu paste si peste de mare si smantana, comandat la babypoint. In aceeasi zi in care a mancat a inceput, e drept ca tot atunci a mancat si pepene verde cam rece, dar nu era pt. prima oara.
Astia cu distributia lor, nu cred ca o fac in masini frigorifice, iar acum nu-s temperaturi tocmai bune pentru transport alimente fara frigider.
De la ce firma a fost borcanelul cu peste, ca noi peste nu am gasit decat de la Hipp si Yannisei ii place tare si nu a avut pr cu stomacelul!
Pupam Ghighi!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
de la hipp, comandat de la babypoint. numai de la hipp i-am dat, am mai incercat si humana si a cam strambat nasul carn...ei fac transportul catre romania prin masini si autocare.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
papanash spune:
Carpatino, ce mai faci ?
ne zici un banc sau nu ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
Cand vine Rox , cine stie ?
Luy dragalasa mamica de ochioasa nu mai da nici un semn ?
Ghighi trosneste din dintisori, ai vostri bebelasi fac asa ? strange tare, ma chinui sa-l prind in poza ca-i tare simpatic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marunzika/Marunzika.jpg)
Marunzika spune:
Sim ai si tu poze la miresuci? Frumoasa foc! Si de desprecopii apreciata !
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marunzika/Marunzika.jpg)
Marunzika spune:
Ma retrag, ma duc sa mananc ceva, sa nu cumva sa pierd din kg cu sarg acumulate!
Revin pe seara cu detalii de la revizie!
Yannisa Milena
24.08.2007
![](images/user_woman.png)
ramonaiani spune:
Adimercedes multam de informatii. De fapt, incep si eu sa cred ca nu e nimic urinar. Adica azi a stat cuminte la schimbat - o fi si diferenta de temperatura, ca am plecat de la 30+ din Bucuresti la 17 grade in Darmstadt .
Sim apropos de uitat chestii acasa . Azi, can m-am hotarat sa sun pediatrul, realizez ca am uitat in RO toate actele copilului: Carnetul de la pediatru, carnetul de vaccinuri, certificatul ei de nastere
. Sa vedem cum merge Atlassibul, sa le primesc totusi inainte de noiembrie, cand vin ai mei in vizita ...
Si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut in formatie extinsa, dar cand mi-a venit sotul am tinut-o numai in deplasari: o zi la munte pe Transfagarasan, o zi la bunica lui, o zi la cealalta bunica a lui, o zi la bunica mea, o zi la nasii de cununie, 3 zile la mare (din care 2 a plouat ) si joi ne-am odihnit si noi sa rezistam pe drumul de intoarcere. Eu tot sper ca treceti pe-aici prin August (ai vazut ce reclama a facut Piciulika pe site-ul lui Michael la oraselul nostru
? )
papanasha Eliza (06.09.07)
sim_stoian spune:
quote:
citat din mesajul lui Marunzika
Sim ai si tu poze la miresuci? Frumoasa foc! Si de desprecopii apreciata!
Yannisa Milena
24.08.2007
Am si eu 2 poze, cea cu pocalul si piscoturile si cea cu voalul. Ambele imi plac tare mult. Multumim de apreciere.
Intreb zilele urmatoare cand ajung la Real, ca e la 2 pasi de mine. Am vazut Pre, 1 si 2.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Mariana, cu Atlassib curierat rapid ajung in 2-3 zile, deci rezonabil. Pachetelul trebuie pus la Autogara Internationala Rahova. Nu stiu daca ajung, am vazut pozele de la Piciulika si mi-au placut tare mult. Sunt 446 km de la Garmisch la Darmstadt, destul de mult. Iti trimit PM.
Jurnal de calatorii
papanash spune:
Un vibrator si o banana pe noptiera unei tipe.
Banana: Auzi, la tine e prima oara?
Vibratorul: Nu.
Banana: Atunci de ce dreaq tremuri asa, ca ma sperii si pe mine...
Piciulika spune:
Sangele de romanca nu se dezminte. Sunt la birou si citesc la greu si bag in word... asa am mai recuperat ceva. E luni si nu am chef aaazi, nu am cheeef aaazi...
Va invadez io forumu acusica si dau gata capitolu'. Statzi asa!
O iau din uuurma tare.
Sim, acuma am mai citit din urma si am vazut ce de baiuri si sperieturi ati avut. Off, dragul meu Stefan! Sanatate, puiule! Sa-i creasca unghiutza iute-iute! Ma faci curioasa cu Labirintul Rozelor… Cu planu nostru pitrocim ceva… e cam dificil, dar gasim o solutzie! Si Radu e determinat.
Nana draga, multzumim de incurajari! Poate scapa Fluturasul macar cu primii dintzi fara nici o problema – asa i-au iesit „aia simpli“ la castor. Am vazut pozele cu Maria in parc - duuulci Totzi 4! Si Fluturashul NU e gras! E doar dulce!
Gabitz, sper sa nu fie vreo problema – probabil doar ii trebuie un pic de timp. Si vezi ca medicii astia te baga-n sperietzi si aiurea?!
Betty, mie mi-a venit dupa 4 luni (nu pot spune ca m-am bucurat!) cu tot alaptatul intensiv…
Melania, nu uita ca la varsta asta apetitul poate varia foarte mult – din experientza vorbesc. Acuma rade 3200g de fructe la mic dejun, acu’ o sapt dupa 6 linguritze canci deschis gura! Si nu vrea bucatzele – consiliatoarea a aspus ca e foarte dezvoltat motric si din alte puncte de vedere, probabil cu masticatzia isi mai ia timp.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate