Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 16
sim_stoian spune:
Ana, Parndorf si SCS
. Eu as mai baga si un München mic, dar nu vrea Danut.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Beyyyy, tu pui linkuri de astea cu mancare la ora asta? Mie mi-e foame de mor, asta-noapte mi-a fost rau si am dat la ratze, iar azi mi-a fost teama sa mananc. Abia pe seara am servit o salata de rosii cu ulei de masline si o felie de paine prajita.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Gata, ma bag la nani ca maine am de umblat cu fratiorul ca are admitere. Chiar vroiam sa va spun, a venit singur cu masina de la Bacau, mi-au dat si lacrimile cand mi-a zis tata ca i-a dat masina si vine singurel. Si s-a descurcat si in Bucuresti, a venit singurel pana la usa. Nu imi vine sa cred ce mare s-a facut, parca mai ieri era un tzanc, iar acum a condus singur atata drum si se descurca asa de bine singur ![]()
Noapte buna.
Jurnal de calatorii
ramonaiani spune:
quote:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Vreau sa ma duc la o bijuterie cu tot aurul vechi si desperecheat pe care-l am si sa dau o diferenta de bani sa-mi iau un set de bijuterii din aur alb.Asta sapt viitoare!
Eu am o experienta proasta cu aurul alb. Inelul de logodna (o frumusete

papanasha
Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
quote:
citat din mesajul lui sim_stoian
Beyyyy, tu pui linkuri de astea cu mancare la ora asta? Mie mi-e foame de mor, asta-noapte mi-a fost rau si am dat la ratze, iar azi mi-a fost teama sa mananc. Abia pe seara am servit o salata de rosii cu ulei de masline si o felie de paine prajita.
Raul e de la electricitate/casa, de la examenul fratelui sau de la posibilul bb2
papanasha
Eliza (06.09.07)
slippers76 spune:
Sim, bafta multa fratelui tau. Imi pare rau ca ti-a fost rau aseara.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
quote:
citat din mesajul lui ramonaiani
Raul e de la electricitate/casa, de la examenul fratelui sau de la posibilul bb2(nici nu-s indiscreta, nu-i asa?)
papanashaEliza (06.09.07)
BB2 exclus, tocmai am avut musafirii rosii
Acum chiar am sters-o, noapte buna.
Jurnal de calatorii
mihailescu teodora spune:
'noapte buna si de la mine!
Elizuca din Germanica!
Ana,salivez deja,dar mi se pare multa migala,plus de asta n-as savura decat eu,ca sotul meu e certat cu legumele![]()
Sim,adu-l pe Danut la o traineruiala pe terasa ,la o bericioaica!O sa-i predea Nasti tot,doar a facut si cursuri de puericultura![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
Bafta fratiorului la examen!Sa ajunga un mare informatician!Si sa stii ca mor dupa Stefan,e de-o veselie molipsitoare,golanul!
Ana,l-ai intarcat pe Vladutz?Zulufata?
Danielle02?????
morosanul care da la vasle!E dulce rau si babanel la kile!
Am descoperit o combinatie care-i place luiMihnea:1 cartof mediu+1 ceapa mica +paste Risoto de la Barilla,innabusite in unt si fierte apoi,amestecate cu piept de pui(ficatel/galbenush/peste).Cred ca tre' sa-i dau reteta si d-lui Hipp,ca si-al meu mare fan era si el(si este)!Dar incerc usor-usor sa-i scot borcanele!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Povestea nasterii
quote:
citat din mesajul lui ramonaianiquote:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Vreau sa ma duc la o bijuterie cu tot aurul vechi si desperecheat pe care-l am si sa dau o diferenta de bani sa-mi iau un set de bijuterii din aur alb.Asta sapt viitoare!
Eu am o experienta proasta cu aurul alb. Inelul de logodna (o frumusete) era din aur alb impletit cu aur galben. Dupa un an de zile ala alb a devenit galben-spalacit
papanashaEliza (06.09.07)
Aoleo?Atunci ma mai gandesc!Poate raman totusi la aur galben,dar ceva micutz,finutz!Bine ca mi-ai zis!
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Povestea nasterii