Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Teo, ma declar dispusa sa iau in arenda nishte kile. Ca in ritmul asta ajung sa ma ia vantul pe sus. AM ai putine decat inainte de Vlad. Deh, cu doi copii, serviciu de contabil, menajera, bucatar si bona la un loc e un pic mai stresant Salata n-am mai facut nici eu de secole. Cred ca de la Craciun.

Sim, uite asa se aranjeaza lucrurile (de obicei). Tinem pumnii sa fie totul bine cu gradi.

Fug ca au fiert legumele. Sa le scurg sa se raceasca.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
citat din mesajul lui cecilia L

Teo sa porti sanatoasa rochia si sandalele, sunt superbe.
Multam de idee, chiar ma gandeam unde merg sa-mi caut ceva de imbracat pt o nunta la care merg sambata, am ochit ceva, sper sa aiba masura mea...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Multam,Cecilia!Daca n-am probat si eu la modele de ma luasera caldurile pe-acolo.
Sandale negre modelul ala nu mai aveau in Mall Vitan decit rosii,au dat telefon in Unirea si le-am luat de-acolo!
Rochia e 12 si mi-e larga la fund si burta,dar la sani e perfecta.O s-o duc la o croitoreasa s-o strimteze inainte cu o sapt de nunta sa fie ,,la fix''!
Am vrut sa descarc poze cu Mihnea dar m-au lasat acumulatorii si ceilalti sunt descarcati,asa ca maine o sa-l vedeti in actiune pe musiu!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Teo, sa stapanesti sanatoasa achizitiile. Mai ales rochia. Imi place de mor. Am si eu o mancarime la degete... mama, mama! Dar ma abtin la cumparaturi ca peste doua saptamani plec in Italia si e sezonul de reduceri la greu. Asa ca Milano, here I come.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
citat din mesajul lui slippers76

Teo, sa stapanesti sanatoasa achizitiile. Mai ales rochia. Imi place de mor. Am si eu o mancarime la degete... mama, mama! Dar ma abtin la cumparaturi ca peste doua saptamani plec in Italia si e sezonul de reduceri la greu. Asa ca Milano, here I come.

Vad ca recidivezi duamna cu Milano asta al tau!Nu mai fusesi si alta data?Eu o sa ma multumesc cu o sapt la turci fara Mihnea.La cate evenimente am anul asta,sunt cam secatuita la buget.Era sa bifez si-a doua nunta in calitate de nasha,dar n-au gasit finii restaurant convenabil.Asa ca ramane pt la anu'!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Ti-am admirat pozele din Polonia.Ffff faine alea cu ,,rocks''!

Mihnea

Povestea nasterii

Alea cu rocks sunt de fapt o greseala tehnica. S-a dat Mihai in stamba ca stie sa focalizeze. Am pus pozele alea pentru prieteii nostri din Polonia. Mai am niste restantze dar mi-e o lene...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Teo, sa porti sanatoasa achizitiile, faine tare. Auzi, nu-i preda Nasti niste cursuri de bona lui Danut? Ca zau i-ar prinde bine.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Da duamna, recidivez. Da' ma duc pentru pura relaxare, rasfatz si terapie prin shopping. Cred ca o sa bifam si noi o saptamana in Turcia, da' cu copiii. Prin septembrie. Daca nu macar trei zile la Stambul, tot pentru terapie

Mergi la inceput

Nici Marta n-are net, doar la servici si acolo nu prea are timp.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Si eu acusi bag terapie prin shopping, AMR o saptamana jumatate .

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Ei, mi-o iei inainte Sim, nu-i coreeect!!!!! Viena? Parndorf?

Mai bucatareselor desavarsite (Teo si Sim, cu voi vorbeam, evident), io tot stau si sap pe culinar ce sa mai fac de mancare ca sunt in mare pana de idei (si timp, ce-i dept), si-mi ploua-n gura. Ia uitati ce am www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19715/Paste-gratinate-cu-rulouri-din-zucchini-grilati/" target="_blank">gasiiiiiiiiiiiiiiiiit:. Maine musai iau zucchini, ca-mi ploua-n gura.

Ma duc sa hartanesc legumele alea.

Mergi la inceput