Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Sambata am fost menajera si bucatareasa.Nasti a fost bona.Ma prinsese 12 noaptea calcand rufe,n-am iesit nicaieri,am prestat munci la domiciliu!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Carpatina sper sa mai durere vreo 18 ani pana la examen, vezi ce a patit Teo, accident cu portiera Mercedes...asa ca prefer sa dorm linistita pana isi i-a Cristi carnet....hihi, iar visez....somn linistit.....auzi la mine.....

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Duminica am fost duamna,ce pana mea.Asta dupa ce m-am umplut de clabuci cu comanda de la babypoint.
Primesc sambata mail de la Amelia Meyer ca mi-a sosit pachetul si sa iau legatura cu fam.Visanoiu.Toate bune ;sun pe mobile nu rasp nimeni,sun pe fix si-mi raspunde o doamna in varsta,mama lu' Visanoaica.Ii spun cine sunt si ce vreau,imi zice ,,sigur,puteti veni sa-l luati(pachetul)''.Mergem in Drumul Taberei,ajungem la adresa,intru:un maldar de pachete.Cauta-l pe-al meu...Si le iau la rand,le taiam cu babornita cu foarfeca sa le desigilam sa gasim facturile.Rezultat:niciunul nu era al meu
Imi da un dosar cu liste cu pachetele sosite poate ma regasesc prin ele:canci.Insa am descoperit alt lucru:juma de forum comanda de pe babypoint...cel putinde prin mamicile noastre o gramada!
M atrimite baba la sediul Atlassib la autogara Rahova.Acolo erau sosite vreo 10 pachete ,dar erau pe numele Visanoiu,asa ca am plecat cu buza umflata si de-acolo.
Dar am ajuns acasa,am hranit cupilu' cu fructe,i-am reinnoit atestatul de bona lui Nasti,am luat masina(lovita cum era) si-am plecat cu sor'mea la mall!
Am venit dupa vreo 3 ore acasa,dar cu moralul in slavi!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Cecilico,bine-ai revenit,mamico!Ce flacau mare ai,ptiu!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

vad ca va "bateti" in kilogramele bebeilor/ A mea la 9 luni si o sapt are 7,700 gr.
Sapt trecuta am fost la spit de copii si i-am facut analizele de sange recom de ped. Are doar o usoara anemie, in rest e ok. asta e ritmul ei de crestere..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Teo,vad ca ai avut parte de peripetii la sfarsitul acestei saptamani, imi pare rau pt masina, bine ca nu ati patit voi nimic, iar pt comanda.....nu stiu ce sa zic...ghinion probabil.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Mi-am achizitionat una bucata www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/product_10001_10001_66154_641018_-1" target="_blank">rochie si una bucata pereche sandale.Rochia e pe ciclamen,iar sandalele sunt pe negre de lac,cu o funda in fata,asezate in dreapta sus pe pagina cu un plic inflorat si niste sandale rosii cu toc inalt!Mi-am mai luat un plic asortat,chiloti si sutiene(am devenit obsedata)!
Mai am de cumparat una alta pentru nunti.
Vreau sa ma duc la o bijuterie cu tot aurul vechi si desperecheat pe care-l am si sa dau o diferenta de bani sa-mi iau un set de bijuterii din aur alb.Asta sapt viitoare!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Foarte important(pentru mine,evident):de sambata ne-am iepurit si noi(in sfarsit).Fra prea mari tam-tam-uri si figuri,a iesit un incisiv central stanga jos,cat de curand va iesi si perechea lui!
Asa ca isi va putea infige Mihnutzu' coltisorul in sutienul si-n chiloteii nora-mii!Ptiu,ca frumoasa fata ai mai cuscra! pe amandoua!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Hai c-am ramas singura:ma aberez si eu pe aici!
Maine mergem sa facem Prevenarul!O doza maine si inca una pe la 11 luni sa nu-l suprapunem cu Priorixul de la 1 an!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Carpatinooo,de cand am inceput serviciul am mai dat jos 3 kile.
Papanasho,radea si Mihnea cu Ghighi al tau la giumbushlucurile cu hartia!iar bancul m-a terminat si pe mine de ras!Aaa,si erai si tu pe listele babypoint!

Mihnea

Povestea nasterii

Mergi la inceput