Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Cum Luy nu are nr in lista... rog pe Sim sa-mi spuna de la ce companie are dumneaei net.. Sa le fac dom'le reclamatie ca pre ne priveaza de prezenta poetesei noastre si-a ochioasei Maria..

fetele si le astept cat mai degraba inapoi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Duamna Teodora... astept(am) cu nerabdare povestile de la aniversare...

Tomasa.. mai degraba tu bine ai revenit.. cau eu n-am plecat nicaieri

=====================

Mergi la inceput

Sim... felicitari pentru acceptul gradinitei. Au mai facut o grupa?
Asta inseamna ca te intorci la serviciu incepand cu 15 septembrie?

Papanasho... ai postat azi? Ce mai faceti? Si acum ma bufneste rasul cand imi amintesc de bancul cu banana

=====================

Mergi la inceput

Bernixooooooooo... hai cu poze de la turta!!!!

Si spune ce obiecte ai pus pe tava - si daca vrei si ce-a ales Degetica!

A fost tare citatul ala pus de Isabeluta cu - citez din memorie - "se face copilul cadou din ce foloseste la aceasta varsta: haine, aur, etc

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Salutare!

Melania ai terminat tu cu stresul nemancatului si am inceput io A mea nu stiu ce are frate,dar de-o saptamana intoarce capul cand ma vede cu castronelul de papa venind...abia reusim sa o facem sa manance ceva:taica-su numara,eu cant,tv-ul merge..inghite numai daca ii distragem atentia.Pai deja ii numar coastele,cand era mai micuta nu se vedeau deloc...of,of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Vazut poze cu puiutii frumosi de Pinacolada,Rodica,Cecilia...ce mari au crescut!

Rox bine ai revenit si distractie faina la Paris!

Marunziko bune date mai aveti Ma bucur ca a scapat usor de intepatura...si pe mine ma ia asa o slabiciune,numai cand ma gandesc la vaccinul care urmeaza,dar mai avem pana la 1 an

Papanasho ce mai face Ghighi,sunteti bine?

Plec,ca s-a trezit Mirunica mea...va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara!

Papanash, multa santate lui Ghighi, sa scape de problemele la burtica!

Danuta, incearca sa-i dai sa pape in aer liber, sau fa pauza o zi, doua.Pune-i pe masuta niste legume fierte, putina carnita pe care sa si-o dua singura la gurita. Si Antonia mai are toane la mancare, acum din cauza dintilor iar, dar trec.

Azi mi-a facut Antonia putina temp 38,1, maine vine dr sa o vada, poate e de la dinti, ca altfel nu e racita, mananca cat de cat si suge mult si isi baga si degetele mereu in gura.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
citat din mesajul lui Marunzika
Pai cu sterilizatul pe aici e indicat min 6 luni.

Lasa mai, ca si-n spitale tipau ca disperatii ca temperatura de peste noapte din camera copilului trebuie sa fie de 18°C. Asta nu inseamana ca trebuia sa imi omor copilul numai pt ca asa au ei scris la carte [:))]

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

Duamna Teodora... astept(am) cu nerabdare povestile de la aniversare...

=====================

Helou!
N-am mai avut timp sa postez,desi am citit ce s-a scris!
A fost de coma aniversarea,adika era cit pe ce sa ratam restaurantul.Rezervarea am facut-o eu,tati habar nu avea.Eu am ajuns acasa,m-am culcat la pranz cu Mihnutzu' si-am dormit nene,ca bolovanii!A venit tati pe la 17:30,in liniste s-a dezbracat,umbla in varfuri sa nu trezeasca minunile,intr-un final s-a trezit Mihnea,ca eu eram dusa si cand vad cat e ceasul(17:50) si rezervarea era la 18:30,nu mai stiam cum sa sarim in textile.
Tati romantic mi-a adus un superb buchet de flori,am papat nesanatos,Mihnea ne-a enervat ca nu mai sta cuminte in restaurant si-am terminat apoteotic seara
Frumos,nu?

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Vineri,o zi kkt!
Cand mai aveam 10' maxim pina acasa(eram prin zona lui Bernix),pe banda 1,urma sa fac dreapta,viteza 35-40km/h,un idiot urcat pe un trotuar cu o dubita Mercedes deschide portiera sa se dea jos exact cand eu eram cu botul masinii in dreptul lui.Evident ca mi-a lovit aripa,usa lui s-a dat peste cap,etc....
A urmat mers la politie,declaratii,constatari etc!El a raspuns nonsalant ca nu m-a vazut,desi eram o coloana maricica pe banda 1,probabim i-am intrat in unghiul mort al oglinzii,habar n-am,nu ne-am mai tiganit ca n-avea rost,si-a recunoscut vina,mi-a dat asigurarea lui,dar o s-o reparam pe Casco al nostru ca el are RCA la o societate nashpa si-or sa se dueleze asiguratorii intre ei sa recupereze banii.
O sa stau pe dreapta vreo 3 zile cat dureaza reparatia,dar asta este!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput