Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Salut fetele. cam rar pe aici in ultima vreme. Daca candva stateam cu orele la calculator, acuma sunt in cealalta extrema.

imi pare tare rau ca nu am reusit sa ma intalnesc cu Cecilia si Cristi. cand au venit ei in BM era Cristi bolnavior, iar cand am vrut noi sa mergem la ei(am vrut sa le facem surpriza) a intervenit altcea si nu s-a putut...asta e.

in rest noi suntem bine, lui Darius acuma ii iese un dintisor sus, are 11.5 kg si 79 cm, zice mama, tata, ada, dai, tei-tei(tai-tai)facand si semnul reespectiv, stim semnul pt papi, si face pe olita fara probleme de 2 ori pe zi, cand se trezeste.merge tinut de o manuta, a facut si cativa pais singurel...dar cam timizi. e amorezat de taica-su, daca-l vede vrea numai la el, si nu merge la nimeni din bratele lui.

Maria
multumesc pentru urari. pup Teuta scumpa, te topesti cand o vezi in costumul ei de baie...

Pup Alexandra aciidentata, si toti bebeii .

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Bine ati venit fetelor din concediu! Cum v-ati descurcat cu bebelusii? totul ok? Rox a povestit in amanunt asa ca stim la ce sa ne asteptam.
Pupam fetele!

Noi tot pe acasa ca centrala asta care am fost nevoiti sa o instalam ne-a mancat toate resursele asa ca pas concediu.

Erina, ma bucur ca v-ati simtit bine? Mai plecati pe undeva?

emma si andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

niste pozici de la o balaceala in week-end

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

rodica - faine pozele.mie cel mai mult imi place cea din colac.pupam morosanul vesel

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Rodica superbe poze! Dar te rog nu mai zice ca esti balena ca ma supar pe tine! Esti mamica de baietel destept frumos si vesel! Pupici!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui Marunzika

Puppi cantareste 8900g, 77cm lunga si 44,5cm KU.

8900 si tu te temeai ca e grasa? Noi avem deja 9.300

Felicitari pentru vestile bune.. io' zic sa incepi sa te mai relaxi si tu ... da-i soro mancare de oameni mari daca zise doctorul...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

quote:
citat din mesajul lui Marunzika

Puppi cantareste 8900g, 77cm lunga si 44,5cm KU.

8900 si tu te temeai ca e grasa? Noi avem deja 9.300

Felicitari pentru vestile bune.. io' zic sa incepi sa te mai relaxi si tu ... da-i soro mancare de oameni mari daca zise doctorul...

Pai m-am relaxat, dar mancare de oameni mari nu-i dau ca nu prea am cum sa blenduiesc pizza si friptura ! Am sa-i dau dupa ce ne intoarcem de la mare, pana atunci ramanem pe borcanelele Hipp.

Pupam trandafirasul si mamica lui !

Oua ce liniste pe aici, tot timp frumos aveti in Ro? La noi 13°C si ploua :((

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui rodicamaries

niste pozici de la o balaceala in week-end

Frumos si mare baietel ai !

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

piciulika daca mai ajungeti prin De poate treceti si pe la noi, promitem sa-i facem cinste printului cu un meniu Hipp !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui ramonaiani

Buna dimineata. Multumim de primire . Marunzika, m-ai speriat cu grijile tale. Eu nu mai sterilizez biberoane de la 4 luni jumate. La mare fata gusta scoici, pietre s inisip. Se lingea pe buze de apa sarata etc. Daca o tii sub glob de sticla ....

Fetelor, vroiam sa va spun o chestie nostima. Cand am ajuns acasa, sotul a zis sa isi scoata masina din parcare (e o curte interioara, dar poarta intotdeauna este deschisa laarg, pentru ca la parter este un cabinet de masaj, si unii pacienti intra cu masina in curte). Buun, in momentul ala realizeaza ca a uitat sa incuie masina. A stat masina DESCUIATA 2 saptamani. Nu lipseste absolut nimic, cred ca nici n-a fost deschisa ...

Pai cu sterilizatul pe aici e indicat min 6 luni.

Cu masina ni s-a intamplat si nou la botez. Nasul si-un prieten au plecat sa plimbe fata si s-au dus la masina noastra, parcata cam la 50m distanta de restaurant sa asambleze inca o piesa la carut, incepuse ploaia asa ca au acoperit printesa si au plecat grabiti spre restaurant lasand porbagajul larg deschis. La 1h vine prietena mea si ma intreaba daca nu cumva masina cu nrx e a noastra?? Era a noastra si nu lipsea nimic . Norocul nostru!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput