Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 9
Marunzika spune:
Rox bine ai revenit si distractie placuta la Paris.
Puppi cantareste 8900g, 77cm lunga si 44,5cm KU. Dr ne-a spus ca e super ok, ne-a dat voie la mancarea de orice fel, deci, ce mancam noi are voie si ea ( insa eu nu ma risc, cica nu mai are nici la sare ori mirodenii restrictii!), de la 1 an cica o pot baga pe lapte de vaca de 3,5% grasime. Papuci preferabil cu talpa moale ( gen manusa) la inceput si cat mai mult desculta, iar cand e de mers pe strada, trebuie apelat la magazin ce masoara exact piciorusul si apoi cumparat.
Si a primit si vaccinul, primul in manuta, iar eu cand am vazut dr ca se apropie eram deja panicata, am transpirat instant ca nu aveam jucaria la indemana sa ii distrag atentia, iar dr imi zice ca nu mai e nevoie ca deja a terminat, iar Puppi nu a scos un sunet, nici macar nu a clipit
! Iar eu sa lesin de frica pt ea
. Trebuie repetat dupa cca 4-6 saptamani, deci cand ne intoarcem din concediu.
Sper sa nu faca febra, au trecut cam 7h de la intepatura.
Fug si eu la nani, noapte buna!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
ramonaiani bine ai revenit in De! Nici eu nu mai suport frigul, azi 13,5°C si ploaia, paraca ar fi toamna deja.....of, plang rochitele pe umeras!
Daca mergi la dr doar pt control nu ai nevoie de carnetul ei, noua nu ne trebuie decat la U-uri. In rest vor cartea ox/trimestru.
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Pinacolada spune:
Bine v-am regasit!!!!
am venit din Co.....va atasez niste poze!!!!
revin cu amanunte!
greyeras spune:
Bine v-am regasit si de la noi!
Am venit si noi aseara de la mare. A fost foarte frumos, vremea superba, apa numai buna de balaceala, iar copilul s-a comportat exemplar, ieri a dormit chiar 3 ore pe plaja asa ca am putut sa ne balacim in voie. Numai drumul dus si intors a fost tare obositor, super aglomerat, iti trebuie nervi de otel sa pleci la mare.
Poze pun dupa ce cumpar baterii la aparat ca le-am epuizat.
Ma apuc sa recuperez din urma pana se trezeste Aduta.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
Pinacolada spune:
Gata!
ce faceti? sanatosi, voinici?
noi ne-am intors de la mare, vremea a fost superba, copii s-au simtit super.....
abia astept sa citesc din urma....
pup
ramonaiani spune:
Buna dimineata. Multumim de primire
. Marunzika, m-ai speriat cu grijile tale. Eu nu mai sterilizez biberoane de la 4 luni jumate. La mare fata gusta scoici, pietre s inisip. Se lingea pe buze de apa sarata etc. Daca o tii sub glob de sticla
....
Fetelor, vroiam sa va spun o chestie nostima. Cand am ajuns acasa, sotul a zis sa isi scoata masina din parcare (e o curte interioara, dar poarta intotdeauna este deschisa laarg, pentru ca la parter este un cabinet de masaj, si unii pacienti intra cu masina in curte). Buun, in momentul ala realizeaza ca a uitat sa incuie masina. A stat masina DESCUIATA 2 saptamani. Nu lipseste absolut nimic, cred ca nici n-a fost deschisa ...
papanasha
Eliza (06.09.07)
moldoveanca spune:
Buna dimineata fetele si bine ati revenit.Eu sunt fericita,in sfarsit a aparut soarele si la noi,repede sa scot zecile tricouase si pantaloni scurti din dulap![]()
teo
moldoveanca spune:
Eu am dormit atat de bine aseara,tati a fost de servici cu bebe,hi hi hi.Acum e terminat in pat dar m-am odihnit eu macar.Asa ca am hotarat o data pe saptamana el sare din pat daca plange Vladut.
teo
moldoveanca spune:
Piciulika
si eu i-am cumparat Pampers pants am zis ca e mai usor sa-l schimb,dar a iesit pe langa,cred ca nu sunt foarte buni.
teo