Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (295)
Raspunsuri - Pagina 9
Biancas spune:
Neatza buna in sfarsit am cam ajuns la liman cu treaba si am timp de net (de 3 zile nu am stat pe mess sa nu fiu ispitita de unu, alta`
).
Giova..deci atunci cunosti stilul rece si "telenovelistic"
. Ce sa faci...asta e. Si socrii ii fac toate toanele deaia sunt rasftati copii mei cand merge acolo
. Am citit o frantura din vechile conversatii...hai lasa-ma ca multe erau exagerate si multe se credeau medici. Mai ales una din ele...doamne era fenomenal de "inteligenta". Ma rog...
Revin ca am treaba
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
toanca spune:
neata fetele...
Iar nu am chef de nimic si afara e o vreme....de stat in pat si de facut copii![]()
![]()
![]()
Dar din pacate sunt la munca
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
cosmi1975 spune:
neata gagici....asa e TOANCA naspa vreme,dar mie imi place ca am timp si de altceva nu ma cara stefan in parc
papan??un mare nebunic ,acum e la mamaia dupa 1 luna si cev a de cand a stata non stop cu mine l a luat mama sa se bucure de le ca de luni pleaca ptr 2 saptamani la olanesti si cateva zile la tara....bianac vine duminica seara din cantonament si luni la prima ora pleaca ....iar asa ca s pe baricade cu papan ,2 case pana dupa 15 august....dar si dupa aia????????sa vezi distractie pe capul meu
a venit si tata socru aseara ca maine pleaca la cumnata ...ce misto
cosmi1975 spune:
neata gagici....asa e TOANCA naspa vreme,dar mie imi place ca am timp si de altceva nu ma cara stefan in parc
papan??un mare nebunic ,acum e la mamaia dupa 1 luna si cev a de cand a stata non stop cu mine l a luat mama sa se bucure de le ca de luni pleaca ptr 2 saptamani la olanesti si cateva zile la tara....bianac vine duminica seara din cantonament si luni la prima ora pleaca ....iar asa ca s pe baricade cu papan ,2 case pana dupa 15 august....dar si dupa aia????????sa vezi distractie pe capul meu
a venit si tata socru aseara ca maine pleaca la cumnata ...ce misto
Giova spune:

m-am saturat de frig si ploaie
, vreau soare!!!!
hai sa scriu si eu ceva, caci imediat iar o tai de-acasa.
Maraki nu a racit atunci, daca e rece nu-i scoate afara, mai ales daca nu au haine. in privinta asta nu-mi fac probleme.
Silvia frumoase pozele de la mare.locuri curate si frumoase.
Bee ma bucur ca sunteti ok. mai puteti? pe cand e gata casa?
spor la gasit job.
Bianca eu stiu de la mamica unei fetite de la gradi, care e dr. ca e antibiotic sumetrolimul. Dr. mea a zis ca nu, mi-a prescris si acum pt. marco, dar nu i-am dat inca.poate scapam numai cu siropurle astea si cu nurofenul.
fug la treaba. o zi buna sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Giova...nu e tare sumetrolimul poti sa ii dai linistita parerea mea. Eu am si uitat de existenta lui , Sandra cand se imbolnavea (de 2 ori pe an) sumetrolimul era al ei...fara consult la medic, stat la cozi. Pe mine m-a ajutat mult dar uite ca la Dani sunt altfel...merg la control,si am uitat de sumetrolim. Spor la treburi.
Silvi, faine pozele cu voi, e inalt bine Alain si seamana leit cu tine.
Toanca...asa e si aici..vreme urata de facut copii si numarat bani 
Cosmi, unde pleaca iar Bianca cand vine din cantonament? Mergeti in Turcia pana la urma? Unde v-ati hotarat?
Eu sper sa se faca vreme faina sapt viitoare sa putem merge la Busteni.
Putzicu meu e acasa , l-a adus Nelu inainte
(asa il alint eu pe Dani) asa ca de abia astept sa ajung acasa sa ne iubim tare tare . Tare s-a bucurat cand l-a vazut si pe el si s-au pupacit mult si a stat agatat la gatul lui
. Dragul de el. Sandra a venit aseara acasa, a dormit cu mine ca Nelu a lucrat.
Ma tot gandesc daca sa imi pun sau nu gem de caise..oricum numai sapt viitoare am timp. Si caisele sunt pe terminate...
Mai vreau sa mai fac o placinta cu visine...daca mai gasesc si dinalea . Acuma ca m-am eliberat cu serviciul am mai mult timp, mergem rupta acasa numai patul il vedeam bine ![]()
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
BIANCA se pare ca mergem la kemer dream in principiu...dar mai asteptam cateva zile sa facem rezervarile...prietenii nostri au ceva pb ...bianac pleaca la olanesti cu ai mei parinti,in conediu...apoi o vor duce la tara la socrumeu care o va gasi akolo pe 11 august....ca nu stim daac va merge sau nu cu noi....(cred ca da),oricum noi dupa 20 august vom pleca....vom pleca oricum 1 saptamana
maraki spune:
Hello mamici,
Bianca te-am intrebat cu ce ai facut praji cu visineeeee!!!!
nu mai pot sa scriu, ma da la o parte
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki, tot nu ti-ai facut laptopul ala? Cumpara-i o tastatura lui Angelo sa butoneze poate te lasa si pe tine sa scrii linistita. merg acasa si sper sa nu uiti iti scriu reteta ca din cap nu o stiu. Mai e super buna placinta...cu visine sau cu prune se face identic. Eu am facut si de piersici dar nu e asa buna.
Cosmi, am inteles cu Turcia . Bianca se plimba in vacanta...ce bine de ea
. Ieri am vb cu o colega de facultate a fost in Turcia, Alanya la Saphir Resort 4 stele si nu a venit prea incantata
. Plaja...cu pietre, mancarea...prea condimentata pt gustul ei. Ce m-a mirat e faptul ca spunea ca aveau 4 feluri de fructe la masa....NUMAI? Pai noi aveam o gramada...incepand de la lebenita, pepene galben, portocale, prune, piersici...nu mai stiu...
Deci cred ca e diferenta intre 4 si 5 stele...chiar mare ![]()
Bianca
Biancas spune:
Miha ce ai facut??? 
Sa ne spui si noua daca ai luat examenul unde vei lucra si ce ![]()
Bianca