Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (295)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

De cand ma tin sa va intreb si tot uit: dupa cat timp pot sa reiau administrarea de vitamine lui Angelo? Are 2 sapt. de pauza, am un sirop nou si nu stiu cand sa incep cu el. S-a intalnit Giorgos cu medicul de familie si s-au dus impreuna la farmacie sa cumpere vitaminele. Cum a aratat dr. legitimatia, imediat l-a servit farmacista, altfel nici o sansa fara reteta. Sant curioasa ce efect va avea dupa el....dar nu stiu cand sa incep....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara...
Vad ca tot de vaccinuri ati vb si azi...si pe noi ne asteapta, ne-a anuntat luna trecuta ca la sf lunii mergem la vaccin. Sapt viitoare sigur ne suna sa mergem.
Miha, feliictari pt nota , hai ca proba orala sigur nu e grea . Sper sa vii cu vesti bune.
Ioana stiu cum e sa stai la servici sa te uiti cum trece timpul care de fapt trece f incet sa vii odata acasa . Am lucrat si eu inainte undeva unde lucram 3 ore si 5 stateam ...doamne la cate filme pe calc ma uitam .
Maraki, nu cred ca trebuie sa faci nici o pauza. Eu cred ca poti sa ii dai medicamentele.
Mirela, bine ca s-a razgandit soacra ta si merge sa va ajute cu copiii.
Astery, simpatic Razvan cu cainii, si Dani avea cand era mai mic o chestie dinasta...imi tot arata cu degetul si pana nu ziceam eu ca e obiectul ala imi tot arata si nu inceta sa "zica" pe limba lui.
Giova, sper sa ii treaca repede lui marco tusea. Poate de la strand i se trage...poate era rece apa cine stie...
Eu am fost azi cu Dani in piata la plimbare dupa care l-am dus iar la socrii. Sandra e acasa cu mine ca i-a fost dor de mine. Doamne ce dor mi-a fost si de Dani .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

A fost bine la proba orala, dar nu ne-au dat rezultatele, maine dimineata, am cele mai mari sanse si din cate mi-am dat seama e chiar pe bune concursul. Adica daca era sa fie ptr. cineva postul cu siguranta la proba orala ma puteau incurca, dar n-a fost asa. Ma bucur ptr. asta, se schimba incet lucrurile si la noi. Multumesc tare mult de sustinere.
Cristina total Razvan cu cainii, cred ca e tare dulce.
Maraki eu nu stiu cum se dau vitaminele, nu l-a intrebat Giorgios pe doctor?
Ptr. ca azi noapte am dormit 3 ore, efectiv am uitat ce-am citit, revin maine cu forte proaspete. Va multumesc inca o data, Ioana sper sa apara postul dorit de tine cat mai repede.
Giova sanatate lui Marco. La ce restaurant e nunta?
mIrela incurcata treaba cu bona, dar soacra ta e hotarata sa stea, ca stiu ca tot facea figuri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki nici eu nu stiu cata pauza trebuie facuta intre siropuri.
Bianca te cred ca ti-a fost dor de copii. vad ca-i lasi mai des la socrii, cum de?ai tai muncesc inca? te intreb, caci eu am incredere mai multa in mama. cand o aud pe soacra ce mancare ii da fetitei pe care o grijeste (si ma-sa nu stie asta), imi vine sa mor. Pai cum ascunde de d-na aia, asa poate ascunde si de noi.
apropo....azi cautam pe net date despre Sumetrolin, daca e antibiotic sau nu si ghici de ce dau? de o discutie de pe un forum rival intre tine si alte mamici despre acest medicament. si numai la sf. imi dau seama ca tu esti.
Miha maine te asteptam cu bautura.
Meriti jobul asta, si ma bucur ca inca mai sunt locuri unde nu merge pe spaga/relatii.
Nunta e la Belvedere, de la ora 14.30.

Iar ploua la noi. bine ca am iesit macar putin afara.
va, pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Miha...hai ca iei examenul cu brio .
Giova...si eu ce am zis de sumetrolim? ca nu e antibiotic, e o sulfamida probabil. Nu stiu daca la ora aia stiam ca e sulfamida dar oricum sustineam cu siguranta ca nu e antibiotic. Si acum sustin la fel dupa cate stiu eu, eu ii spun un " antibiotic mai slab". Doamne ce ma mai pe vremuri...acuma sincer mi se rupe fiecare ce crede.
Cu socrii...imi las copii pt ca ma inteleg super bine cu ei si se ocupa de copii. Maica-mea e o fire mai rece, nu stie sa se joace cu Dani, nu se coboara la mintea lui, nu se pune in 4 labe cum fac socrii mei de ex. Ea sta cu Dani in casa, are grija de el dar cam atat. Nu tu scos afara, nu tu jocuri..nu nimic. Mancare la ora de masa si in rest...se uita la tv . Dani trage mai mult la socrii se vede de la o posta treaba asta. Se bucura si vine ea dar nici 30 % cum se bucura cand vin socrii. Asta e...e mama mea, o iubesc dar are un mare defect si nu isi da seama si eu nu ii pot spune. E prea rece si din lipsa de ocupatie si de singuratate isi pierde vremea cu telenovelele. Asa ca ...daca ar fi sa aleg intre socrii si ea sa mearga copii i-as alege pe socrii ca le e mai bine. O mai rog si pe ea normal sa stea cu Dani dar prefere sa mearga dincolo. Si acum nu poate sta, maine sunt 5 ani de cand a murit tatal meu si sambata facem parastas si are de umblat in stanga dreapta.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca, da asta sustineai ca e un antibiotic mai slab, si doamne ce inversunata erai pe fetele care isi scot copiii afara raciti.
Cum sunt socrii tai, asa sunt parintii mei. soacra e mai rece, il pupa, il iubeste, dar la capitolul joc/prosteala e cam pe din-afara.mania ei sunt tot telenovelele, naiba sa le ia. cu o ureche ne asculta pe noi, cu una e la tv, un ochi la noi, unul la tv .
Oricum, marco il prefera pe tata in detrimentul celorlalti. nici pe noi nu ne baga in seama cand e moshul.

gata filmul, merg sa-mi culc copilul si sa ma bag si eu la nani.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Haideti ca pun eu un site cu vaccinul Infanrix care poate mai lamureste situatia, e o gama de vaccinuri nu unul singur iar acum intre 30 si 36 de luni se face rapelul la DTP asa cum zicea Giova, eu asta l-am facut, Infarix DTP. http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=4632
Miha felicitari pentru rezultat !
Giova sa incerci sa ii dai multe lichide lui Marco ca trece tusa mai repede.
Maraki nu stiu ce sa zic ca tu data trecuta nu cred ca i-ai dat mare lucru din siropul ala, eu personal cred ca poti sa ii dai ca nu cred ca e risc de hipervitaminoza la Angelo.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvie, i-am dat vitaminele timp de o saptamana si m.am tinut bine de program.Am dat de 2x/zi cate 5 ml.

Giova sanatate spiridusului, eu cred ca stiu de cand s.a imbolnavit! A fost intr-o zi frig afara si ai scris ca e la gradi cu haine de vara( poate au fost scosi afara )

Bianca eu stiu de Sumetrolim ca este antibiotic Asa imi spunea dr. copiilor cand imi dadea reteta.

Astery vezi ca incep si ai nostrii sa faca fel de fel de chestii? Al meu pt ca nu poate spune ursulet,m.a luat de mana si m-a dus la o poza unde era el cu ursuletul, a pus degetul exact pe urs si am inteles ca mi-l cere. Era ascuns de mine in sifonier ca il pupa prea mult

Miha, maine dai de baut

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki pe Pikovit scria ca se fac cure de cate o luna, eu i-am dat 2 saptamani ca atat imi ajungea flaconul, deci cred ca poti linistita sa ii dai. e f bine ca incepe sa comunice, o sa vb toti f bine, nu conteaza ca unul spunea poezii la un an si altul la trei, parerea mea, e important sa ne ocupam de ei cat de mult putem si sa ii lasam sa se dezvolte in ritmul lor.
Am reusit sa pun si eu ceva poze din Italia, la cat de prost imi mereg netul pana incarc cate vreau eu imi creste Alain si intra la scoala o sa incerc sa mai pun maine si de la Felic si de prin Cluj sa vad poate merge mai bine.
http://community.webshots.com/album/564204246vgjLXn?start=0

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Si daca m-a prins ora asta fara sotz langa mica si cu Razvi care tocmai si-a luat o masa de noapte, hai sa bag si 2 vorbe, ca ochi bag mereu cand apuc.
Silvi, vazut poze! Frumosi! Superbe florile si palmierii (sau ce-or fi fost). MA bate un gand sa-mi iau si eu un pamier in casa.
Maraki, eu cu vitaminele sunt pt pauza in general.
Miha, sa iei examenul, apoi dai de baut! Sper sa fie ok, mai ales ca ai avut rezultate bune.
Mirela, daaaaaaaaa, gura lumii spune multe, asta este. Bine ca vine soacra sa va ajute. In septembrie la munca? Nici nu vreau sa-mi imaginez ce greu iti va fi.
EU in sept si oct vreau sa bag 2 cursuri pt CV si job, apoi gata huzureala, musai sa fiu productiva financiar, ca deja........... strangem cureaua cam mult, daca am facut casa, datorii alea alea. Sunt cam dependenta de cei mici si o sa-mi fie cam greu la inceput. Dar va trece.
Despre Ana mea? Bea enorm de mult lapte, in rest nu mananca aproape nimic. Ar fi mancat caise si corcoduse de la tara, dar s-a umplut de bubitze . Prima ei alergie alimentara. Fata mea e fenomenala. De 2 ani nu mananca decat ce creste in gradina (in copaci sau tufisuri), la fructe ma refer: capsune, cirese, visine, caise, zmeura, piersici, mere, struguri. Ce vedea ea ca e cules de noi sau de ea. Din piata/magazin, nu! E ceva dubios la mijloc. Azi a mancat si orez cu ficat si ceva fulgi de porumb. Tot mai bine decat lapte cu nimic.
E cumintica pot sa spun si destul de atenta cu Razvi. Geloasa pe alocuri. Cat despre performante? II place afara, alearga, se balaceste cu apa la tzara, se joaca la nisip, se joaca cu pisicile, cainii, copiii. In Bucuresti se uita muuuult (prea mult) la desene animate si adoarme tarziu seara. Vorbeste foarte bine si frumos, nu stie nici o culoare, numara pe sarite , ii plac povestile si vrea mereu sa vorbesti cu ea, s-o intrebi diverse lucruri, sa o pui la incercare (asta e si placerea mea). Mergem muuult cu masina (ca avem multa treaba si Bucurestiu e mare), e cumintica, asculta muzica si ma tot intreaba "cine canta" , ce canta (versurile in engleza pe care nu le pricepe) daca ii place ceva.
Cam atat despre noi.
la spiridusi si la mamici.
Multa sanatate la toti!

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput