Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (295)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana, nu stiu, atat m-am ametit cu vaccinul asta, de nu-i adevarat. Dr. zice una, lista de vaccinuri obligatorii la fel. Tu ii faci un vaccin, Silvia altul, cu o diferenta enorma de pret.
eu nu mai caut nimic, il voi face pe cel gratuit/doar cu DTP, sper sa nu fca reactii adverse nasolae si D-zeu cu mila.
Silvia stiu ca a facut reactii urate Alain de la Priorix. marco nu a facut nicio reactie de la el, de la niciun vaccin, dar nu se stie niciodata.
Cica, cu cat copii sunt mai mari, cu atat si reactiile adverse devin mai puternice.

vai ce vreme naspa, mie imi vine Cm, trebuie sa merg dupa copil si sper sa ajung sa ma si vopsesc azi, ca de nu...ajung nevopsita la nunta sambata.
pe mai tarziu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, ai dreptate; e diferenta mare de pret si depinde f. mult si de doctorul fiecarui spiridusi.
Si aici e o vreme super naspa si imi vine sa dorm de numa....
Dar, din pacate sunt la servici si am de dat vreo doua opinii in engleza si mi-o o lene
Bafta la vopsit!
Deci sambata nasiti?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

nasim in 6 septembrie. acum mergem la cluj la un coleg de faculta de-a lui Clau. e nunta de fitze si nu prea am chef, dar n-am incotro.
spor la munca, ai nevoie cu vremea asta.

gata, fug dupa spiridus.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Din cate imi amintesc, a avut si Angelo reactii nasoale de la Priorix, au aparut dupa vreo 10 zile si a durat cam 3 zile...

Eu nu inteleg de ce s-a acceptat in Ro vaccinul contra cancerului de col uterin In America nu i-au dat drumul si ne.au gasit pe noi cobai Mare tam-tam la protv aseara cu vaccinul asta, ca si cum ar fi mandrie mare....

Mira!!!! cum se explica faptul ca Gravibinonul se fabrica in Bayern dar doar pt export? Nemtoaicele daca au probleme similare in sarcina, ce tratament fac? Doctorii din Ro spun ca NUMAI tratamentul asta injectabil ajuta la pastrarea sarcinii in problema respectiva,nu este ceva inlocuitor?

Anymony, cum fac nemtalaii comanda in Eu pt medicamente care nu se gasesc la ei in farmacii, in Ro farmacistii nu pot face la fel?

revin mai pe seara, ma duc sa dorm cu angelo....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki esti propusa. stii si tu cum e la noi in Ro, sau poate ai mai uitat, caci esti de multa vreme plecata.
asta cu gravibinonul nu o inteleg. s-a retras de pe piata romaneasca, dar nu e nici un alt inlocuitor.
ai reusit sa-i faci rost de injectii prietenei tale?

noi numai acum am intrat in casa. de la gradi am mers la Clau la birou si pe urma in parc. daca tot a iesit putin soarele si erau 20 grade, am zis sa stam o ora afara.
acum merg sa-mi fac treaba, ca multa mai am, si chef nu prea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

fetele nu v-am uitat dar parca nu am timp nici sa respir.nu prea apuc sa citesc.mama a plecat duminica trecuta,iar eu inca sunt ametita de cap.andrei vrea numai in brate,continua cu colicii.
dani nu prea mai doarme la jumatea zilei,asa ca nu prea am cum sa ma odihnesc.
andrei e cu mucisori din aia nesuferiti care nu vor sa iasa.
urez cu intarziere mare LA MULTI ANI fetelor care au sarbatorit ziua de nastere.sper sa fiu iertata ca-s tare zapacita.
dupa ce m-am strofocat o groaza sa gasesc femeie care sa vina cand incep munca sa stea cu andrei,rezulta ca s-a razgandit socrela si vine ea(asta dupa ce s-au auzit niste vorbe aiurea in tara ca am fii datori vanduti si dupa ce s-a certat iulian urat cu ei si nu prea ii mai suna).acum mi-e si rusine sa-i zic femeii sa nu mai vina
va pup pe toate si pe spiridusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Maraki nu stiu , nu ma intreva de gravibinon ca nici eu nu-mi explic nimic. aici nus e gaseste nici atat
Eu stiu ca s-a retras de tot de pe piata. In Agenda medicala europeana care o am eu (pe net) nu se mai gaseste niciunde. Inlocuitor, progesteronul, doar ca Gravibinonul era un progesteron retard combinat cu inca ceva. .....am citit pe forul nu demult o fata care era in iminente de avort i-au recomandat ceva din Germania.....dar acum nu stiu cum se cheama si ce e. Daca te intereseaza mai multe ma documentez eventual

Acum va las ca pierd trenul.
V-am pupat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Mira dar care e cauza retragerii lui de pe piata?
calatorie placuta. poate mai intri de-acsa.
Mirela ma crezi sau nu, azi ma gandeam la tine. sper sa se mai rezolve treburile daca vine soacra inspre bine, sa nu te incurce mai tare.
colicii astia bata-i vina, nu mai scapati de ei. frumosilor.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
citat din mesajul lui mirela10

fetele nu v-am uitat dar parca nu am timp nici sa respir.nu prea apuc sa citesc.mama a plecat duminica trecuta,iar eu inca sunt ametita de cap.andrei vrea numai in brate,continua cu colicii.
dani nu prea mai doarme la jumatea zilei,asa ca nu prea am cum sa ma odihnesc.
andrei e cu mucisori din aia nesuferiti care nu vor sa iasa.
urez cu intarziere mare LA MULTI ANI fetelor care au sarbatorit ziua de nastere.sper sa fiu iertata ca-s tare zapacita.
dupa ce m-am strofocat o groaza sa gasesc femeie care sa vina cand incep munca sa stea cu andrei,rezulta ca s-a razgandit socrela si vine ea(asta dupa ce s-au auzit niste vorbe aiurea in tara ca am fii datori vanduti si dupa ce s-a certat iulian urat cu ei si nu prea ii mai suna).acum mi-e si rusine sa-i zic femeii sa nu mai vina
va pup pe toate si pe spiridusi

http://www.dropshots.com/mirelutza
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mami de andi(11.05.2008) si dani(21.12.2005)

pai mirela nu santeti cu banca pt apt? se plange si ea ca o duceti greu, nu cred ca din rautate... Eu nu m-as supara pt ca stiu ca este adevarat,oricum in Ro este complet deformata imaginea celor plecati afara.Nu stiu cum dar se spune ca un salariu la nemti este de la 3000 in sus ca vezi Doamne, se castiga foarte bine, intre 3-5 mii pe luna Am mai auzit la stiri o mare prostie, ca in Eu ( Italia in cazul de fata ) o alocatie lunara pt copii este de 700 euroi, ca este o lege si completezi un formular, il dai patronului si el plateste alocatia copilului Daca am scris o prostie, este exact cum am auzit.o la stiri azi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

mi se pare o aberatie, ce ai auzit la stiri maraki.daca ti-ar da statul ok, dar sa-ti dea patronul...nu cred.
Oricum, s-a cam imputit treaba in Spania, Italia. Finii nostri si copii nasei se plang de cat de greu o duc in Spania. azi am vb. cu sora-mea care se plangea ca nu si-a mai luat salariul de la unul dintre mag. de 2 luni, caci nu au avut vanzari si uite asa.....

_

Mergi la inceput