Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (295)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Cristina, cum mai e Razvan? M-am cam socat cand am citit ce ati patit! A fost o simpla indigestie sau chiar e enteroviroza? Te rog mult sa ne dai vesti de la voi...preferabil foarte bune!
Ana de France, fain duamna, foarte fain, ma amuz pe aici. Eu in locul tau as tot bate apropouri vis-a-vis de faptul ca nu port ceas, ca nu-mi plac f tare, ca nu vreau sa vad cat de repede se scurge timpul....cine stie, poate se schimba cadoul daca te sesizezi in timp util.
Miha, mai poti? Eu tin pumnii sa nu fie zadarnica toata stradania si sacrificiul.....am asa un feeling ca o sa obtii postul. Esti buna de cinste!
Giova, sanatate multa lui Marco. Il mai primesc la gradi daca a racit?
Ana de Spania, cu intarziere iti urez si eu la multi ani! Sa fii fericita si sa ti se aranjeze lucrurile asa cum iti doresti! Cum mai e mama ta?

Mira, m-am tot gandit la tine. Nu stiu daca pot fi obiectiva avand in vedere ca eu vreau cu disperare sa-mi schimb jobul. Dar imi dau si eu cu parerea, ce as face in locul tau: As alege jobul cel mai aproape de casa, care sa-mi permita sa am cat mai mult timp liber si sa petrec cat mai mult cu cei 3 spiridusi. Salariul dupa cum zici ar fi la fel dar faptul ca din firma unde esti acum se pleaca in ritmul asta nu te ingrijoreaza un pic? In sensul ca poate ajunge la un colaps din motive de turnover si atunci nu mai esti nici in caruta nici in teleguta! Faci si consiliu de familie, pui pe o foaie de hartie buna vs. rele la fiecare dintre joburi si eventual chiar mai trimiti 5-10 CV-uri ca uite ce surprize frumase ai avu...cine stie, poate gasesti un super job de 4 ore cu triplul salariului de acum chiar la tine pe starda .....serios vorbind acum, eu tin pumii sa iei decizia care te avantajeaza!

Eu pe de alta parte acum am un job lejer, f prost platit, unde nu fac nici 20% din ce intra in atributiile mele in schimb fac munca de negrii pe proiecte si alte tampenii specifice firmei. In afara de faptul ca ma plafonez complet si de faptul ca sunt platita tare prost sunt si frustrata de diferentele enorme dintre salarii (am mai povestit eu). Asa ca, desi la firma unde vreau sa merg nu as fi jurist ci as lucra pe parte de HR (pasiunea mea), salariul nu este extraordinar de mare dar mai bun cu mult decat aici si mai ales este munca continuua, efort sustinut si solicitare permanenta, in concluzie: maine m-as duce acolo. Mi-e dor sa fiu activa, sa fiu iar in gashca de colegi toti tineri si energici si optimisti (asta e una dintre cheestiile care ma ucid la jobul actual: indiferenta si mai ales atitudinea asta de "sunt mai aproape de mormant decat tine asa ca nu ma intereseaza nimik, nu ma incanta nimik, nu ma scoate nimik din carapacea mea")sa fac ceva cu adevarat util si pt mine si sa am satisfactia muncii implinite chiar daca asta inseamna sa muncesc intens 8 ore! Vezi tu, cand ne vine vremea schimbarii fiecare ne urmarim interesul de moment. Sper sa luam toate decizia cea mai avantajoasa!

V-am plictisit destul de la prima ora, merg sa-mi afum putin plamanii!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata!
aici sta sa ploua, mie mi-ar placea mult...
Razvan e bine, nu a fost nevoie de niciun tratament in plus, acum chiar i-ar trebui ceva supozitor cu glicerina la funduleata.
ieri k-am plimbat vreo ora aprox. cu trici cu maner, apoi jos prin parc. a dat noroc cu toti batraneii de pe-acolo, a ras la ei... ce mai, comedie mare. dupa care ne-a saltat sotul si am tras o fuga la bunicul. pe drumul de intoarcere, sa vedeti ce-am patit: am aruncat pe geam o coaja de banana (eu NU arunc de obicei nimic pe geam, dar nu stiu ce naiba mi-a venit...) si.... NE-A OPRIT POLITIA! am crezut ca fac infarct... cica sa ne amendeze, aruncam deseuri pe geam... am murit de rusine, mai fetelor... Viorel mai avea putin si ma sugruma , de rusine cica... mai, ma lasi??? una-peste alta, dintr-o intamplare care putea fi hazlie (nu am primit nicio amenda, dar cred ca nu mai arunc in veci nici macar o scobitoare pe geam ) am sfarsit cu o mare cearta... cica "bine ca-i mic Razvan si nu pricepe ce face ma-sa!" el face teoria chibritului, care arunca peturi de 0,5 pe geam... in fine, m-am simtit de 2 bani. noroc ca mi-a trecut repede .

Mira, da, Ioana spune corect (dp meu dv) ref. la schimbarea jobului. As alege familia, in ideea de a petrece mai mult timp. 3 ore naveta??? Asta este criminal. Sper sa iei cea mai buna hotarare.

Ioana, dupa cum vezi, vestile sunt bune. M-ai facut sa zambesc, auzi la ea "preferabil foarte bune vestile..." Esti o dulce. Si tu sper sa iei cea mai buna hotarare cu privire la job. Pupam tizul obraznicut si frumos!

Miha, spor la invatat. Mult succes, cine stie? Poate este al tau postul, si cineva de sus te tine in suspans.

Ana de France, salutari! M-a amuzat faza cu ceasul. Eu ador sa port ceas. Am un mic tezaur, cu care ma mandresc, evident .

Da' MArakina unde-i???

In rest nu mai retin ce s-a scris...

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Mira, si eu tot familia as alege; in sensul ca as prefera un job mai aproape de servici decat 3 ore naveta.
Cristina si cum ai scapat de amenda?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Ana de Spania la multi ani, sanatate, impliniri si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca

revin...ma da la o parte angelo..asa ma chinuiesc mereu sa scriu si nu mai apuc,.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Continuarea pt Ana de Spania

Brrrrr...dimi cand am plecat la sv. erau 10 grade vine si la voi timpul de aici....azi vor fi maxim 15...

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hello, hello!!!!
am aparut si eu pe-acasa,vreme urata, ploua, e frig, aglomeratie in oras...parca nu-mi mai vine sa ies din casa.

Ano pe unde-ti ti telefonul? te-am sunat ieri, dar nu aveai semnal sau era inchis. ma bucur ca te-ai distrat de ziua ta.
Vineri noi nu putem, plecam la pranz spre Alba.
Ioana, acum doar tuseste piticul, urat de tot. De dim. l-am trecut pe Stodal, sa vedem acum. Poate daca era sefa aia mare nu mi-l primea, nu stiu, dar cum ei sunt in concediu, tipa care e dir. gradinitei vad ca nu zice nimic.
de ce nu accepti postul de HR?
Mira si eu as alege postul cat mai aproape de casa. stiu ca pe autostrada se fac repede km, dar totusi....3 ore e mult, nu mai ajungi defel sa vezi copiii. poze de la cabana cand pui?
Astery sa-ti fie rusine. cred ca ai murit cand v-a oprit politia. stii cum e, altii fac asta des si nu-i vede nimeni, tu odata ai patit-o.
Ma bucur ca Razvanel si-a revenit. Inca putin si intra in vacanta.
Miha ce sa-ti spun, spor la invatat, doamne ajuta sa nu fie pe relatii si sa iei postul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu nu am reusit sa citesc ce ati scris azi, ieri am ajuns acasa stoarsa de puteri si fara chef de scris.
Copii sunt la socrii asa ca nu am vesti prea mari. Ieri l-a plimbat soacra-mea pe Dani cu maxi-taxi (au facut turul orasului) si tare mult i-a placut.
Ioana, multumesc pt reteta.
Ana, la multi ani fericiti din partea noastra .
In rest ma scuzati dar am doar declaratii si situatii in cap.

P.S. Am obtinut marirea de salar ceruta . Asa mai merita sa muncesc cu drag si spor . Dar e greu al naibii...mai ales la trimestru ca acum. Uf..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutari side la noi, am fost tot plecata si prinsa cu tot felul de treburi.
Maraki, La multi ani cu intarziere pentru sotul tau . Eu am gasit pana la urma si magazinul H&M in Reims, dar nu prea mai era mare lucru la reducere, am gasit ceva pantaloni si sacouri ca imi plac f mult cele de la ei, altceva nu prea mai era. Ce mai face Angelo, cum sunteti?
Mira iti tin pumnii sa gasesti jobul pe care il doresti, eu una te inteleg ca sunt in situatia in care erai tu mai demult, daca as vrea neaparat sa lucrez ceva, part time, orice...nu as castiga cat sa dau la bona asa ca pana il pot lasa pe Alain la o scoala ceva sunt cam blocata, la mine familia trebuie sa fie pe primul plan ca nu are cine sta cu Alain in afara de mine , sper sa gasesti tu calea cea mai buna de a le impaca pe amandoua.
Ana de Spania La multi ani cu intarziere, tot ce iti doresti si tot binele din lume, pupicei Claritei.
Ana de France m-ai facut sa zambesc cu cadoul tau asa patesc si eu cu cadourile de la sotul meu pentru ca dragul de el ia ce ii place lui f mult sa am eu si nu neaparat ce mi-ar placea mie ca ne cam difera gusturile dar ma straduiesc sa fiu incantata sa nu isi strice totusi obiceiul noi avem zilel de nastere una dupa alta eu 29 el 30 si de cativa ani am decis sa mergem impreuna sa ne luam cadourile .
Cristina ma bucur ca e mai bine Razvan, m-am si gandit ce patanie ati avut, bine ca ai fost pe faza cand a varsat. Cat despre faza cu politia, nasol rau mai ales ca s-a intamplat cand era chiar un accident dar lasa ca a trecut, asta nu e necaz, bine ca nu ati avut accident sau ceva, o cearta cu politia + sot trece
Ioana, poate iti gasesti si tu alt job, dupa ce merge Razvan la gradi eu astept momentul asta....cred ca fac chef cand ajung sa traiesc momentul si sa imi gasesc si job Ce ai facut cu poseta? Ti-ai gasit parfumul? scuze daca ai postat pe undeva ca am cam citit in diagonala.
Miha tin pumnii cu examenul.
Giova ca mi-am amintit ca tot se vb de job, tu ce te-ai decis din toamna, mai mergi la gradi? E mortal Marcolino cu fetele, asa e si Alain imi e si rusine cateodata ca merge si ia fetele de manuta si vrea sa le pupe si am eu de explicat mamelor ca Alain e mic si vrea sa fie dragut
Eu am incercat aseara sa incarc poze si de la mare si de la Felix si de pe unde am mai fost dar nu stiu ce s-a intamplat ca am instalat iar drops-ul, o ora a tot incarcat si cand ma uit la sfarsit nu era nici o poza o sa repetet operatiunea cand mai imi fac timp. Noi mergem inca la hatgarderie saptamana asta si cealalta, il duc dupa-masa sa se mai socializeze si sa invete limba, ii si place ca se joaca cu copii. Nu prea vrea sa stea numai cu mama, ma dispera ca striga dupa mine si la baie si peste tot daca nu merg si eu nu vrea, mi-e si groaza ca se simte prost mama ca nu vrea Alain cu ea. Pupici la toata lumea, o sa descarc alt drops si sa incerc sa pun poze ca nu stiu unde au disparut cele puse deja.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am calcat si eu, ar trebui sa fac si , poate mai tarziu, cu ajutorul piticului.
Bianca felicitari pt. marirea de salariu. ai sefa buna, daca a acceptat asa repede.
Silvia pe Alain nu-l mai duci la gradi aia?sunt inchise acum?
cu jobul meu...eu am acceptat atunci, acum nu stiu...si trebuie sa ma decid repede, caci in 4 aug. se intorc din concediu si daca nu mai vreau, ar trebui sa le zic. nu stiu ce sa fac.
stiu si eu cum e sa nu te ajute nimeni. am pierdut si eu ceva oferte faine de job, dar copilul e pe primul loc.
Maraki nu mai zici nimic? cate masinarii are Angelos?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Giova ce poze??? nu am nici una, nu v-am spus ca am zapacit aparatul de tot si nu mai merge. Sambata pana nu s-au inchis magazinele nu am avut timp in jumatate de ora sa ne hotaram pentru altul. Mergem din nou pe munte pe 1 August (e sarbatoarea nationala). pana atunci imi cumpar alt aparat si fac poze.
Oricum ne-a plouat mult nici nu prea aveam ce poza!!!

......va multumesc de sugestii. De fapt hotararea e aprope luata. Le-am promis alora ca merg, ei au trimis hartiile la seful mare de la canton pentru permisul de munca, fara de care nu pot lucra.....inca. E o formalitate doar ca eu am mai avut surprize cu asa formalitati asa ca astept dovada in mana. Giova eu circul cu trenul, e mai sigur si mai bine.cu masina as face 50 min pe autostrada.Asa cu trenul si bicicletele pana la gara si de la gara la servici fac exact 1.20min
ioana bine ai spus. Sa stii ca nici eu aici nu prea pot spune ca am sadisfactii profesionale cu toate ca am un post pe meseria mea. Noi facem numai controlul final, daca ceva nu e bine trimitem la fete inapoi sa corecteze, mai dam un sfat din cand in cand si cam atat. Nu pot spune ca am invatat foarte multe in 2 ani de cand lucrez, mai ales ca eu as fi avut mult mai multe de invatat decat colegii mei elvetieni sau chiar si nemti. Dar daca nu am de a face cu anumite lucruri cum sa le invat??
silvi de cand il poti duce pe alain la gradi?? nu exista parca Garderie pentru asa mici. Nu mai stiu exact dar stiu ca sora-mea a dus fetele de mici , mici la gradi.

.....tot n-am reusit sa citesc mai mult decat vreo 2 pagini inapoi.
Sunt beata de cap am dormit doar 4 -5 ore azi noapte., si mi se mai zbate si un ochi de azi dimineata. Inervant rau. Fiindca am fost singura mi-am facut de cap..............pe la 11 am sunat o prietena in Canada cu care nu am mai vorbit de cand a plecat de aici adica in decembrie si ne-am intins pana la 1 noaptea la povesti!!!!...........ei ce-i pasa la ea era abia 6 dupamasa.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput