Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
citat din mesajul lui irinouka

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Bine-ai revenit Irinouka

Sper ca Rares a trecut peste beleaua cu abcesul ?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

a trecut, in sensul ca buba s-a retras aproape complet. de durut, nu il doare. nici inainte sa il duc la doctor nu il durea, pt ca eu il tot testam, apasand acolo, si el era la fel de zambitor. sa vedem ce-o fi mai incolo.

irina de bebe rares (23.01.2008)

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Super ca s-a retras si a scapat sa-i umble pe-acolo .

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

S-a blocat site-ul, la primul mesaj si n-am stiut dak s-a dus; si l-am mai dat o data

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

da, vad si eu ca se cam blocheaza.
tocmai am citit despre planurile de intalneala pt azi...ce ciuda mi-e ca n-am cum sa ajung, n-am nici masina si nici posibilitate de insotitor. dar e foarte cald, fetelor, e coplesitor, am iesit cat sa fac niste cumparaturi de peste drum si am avut senzatia aia nasoala de sufocare, respirand aer fierbinte. uf! macar de s-ar mai racori pana in ora 18!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

mi-a venit steamerul sapt trecuta si azi il testez, am pus legume si orez la abur,sa vedem ce-o iesi ca tb exersat, cand voi incepe sa-i prepar lui baby sa stiu ce si cum.

LauraD nu dai nici un semn azi?

Irinuka sa stii ca si Milan se trezeste plangand noaptea,ii dau apa sau daca insista san. El si ziua cum se trezeste, cum se pune pe miorlait. deci nu este rares o exceptie, you know, asa si eu m-am obisnuit sa fiu drepti cand da semnal. de cateva nopti, il las sa miaune si uneori pana ma intorc de la baie, adoarme la loc.

Fetelor in leg. cu intalnirea, nu vad vreo listuta facuta, sigur veniti? daca da, cine, ce si cum, unde? Adevaru-i ca este ingrozitor de cald, bebelusul meu urla tare in masina cand stam la semafor, mi-e si frica sa vin doar eu cu el in masina, fara entertainment in spate.So?

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Irinouka,
welcome, welcome. Ne era dor de Palugel. Aveti poze noi? Bine ca nu e nimic cu abcesul, unii medici sunt gata sa taie orice!!! Nebuni!
Daca la voi e sufocant la noi e racoare max 25 grade!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

a, pana nu uit, va transmit pupici si de la IRINA L si a ei ILEANA SMARANDA, cu care sunt vecina. ileana e muuult mai avansata decat palugel, s-a diversificat de curand si ii place la nebunie marul.
irina a alaptat si ea exclusiv pana la diversificare si imi povestea ca intentioneaza sa o mai alapteze pe ileana pana pe la 9 luni. le merge f bine, ileana e o zgatie, are niste ochisori negri, vii si curiosi de mai mare dragul. de fiecare data cand ne vedem, le apropiem copiilor carucioarele iar ea mai ca n use arunca peste rares, sa il atinga, sa traga de el...iar mofluzul asta mic se uita la ea, pierdut...abia-abia a cutezat sa o atinga acym cateva zile. ea e innebunita, il priveste ca pe o jucarie mare, dar el e taaaare rezervat. sunt tare caraghiosi impreuna. o sa pun niste pozuci sugestive pt felul in care interactioneaza ei doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hai ca intre timp i-am dat piureul de legume lui bitza, tzitzi si acum face nanica. a papat mai binisor azi ca i-am pus lamaie in piure. a papat un morcov intreg, trei feliute de dovlecel si o bucatica mica cartof ...

zuzici cum facem cu parcul???? ramane sau nu?? ereena nu are acces la net ca e plecata .. cred ca eu vin pe la 6 .. ca e tare cald. si nici nu am masina (v-am povestit de ce).

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

ceskule, , poze noi pun as we speak!
ema, exact cum zici tu, uneori si ziua se trezeste mirlaind. iar noaptea, chestia care il linisteste de cele mai multe ori este sanul. dar se intampla sa nu functioneze. au fost dati in care l-am hatzanat cu caruciorul prin casa la cele mai tampite ore din noapte, pt ca urla in asa hal incat nu ii pot baga in gura nici suzi, nici sanul, nici suzeta. sunt sigura ca mai sunt bebelusi in situatia asta...o sa treaca,m nu-i asa? :-)

ziceai de steamer, de care ti-ai luat? ca m-am pricopsit si eu cu un tefal si pana acum nu am avut curaj sa-l folosesc. arata atat de intimidant....! chiar am cumparat special niste orez misto si piept de pui, dar uite ca tot nu imi vine sa il pun la treaba pe dl. steamer.

Mergi la inceput

iri bine ai revenit!!!!!!

CASA DE PIATRA, SA FITI SANATOSI, FERICITI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE RARESELU MIC SI SCUMPIC!!!

cum a fost cununia religioasa?? pe cea civila ati facut-o anul trecut, nu??

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui irinouka

ceskule, , poze noi pun as we speak!
ema, exact cum zici tu, uneori si ziua se trezeste mirlaind. iar noaptea, chestia care il linisteste de cele mai multe ori este sanul. dar se intampla sa nu functioneze. au fost dati in care l-am hatzanat cu caruciorul prin casa la cele mai tampite ore din noapte, pt ca urla in asa hal incat nu ii pot baga in gura nici suzi, nici sanul, nici suzeta. sunt sigura ca mai sunt bebelusi in situatia asta...o sa treaca,m nu-i asa? :-)

ziceai de steamer, de care ti-ai luat? ca m-am pricopsit si eu cu un tefal si pana acum nu am avut curaj sa-l folosesc. arata atat de intimidant....! chiar am cumparat special niste orez misto si piept de pui, dar uite ca tot nu imi vine sa il pun la treaba pe dl. steamer.

irina de bebe rares (23.01.2008)

iri, e foarte bun steamarul. eu am un brown si sunt tare incantata de el. pune-l in functiune si o sa vezi ca te indragostesti de el. si legumele lui palugelul tot in el sa le faci! si fructele daca vrei sa i le dai coapte, poti sa le faci tot acolo!! toata treaba e sa-i pui apa suficienta ca sa nu fie problemute. eu pun un pik mai mult decat scrie in carticica aparatului e e ok!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput