Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (73)
Raspunsuri - Pagina 8
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenutaquote:
citat din mesajul lui ginnette
Mai vroiam sa intreb ceva:
Helene, de unde ai luat leaganul pt Eva- am vazut ca are si pt umeri, centuri de siguranta; eu am gasit, dar n-avea decat centura peste picioare doar.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
leganusul l-a luat mama din dragonul rosu. mi-a explicat ea dar nu am inteles prea bine. oricum, in dragonul 4 sau 5, e un singur magazin de jucarii copii si are numarul 437 - voi intreba si iti voi spune.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
anca.b spune:
La multi ani, clopotei sarbatoriti azi!
Khaled (dareene)
Calin Alexandru (anca diana)
Sofia Elena (stancutza)
Vanessa Maria (sweetgys)
Anderw John (honey)
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ceska777 spune:
Ema,
nu mai stiu ce sa zic despre borcanelele astea. Daca mai apuc pana joi sa merg sa cumpar iau un stoc cu mine in Ro. Altfel vom gusta ce gasim sau ne gateste bunica.
Despre costumatia de botez. E ceva mai clasica, cum se poarta aici la botez. O "rochita" gen sarafan alba cu broderie lunga de 90cm, in talie cu un snur albastru. Dedesupt o camasuta cu guler dantelat/brodat cu maneca lunga. Totul in alb. Mai incaltam sosete si sandalute si gata. La acest link ar trebui sa se vada:
http://babybutt.erwinmueller.de/eshop/index.php?db_sess=b7f043638c2c4569998ba2b0954b5514&dbsid=22&ss_shop=bb&ss_a=bb%7Csuche_ff%7Cfact_finder%7C%7C%7C%7C%7C1%7C%7C%7C%7C%7C%7C%7Ctaufkleid%7C
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
anca.b spune:
Ceska, foarte dragutza costumatia pentru botez. si nu-ti face griji, vei arata perfect in TOATE pozele de la botez. daca si eu am aratat ok, la cele 97 de kile pe care le aveam atunci....oricum nu asta conteaza. ci fericirea de a fi alaturi de copilul tau. sa stii ca asta va fi oricum tot ce se va vedea in poze!
iar legat de borcanasele de la hipp, din cite am luat eu doar cele de caise au avut zahar adaugat. celelalte au fost "natur". eu zic ca nu are rost sa-ti faci stoc din germania. acuma cum vrei tu...e adevarat insa ca sint mai putine sortimente, insa daca mai gateste si buni, mai papa Benji si borcanele, va fi ok.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
madalina28 spune:
Hello zuze!!!
Am venit si noi de pe meleaguri cu apa multa si nisip ca de soare nu ne plangem nici acasa,a fost frumos chiar daca ne-a lipsit tati,bubulina s-a comportat bine pe drum, la dus a dormit tot drumul s-a trezit in fata vilei unde am fost cazate,iar la intoarcere am facut un mic popas la Slobozia unde a luat masa,a facut baita in mare am pus-o pe nisip si ne-am ferit de soare o sa punem poze mai tarziu.
La multe lunite sarbatoritilor de azi!
Daca as fi stiut din timp de intalneala veneam si eu sigur!Mitshu mare curaj ai sa pleci cu trenul pe caldurile astea!Poate la urmatoarea intalneala mergem impreuna din Ploiesti, dar nu cu trenul.
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
irinouka spune:
salutare, zuzici si clopotei!
revin dupa o absenta lunga in care nici macar de citit pe-aici n-am mai reusit sa citesc. sper sa fie ultima absenta atat de lunga si mai sper ca nu v-ati suparat si ca ma primiti inapoi!
pentru ca nu stiu alt fel in care sa-mi fac intrarea, :-) va povestesc despre ce se mai intampla pe la noi. rares haleste-n continuare lapte de la mine. siropurile si alte tampenii pt colici le-am inlocuit cu lingurite de ceai si ii merge mult mai bine. pt ca, da, el inca are dureri intense de burtita in unele zile, la anumite ore din seara si noapte. diversificarea cred ca o sa o incep saptamana viitoare. daca ar fi dupa mine, as mai sta, ca asa simt, dar e mai bine, totusi, pt el, sa inceapa sa manance si altceva decat lapte.
cu somnul tot nu s-a reglat dar cred ca m-am reglat eu, in sensul ca m-am obisnuit cu raul in asa mare masura incat parca nici n-a fost vreodata altfel. are nopti in care se trezeste de 2 ori, altele in care se trezeste de 4 sau de 5 ori...si cel putin intr-una dintre dati plabge de ti se rupe inima. am intrebat doctorul, n-a stiut sa ma ajute. rares e vesel, face progresele specifice varstei, ia bine in greutate, deci nu sunt motive sa banuim ca are o problema. prin urmare, sfatul a fost sa avem rabdare. asa ca, tot inainte.
mai nou, culcatul a devenit o problema, intrucat e atat de fericit ca se poate intoarce cand vrea el de pe spate pe burta incat nu mai reusesc sa-l adorm. ii pun suzeta si carpita si el tot da sa se rostogoleasca. asta e, distractie noua. in schimb, nu-i prea place in fundulet iar cand il scot la plimbare cere imperativ sa-l pun la orizontala. cand ne jucam acasa si facem exercitii, e in delir, ii place sa il ridic in sezut si sa inspecteze lumea din perspectiva cea noua, dar la plimbare vrea sa stea comod. boier!
cu pielicica e asa si-asa, intr-o zi e mai iritat, in altele e ca nou-nout dar n-am ce-i face decat sa am grija sa nu se infecteze si sa-l hidratez permanent. a mai avut o belea cu un abces in zona perineului si am dat peste o doctorita la grigore alexandrescu...tipa i-a facut o incizie ca sa iasa "puroiul" (a curs doar sange, in schimb), de a urlat, saracul, de nu mai stia de el. doctorita a zis ca trebuie operat, anestezie generala, chestii d'astea, am crezut ca pic din picioare. m-am dus la budimex pt o a doua parere si nici vorba de operatie.
uf, ce m-am lungit. sper ca ati avut puuuutintica rabdare cu mine si ca ma primiti inapoi. va pup, mi-a fost dost de voi si-s bucuroasa de revedere.
uraaaaaaaa!!!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ceska777 spune:
Anca.b,
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)
www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
Bine-ai revenit Irinouka
Sper ca Rares a trecut peste beleaua cu abcesul ?!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
irinouka spune:
quote:
Bine-ai revenit Irinouka
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
a trecut, in sensul ca buba s-a retras aproape complet. de durut, nu il doare. nici inainte sa il duc la doctor nu il durea, pt ca eu il tot testam, apasand acolo, si el era la fel de zambitor. sa vedem ce-o fi mai incolo.
ginnette spune:
quote:
citat din mesajul lui irinoukaquote:
Bine-ai revenit Irinouka
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
a trecut, in sensul ca buba s-a retras aproape complet. de durut, nu il doare. nici inainte sa il duc la doctor nu il durea, pt ca eu il tot testam, apasand acolo, si el era la fel de zambitor. sa vedem ce-o fi mai incolo.
irina de bebe rares (23.01.2008)
Super, ca s-a retras si-a scapat de chin !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI