Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Fetele, multumim de urari! Va pup pe toate!

Fug, ca plange Ilinca.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze Ilinca, burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare fetele,
marti vine si mami acasa cu bebe Filip. se simt amandoi f bine. Azi a papat binisor si a doooormiiiiit.
Astea-s ultimele fotografii cu bebe si cu mami: http://picasaweb.google.com/Vladimir.Vechiu/Filip

V-am pupat pe toate!
Eu am plecat la + si probabil maine

bujo 40+ cu puturosu de Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Sun sunt fericita ca Miruna este bine, asta este cel mai important, dar vreau sa am o siguranta, un medic care se ocupa de mine si de bebelusul meu, nu ma incanta deloc ideea sa nasc cu medicul de garda, un medic care nu ma cunoste si care cu siguranta va acorda prioritate pacientelor lui.

39+ Miruna AMR 3zile
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mona asa si noi dormim cu geamul intredeschis si la noi e mult mai rece decat in ro acuma, il inchidem numai inainte de baitza si dupa ce fata e imbracata il deschidem la loc.
Eu caciulitza le-am pus numai cat am fost in maternitate prima zi si a doua, in rest nu poarta caciulitza nici dupa baitza nici toamna cand incepe sa se raceasca le pun hanorac cu gluga sau gluga de la gecutza daca mi se pare mai rece. Caciula efectiv doar in miezul iernii daca este prea prea rece dar aici rar e asa rece.
Si in ro cand am fost cu Ari ma oprea lumea pe strada sa imi zica ca de ce tin fata cu gatul gol si ca ce nu ii leg caciula sub barba ca raceste la urechi.
Vlad multumim de poze si transmite pupicii nostri la mamica si la bebe mic si scump.
Fetelor eu acuma am realizat ce zi perfecta am avut cu fetele. Cu Ari ma distrez si radem si vb si ne gadilim iar cu Ami ne giugiulim si ador cum miroase a laptic si Flo zicea ce fain e ca se simte mirosul ala de laptic de bebe mic. E tare bine cu doi bebeii chiar daca is mereu in priza da asta imi da si mai multa energie parca. Am si timp pt mine si reusesc sa ma ocup f bine si de ele si asta fara ajutor si am reusit sa fac si treaba prin casa, deci totul e super ok.
Acuma pasul urmator e sa ies numai eu cu amandoua si sa nu ne certam, eu cu Ari ma refer, la drum mai lung asa ca pe aici prin oras ne descurcam cu brio, si sa vedem daca ma descurc cand o sa fie amandoua bolnave ca din feb Ari merge la gradi deci tre sa ma pregatesc si pt asa ceva ca ea tot o sa aduca virusi si etc de la gradi.
Asa tot sa faci copii.

------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Buna fetelor!
Azi am fost cu sotul si cu cea mica la Snagov,am stat 4 ore si pitica a papat si a dormit,a fost foarte cumintica.
Caprioara LA MULTI ANI! pt Ilinca,sa-ti traiasca!
SUN si eu mi-am cumparat azi un ceai pt alaptat,chiar acum ma duc sa-mi pun o cana!Ce ti-ai facut la par la coafor?Poze?
Jjovana foarte frumoase pozele cu Daria,sa-ti traiasca!Sa stii ca si eu o sapt dupa ce am nascut aveam stari de plans fara nici un motiv,stai linistita ca iti vor trece.
Boti super initiativa ta cu contul pt bb Darius!
Mada chiar nu stiu cum faci fata cu 2 copii.Eu abia acum am inceput sa ma obisnuiesc cu noul stil de viata.
Va pup ca ma duc sa-mi fac ceai pt lactatie!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Tecky mai sincer mi se pare super cu doi copii, la primul parca a fost mai greu dar acuma stiu ce si cum Ari are un program bine stabilit totul merge struna. La al doilea parca te descurci mai bine ca stii exact ce si cum nu mai esti stresata la fiecare zgomot scancet etc deja stiu de ce plange si daca tre sa o mai las ca se scmiorcaie sau ca palnge din cauza de foame/pampers ud/colici/plictiseala etc.
Si va fi super ca Ari va merge la gradi deci apuc si eu timp numai cu Ami sa ne jucam sa conversam etc cum faceam cu Ari cand era mica.
Abia astept anul viitor primul concediu cu fetele noastre.
Nu stiu sincer da zici cas "high", , is asa happy in sf suntem familia completa, ma simt fulfilled si nimic pe lume nu mai conteaza, asta e sentimentul, la Ari cand era asa mica eram mai plangacioasa mai emotionata mai nu stiu o stare aiurea, dar acuma is super happy in sf am familia care mi-am dorit-o mereu si restul chiar nu mai conteaza.
I have my own little world.

----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara!
Off,ce ma oftic cand voi tot vorbiti de bebelusii vostri si eu mai am o luna intreaga pina o sa-mi pot tine puiutul in brate!
Burtica creste parca pe zi ce trece si eu devin tot mai greoaie, in ultimul timp au inceput sa mi se umfle si picioarele, imaginati-va ca mi-am cumparat papuci marimea 41 si cand stau mai mult in picioare ma strang de-mi vine sa-i arunc
Ce ma nelinisteste e ca de cateva zile am inceput sa ca-n primele luni, si tare mi-e teama de atata efort si icneala sa nu se intoarca bebelusa , sper sa ramana asa cum e.Marti seara mergem din nou la control sa vedem si daca a mai luat in greutate si daca e la locul ei.
CAPRIOARA, la multi ani pentru Ilinca, sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii!
Pentru bebe DARIUS

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita34+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna fetele,

Aproape am terminat pe aici cu zugravitul. adik am amenajat camera cat sa ne putem muta la casa noastra. ca in baie...bineinteles ca a cazut tavanul si trebuie sa o ia tati de la capt. A muncit saracul ca un sclav.
am fost la curent cu problemele de pe aici pentru ca SUN a fost dragutza si m-a informat. tot ea m-a ajutat sa pun poezicile. am vrut sa le fac surprize feteor. m-am oprit din doua motive. unul ca pe multe fete care au nascut nu le stiam si deci era mai greu de creat.doi...treaba cu CAMY m-a daramat complet. aseara am intrat si am citit tot din urma. intr-adevar, cumplit!
m-am rugat si eu pentru bebe DARIUS si am aprins o lumanare la biserica. sper sa fie bine si sa se repete minunile de care am avut parte la odiseea asta.
Visez numai prostii de cand cu vestile astea proaste!
In rest... am facut o indigestie urata. nu am toata sarcina si am dat acum afara de am crezut ca mor. din fericire a trecut repede. cred ca tot datorita lui bebe care mi-a sustinut organismul toata sarcina asta, iubitul lu' mama!!!
Am facut si noi 34 de saptamani.
Ma bucur ca v-au placut poezicile, fetelor: GINI, TIBERICA, ANNABABY, THE ANDREEA, CAPRI, DIA, JJOVANA.
Cu poezica pentru CAPRI a fost ditractiv rau. nu aveam cum sa scriu atatea sms uri lui SUN ,asa ca am apelat la sora mea care a scris de la serviciu pe contrul comun pentru ca SUN sa poata posta. oricum, am ramas in istorie cu poezica lui CAPRI!!
Nu stiu de ce nu a ajuns poezica pt CAMY prin sms , dar dupa cum mi s-a confirmat de atatea ori, unele lucruri nu au explicatie aparent. si uite ca atatea necazuri cate au napadit-o pe biata fata...numai poezica mea nu mai trebuia. asa ca am sa mai astept pana sa o postez, cand toate lucrurile se linistesc. Am vazut si contul pentru ea, o idee foarte buna ati avut fetelor!!!Bravo!
am vazut ca lista de pepenasi e luuunga...asa ca am creat si eu azi, cu mai putina inspiratie decat de obicei, dar m-am straduit. si oboseala si starea de spirit de pe forum...m-au cam doborat...
asa ca am sa le pun imediat pentru toate proaspetele mamici.

Ruxandra 34+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

am sa incep intr-o ordine...cat de cat cronologica...daca nu iese...scuze.
Perima este pentru ILEANNA:

ILEANNA e foarte-activa

(m-am uitat pe la arhiva).

Sfaturi multe a tot dat,

foarte bune de urmat.

A nascut prin cezariana,

fericita ca e mama.

Cu-o infectie a luptat

Dar e bine c-au scapat.

Ne mai lasa un picut

C-are treaba cu VLADUT.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Vad ca ati avut treaba . nu gluma , cat am fost eu plecata. asa ca...pentru ALINA

Pe ALINA 25

n-am vazut-o mult pe-aici.

Am aflat din intamplare

ca va fi tot soacra mare.

Are doi baieti de-acum

si e la-nceput de drum.

Iti uram doar sanatate!!!

E mai buna decat toate.

Mergi la inceput