Racusori, la apel! (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa vad pui mic si scump de Cris. Sa va traiasca, e o mandrete de baiat!'
Carmen, asa-s eu, harnicuta ca o , nu te-ai prins? Ce modesta sunt azi!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Criss, sa va traiasca Mihaitza. e foarte frumos

Eu googalesc un bilet de avion. Vreau sa merg acasa ( duminica e ziua mamanului si am pus de-o petrecere am planificat totul online si prin sms- acum ar fi culmea sa nu gasesc bilet )
mai vin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello
ma lupt cu o migrena..si ce-mi vad ochii... pozici cu Mihaita e tare frumos
ma duc la somn... la tv... oriunde..numai sa-mi treaca capul

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Stai cu mine ca-ti trece durerea de cap

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

' na seara feteleeeeeeeeeeeeee!
Revin in forta, dar numai la ore idioate! Ba dimineata devreme, ba noaptea tarziu!
Cris, tare frumusel ii Mihaita! dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Si stai linistita si bucura-te ca doarme! Daca ii era fomica, se trezea el. Daca se obisnuieste asa, esti o fericita!Si te invidiez, sincer, daca va fi asa!( nu ma lua in serios, ca glumesc!). Liana abia pe la 10 luni a dormit o noapte intreaga. Eram zombi, asa ca roaga-te sa fie asa!
Vicki, sunt sigura ca ma lasa Mire! Stau 3 luni in Bucuresti asa ca sigur ne vom intalni!Doar in week-end-uri voi pleca acasa. Si eu abia astept sa te cunosc!
Mire, uite, numa maine nu-i poimaine!
Miki, ma bucur ca vii acasa! Poate tragi si tu o fuga la Bucuresti! Incepand cu septembrie!
Cris, ce zici, te bagi la o intalneala? Promit ca am eu grija de Mihaita. Si promit ca daca vii nu pun gura pe tigara!
Hai fetele, cam eu mai sunt singura din provincie, poate reusim sa ne vedem cu toatele!
Va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, e gata, sucuri de porto si gref la discretie, si o portie de dulceata de pepene verde! M-a chinuit talentul ieri si m-am apucat sa o prepar, mi-a iesit super-buna!
July, sigur ne vedem, si o sa avem grija de Mihaita cu randul, !
Miki, ai gasit bilet?
Mire, Geo, Carmen, Amalia, si restul fetelor - multi si o zi minunata!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata
in fuga va pup si eu k plec la munci...
am luat o gura de cafea si una de suc de porto..si ma intreb..cum o fi aia dulceata de pepene
am fugit. o zi minunata sa aveti!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

la ceafaua facuta de VICKY.
Vicky dulceata de pepene verde zici? Daca te rog sa-mi zici si mie reteta ,mi-o dai?
Cris ai o frumusete si o mandrete de baietel, sa-ti traiasca sa fie sanatos si papacios.Si tie recuperare ,va 'cesc pe amandoi.

Fetelor va pe toate fara exceptie.

Sunt prin zona.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

CRISS - sa-ti traiasca printul, cat tare dragalas mai e.

JULY - asta e discriminare!! adica cum cam tu mai esti din provincie???? pai si eu de unde-s? de fapt ar tb sa ma bucure ca nu consideri judetul Alba provincie. Si sa nu uitam de Carmen ...
fac insa galagie aiurea, ca nu am cum sa ajung la intalnire in septembrie, ca plecam in concediu ..... MIRE - ma intrebai acum ceva pagini unde mergem, asa ca iti raspund acum: in Antalya, nu am luat inca bilete, ca numai ce am reusit sa ne hotaram. si normal ca luam si fetele, cam pt ele am ales Antalya, eu n-as pleca nici rupta fara copii. plus ca nici nu mi-i tine nimeni, singurul meu ajutor, matusa mea, a zis ca nu se angajeaza sa le tina pana suntem noi plecati. Iar bunicii sunt ca si inexistenti. adica mama mai apare la 2-3 zile si le mai plimba pe strada. cat despre soacra ... sa va zic ce-am patiti aseara: iesim in oras la o terasa si loc de joaca pt copii, soacra in zona, se uita la Maia se mira ce mare e (a vazut-o in cele 10 luni de viata ale ei de vreo 4 ori, si da, stam in aceiasi localitate), nu pune mana pe ea, ci doar vb de la distanta si nu o scoate din Ada. O las sa-i zica Ada de vreo 5 ori, dupa care spun sec: o cheama Maia! No comment! Iar imi creste tensiunea de nervi.
ioiiii ce m-am intins ...
gata dispar

va pup

de Alexia (5 ani) si Maia (10 luni)

Mergi la inceput

hello

July, nu ajung la intalnirea din septembrie. eu stau doar pana pe 23 august. pupici printesei liana
Vicky, am gasit bilet pe sambata. am avut noroc ccc chior , mai erau doar 5 locuri

Revin

Miki

Mergi la inceput