***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***
Raspunsuri - Pagina 8

Florentina Roman spune:
Bety, Doxinu, am zis ca e nasoala nasterea naturala ptr ca si eu am experimentat-o pe jumatate-trei sferturi la ambii copii. Ce pot sa va spun e ca dupa cativa ani uiti de dureri si astepti cu nerabdare a doua minune.
Elteka, frumoasa vacanta ati avut! Noi am fost la Venetia in luna(saptamana) de miere si a fost minunat. Si acum imi amintesc ca am vrut sa prind un porumbel care mi se pusese pe cap, dar s-a zbatut si i-am rupt coada... ma intreb adesea ce o fi facut bietul de el...
Ciqui, sanatate Livioarei! Ati primit rezultatele?
Madi, asa cum zice Liviana, o masinuta e solutia salvatoare. Tudor se mai joaca cu Lego, sunt unele la 50 lei din care poti face diverse masinute, robotei..., robotei Transformers, jucarii Ben 10 sau Scooby- doo, puzzle. Eu am mai luat ptr colegi de-ai lui T diverse enciclopedii, carti cu povesti sau Cd-uri cu jocuri ptr calculator.
Liviana, sanatate la copii! E tare greu sa-i ai pe amandoi bolnavi si sa te simti si tu rau... Cu cine stau copii cand tu esti la serviciu?
Copiii mei vor sta amandoi in aceeasi camera, in paturi separate, ma gandesc sa desfiintez patutul, oricum Cip doarme acum in patul mare, cu mamaie.
Vreau sa va zic ca bona mea a zis ca ea nu mai vine, ca e nemultumita de salariu... Statea doar cu unul din copii sau il ducea in parc si-i dadea sa manance. Nu facea menaj, manca la mine si-si facea singura programul, avand in vedere ca eram si eu acasa. Ptr toate astea primea 5mil. lei vechi, iar acum vrea dublu. Femeile astea isi imagineaza ca banii cad asa, din senin?!? Sau poate am ramas eu in urma cu preturile..., voi aveti idee cam cat mai costa o bona?

chris27 spune:
Salutare la gagici\Hora bucuriei!...Am o clipa libera si...incerc sa va sacriu...Perisoarele sunt pe foc...ardeiii umpluti la fel...Un copil doarme ,altul e prin vecini...Madi,eu am baiat de 6 ani si se joaca mult pe comp...Asa ca un joc...poate ca-i o idee buna...Pt un coleg de-al lui am cumparat un joc cu alfabet(nu pt comp)...Astazi am imbracat rochia de mireasa(asa,in gluma)...I-am spus lui Albert ca plecam la magazin...ca poate ma place cineva si ma marit....Si el zice:"Mama...dar tu esti deja indragostita de taica-miu!Cum sa te mariti iarasi?!?"Zic...uite-asa!Fuge Albert prin casa...nu se mai opreste....tipa:"A innebunit maica-mea!!!!!!"Rochia o probam pt colega de lucru a sotului meu...am sperat ca o sa-i fie buna...dar din pacate nu avem aceleasi masuri(chiar daca avem tot atatea kg,adica 50)...Al meu a glumit si-a zis ca sunt grasa(dupa ce ma indoapa fortat!!!!)eu i-am spus ca e din cauza ca am tate mari(intre noi fie vorba...am chiar prea putin,si parca zi de zi se tot micsoreaza).Daphne doarme in tarc,e febletea lui Albert,mai nou ii spune "soramica"...Ieri m-am prapadit de ras.Vecinii nostrii sunt putin tigani.Nu ma deranjeaza prietenia lui Abe cu celalalt copilas,chiar deloc.Si-a crescut exemplar copiii si sunt harnici ...si curati...Despre ei,ei spun ca sunt nemti.Nu ma intereseaza...nu obisnuiesc sa judec nici dupa rang,nici dupa port...De cateva zile au grija si de un nepot(putin mai negricios...).Vine Albert acasa(ieri)si-mi zice:Mama ...sa stii ca Daphne-i olteanca!(noi suntem ardeleni,la radacina)..."Pai...de ce?Ca-i neagra ca si verisorul lui Cata!"...De-a lungul timpului...am mai avut patanii...De exemplu chiar doctorita a spus ca se uita la Daphne ca la Biserica Neagra(Brasov)...Am luat atunci in considerare sensul figurat...va pupam!Noi...negresele...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

mica0307 spune:
florentina din cate am auzit la personele care au bona 6-7 mil pe luna.
didi nu ma speria cu asta. Eu chiar sunt convinsa ca sunt protejata 100%.
A facut cineva varilix???Cat costa???

lbelciug spune:
Madi, vazusem pozele din Grecia. Ma refeream la cele cu camera fetei. Daca nu vrei sa-i iei masina, ai putea sa-i intrebi pe parinti cam ce ii place copilului: puzzle, carti, jocuri, lego etc. Eu de ex i-am luat nepotului anul trecut cateva jocuri de genul Nu te supara frate etc ca sa se joace cu copiii de la bloc. Copiii nu ii cresc singura, doar ii ingrijesc singura cat e sotul plecat.
Florentina, imi pare rau ca iti pleaca bona - cate ore statea la tine pe zi? Bogdan sta acum cu bona (dar din august pleaca si ea de la mine) iar Matei merge la cresa.
Chris, pupam negresele.
Didi, ma bucur ca esti bine cu moralul.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

DidiAlex spune:
mica, nu vreau sa te sperii, nu am nici o intentie, numai ca io am fost in deruta ca nu am fost la controlul ala pteste sapt instalarii, si apoi unele tipuri de mirena pot sa alunge CM, sa zic asa..iar prospectul scrie ca 2 din 1000 au ramas, aici nu am avut timp sa-l studiez prea bine luna trecuta, oricum orice doctor iti zice, la instalare sau cand analizezi posibilele variante de protejare contra sarcinii, ca riscul exista, ca-i mik asta e alta, numai o singura metoda e 100%, restul-s partiale.
Liv,

bettyR spune:
arcadia, noi nu am stat in Barcelona, ci la 50 km de Barcelona, in Malgrat de Mar la cumnata-meu, deci nu te pot ajuta cu cazarea. Am plecat din cluj cu avionul cu WizzAir si tot asa ne-am intors. Si avionul e pana in Barcelona, acum daca esti din Bucuresti nu stiu daca Wizzair are curse, dar sigur sunt si alte companii.
Asa cum zicea Graviduta, am luat Tourist Bus-ul si ne-am dat jos la Sagrada Familia dar nu am intrat ca era o coada imensa si f cald, si apoi la Parc Guell. Sunt f multe de vazut si nu ajunge nici pe departe o zi mai ales cu bebe dupa noi. Am zis ca trebuie sa
revenim dar numai cand Andreea va mai creste ca ea nu avea alta treaba decat sa stranga pietricele, sa urce sa scari si sa mearga in directia propusa de ea.
Iar nu am timp de nimic, sunt in urma cu toate prin casa si Andreea acuma ca poate merge si juca singura unde vrea, ea se tine de pantalonii mei daca ma apuc sa fac ceva si se matzaie sa ma joc cu ea. Daca asa am invatat-o ... Gata s-a trezit.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

arcadia spune:
didi nu plec nicaieri inca, lucrez, sunt pe ultima suta cu o carte (de tradus) si trag tare sa o termin. daca e si calin, chiar daca ma ajuta mama, nu pot lucra cat as vrea, ca el tot la mine trage (eu lucrez de acasa). plus ca lui ii place foarte mult sa stea toata ziua afara, iar in Buc nu se poate. ma bucur ca sunteti bine intru si eu in club cu ciclul care nu mai vine, azi sunt ziua 38, ultima oara a venit la 42 de zile
bettyr merci de raspuns cred ca si eu nu poti vizita mare lucru cu copilul, si calin tot asa vrea sa mearga numai in directia dorita de el
daca il iau in alta parte face urat. noi la barcelona vrem sa mergem fara el cateva zile, cu el mergem la munte si un pic la mare.
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain

Madi spune:
quote:
citat din mesajul lui lbelciug
Madi, vazusem pozele din Grecia. Ma refeream la cele cu camera fetei. Daca nu vrei sa-i iei masina, ai putea sa-i intrebi pe parinti cam ce ii place copilului: puzzle, carti, jocuri, lego etc. Eu de ex i-am luat nepotului anul trecut cateva jocuri de genul Nu te supara frate etc ca sa se joace cu copiii de la bloc. Copiii nu ii cresc singura, doar ii ingrijesc singura cat e sotul plecat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA
Liviana nu-s eu cu camera fetei..

Pana la urma i-am cumparat un avion cu telecomanda, care face loopinguri (cica) si o camasa si o bluza cu maneca lunga.
Multumesc pentru idei mamicilor
Cand am spus ca ii cresti singura...nu m-am gandit ca nu te-ar ajuta si sotul tau

Madi si

Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

carstea spune:
Salutare
Ma inscriu in grupul celor care isi asteapta CM -ul.Am facut si un test dar a iesit negativ.Nu neg ca am fost usurata dar pt cateva secunde mi-am facut si planuri pt bebe 2.O sa dau de veste cand vine.
Despre bebe 1 vreau sa va cer un sfat.In continuare ne da cu palma cum ne prinde in mare veselie.Vreau sa-l dezvat de asta ca in loc sa ne imbratiseze sau sa ne dea pupici ne trage palme si rade.
Al meu inca nu vorbeste.Nimic clar inafara de mama si poate alo (ao)la telefon.Sa ma ingrijorez?!Gurita ii turuie dar fara sens clar.
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

bettyR spune:
carstea, cum sa te ingrijorezi ca nu vb ca doar is mici, cred ca numai daca trec de 2 ani ar trebui sa ne facem griji. Iar cu datul palmelor nu stiu ce sa zic, atat ca sa nu ii dai si tu inapoi (in gluma, joaca) ca cica il derutezi, eventual sa ii tot spui ca nu e frumos si sa nu razi niciodata. Andreea mea daca noi radem intelege ca face ceva bine si tot face si se bucura si ea. A mea nu da palme, in schimb a incasat-o de la o alta fetita chiar de varsta ei care tot asa, da palme la toti pe care ii prinde.
Si eu nu stiu cum sa o fac sa nu mai arunce mancarea, sau nu stiu cum sa o invat sa manance normal fara jucarii. De ex cand o punem la masa cu noi, cere si gusta orice, rosie, castravete, fasole verde, dar ia o gurita si scuipa si cere altceva. Daca ii dau in manuta arunca pe jos. Mananca doar din mana mea. Cere bolul meu cu supa, isi baga mainile scoate ce e prin el si arunca, nu prea are intentie sa duca la gura, dar stie ca e de mancare ca ne da noua. Vrea mai nou sa bage ea lingura, dar tot imprastie si tot asa vrea sa ne dea noua. Parca am inteles ca trebuie lasati sa isi bage mainile si ca e normal, dar arunca cu mancare in toate directiile si eu m-am saturat de curatat, plus ca nu apuc. Complicata treaba cu masa la noi. Acum iar mananca intre 50-100 gr la o masa cu jucarii.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)