***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka am vazut pozele cu Cheliuta cel frumos!! Sanatate multa la pui si tie!!

Chiqui un pupic pentru Livia sa se faca bine repede si sa nu fie nimic grav.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Misto Barcelona, dar numai sa ai timp sa o vezi pe-ndelete. Eu nu am apucat zilele astea, de-asta zic. Si maine ma intorc, ceea ce ma bucura nespus ca mi-e dor de Mara. Daca ajungi in Barcelona, merita sa iei, intr-o zi bilete la Tourist Bus, sa vezi punctele de atractie. E valabil o zi sau 2 zile consecutive (in functie de care iti iei, pt o zi e 20 de euro de adult, iar copiii mai mici nu platesc). Dar sa nu stai numai in autobuz, sa te dai jos pe unde iti recomanda ghidul, sa vezi ce e pe-acolo, apoi te urci in altul..Am vazut Sagrada Familia si e impresionanta de-a dreptul. De altfel, majoritatea arhitecturii din Barcelona este, mai ales cea a lui Gaudi. Chiar ai ce sa vezi. Merita macar si pt un city break.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

graviduta, tu de la Barcelona ne trimiti mesaj? onoare ! parol ! te pupam si sa ne spui de vrabiuta ce mai face !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

tudorcatalin si io ti-am trimis P.M.
Graviduta deci esi cu ochii pe noi

Multumim tuturo fetelor care au avut timp sa se uite la albumul nostru de 13 luni

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Bineinteles, da' voi ce credeati ca va las asa, de capul vostru? Ma intorc azi in RO. Oricum, nu am apucat sa vad cine stie ce, asa ca vizita asta mi-a facut pofta sa mai vin o data. Mi se pare un oras foarte civilizat si bine organizat. Si spaniolii sunt foarte binevoitori; nu stiu ei cine stie ce engleza (cel putin o inteleg), dar te descurci.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Graviduta, merci de informatii Ai fost prin agentie sau ai organizat tu?

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

fain

Mergi la inceput

Mamicile de baietei (edit: si nu numai), va rog frumos dati-mi si mie, urgent, o idee de cadou pentru un baietel de 6 ani!!Cu ce se joaca baietii de 6 ani?!
Multumesc

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Didi cum se simte Aschiuta? Dar tu?
Nu ai apucat sa incarci poze, nu?!

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, ma bucur ca v-au placut pozele. In livada sunt vreo 6 caisi, dar si visini, piersici, pruni, meri, corcodusi. Baietii s-au simtit bine, pacat insa ca timpul a fost f scurt.

Didi, of, ce drum greu ati avut cu ambii baietii bolnavi. Da' tu esti tare puternica si te apreciez mult pt asta. Imi pare rau pt starile de rau ale baietilor si sper sa se refaca rapid. Aseara vreau sa-ti spun ca mi-a fost tare rau. Am venit cu o durere crunta de cap de la servici, urmata de stari de voma, ca o migrena. M-am simtit tare neputincioasa. E atat de greu sa nu ai nici un sprijin, mai ales cand esti bolnav. L-am sunat pe sot si el a sunat-o pe maica-sa. Asa a catadicsit socra-mea sa vina si sa-i ia pe baieti 1 ora la ea ca sa ma pot odihni putin.
Florentina, cum vrei sa amenajezi camerele baietilor? La noi deocamdata tati doarme cu Matei si Bogdan cu mine in dormitor, insa fiecare in patul lui. Can dne vom muta fiecare baiat va dormi singur in pat, in camera fiecaruia.
Miniuta, pai de ce nemtii nu-si culeg fructele din pomi? Sau mai bine zis de ce ii planteaza daca nu le mananca fructele?
bettyR, ti-am vazut minunea cu palarie la 1 an si la mare. Tare simpatica mai e Andreea ta. Asa e cu flickr, te sfatuiesc sa te muti pe picassa unde nu sunt limitari.
Madi, ai descarcat pozele din aparat? Idee de cadou general valabila: o masina. In rest, depinde de ce gusturi are copilul.
Elteka, merci pt PM. Iti raspund imediat. Frumoasa vacanta ati avut! Ah, ce dor imi e de Venetia!
arcadia, multumim. Matei are de fapt o bicicleta mai veche si cam subreda (cu tricicleta nu-i place sa mearga), si pt ca i-a cazut o roata l-am "insarcinat" pe tati sa ii aduca una noua.

Piticii mei de vreo 2 zile au muci, iar Bogdanel imi cam plange noaptea ca nu poate sa respire. Le-am dat doar panadol. Sper sa nu se agreveze caci mi-ar fi si mai greu sa ii am bolnavi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui lbelciug

Madi, ai descarcat pozele din aparat? Idee de cadou general valabila: o masina. In rest, depinde de ce gusturi are copilul.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
PICATURI DE VARA

Liviana daca e vorba despre pozele din Grecia...da, am si pus acum cateva zile un link, uite AICI.

Multumesc pentru ideea cu masina...problema e ca nu stiu ce mai are..si nu as vrea sa ii cumpar ceva si sa constant ca are deja masina respectiva...Uff, greu de decis..

Edit: Sanatate puilor! Sper sa nu se agraveze. Si eu voiam sa iti spun ca ai toata admiratia mea pentru cum iti cresti singura copiii!!

Asa creste Ana

Mergi la inceput