***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Merci Ioana de reteta, o sa incerc si eu, poate ii place. Eu ii mai dadeam dovlecel cu cartofi si peste, toate fierte si cu unt, dar nu a mai vrut ultima data. Andreea bea lapte numai de 2 ori, seara la 10, 300ml si dimineata la 5-6 vreo 250ml. Cateodata ii mai dau si la trezire, sau cand o culc de amiaza cate 150. Tare greu o adorm de amiaza, si azi si=a supt degetelul pt prima data, ea nu a mai vrut suzeta de la 8 luni (oricum mai mult fortat i-o dadeam sa se mai calmeze). Nu stiu ce inseamna, cred ca gingiile umflate is de vina.
De ieri mananca mai bine, putin, dar vrea, adica deschide gurita cu mai putin circ si jucarii. Si bea f multa apa, si cate 300ml odata.

Am observat ca i s-a inchis fontanela. Mai sunt capsunei cu fontanela inchisa? Am vazut dupa ce am venit de la mare.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty P mai are o liniuta mica din fontanela. A lui a fost destul de mare fata de ce am vazut la alti bb-i. Lui P tare ii place dovlecelul facut asa. I-l dadeam si eu numa fiert, dar am mai diversificat... nu stiu cu ce ocazie. El adoarme cu laptele pt ca nu a vrut suzeta si nici degetul nu il foloseste, deci ii trebe ceva stimulent pt somn. Dar bea apa Andreea..., doar e manechina, tine la silueta...
Sunt capsunei care adorm fara nici un stimul? (suzeta, lapte, deget, plimbat in brate, etc)

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Betty R,
are fontanela inchisa de la 1 an dar chiar si asa dr a zis sa-i dam in continuare vit D; am incercat cu Pediavit dar il scuipa, asta cica e mai bun decat vigantolul ca se absoarbe nu stiu cum si are si fluor pentru dinti; asa ca noi am revenit la vigantol.

Si bea multa apa si il banui ca a facut fetish din bibe , ca asa cum orice bebe are o jucarie preferata, el a ales biberonul, ca urla tare daca vreau sa i-l iau din mana si de fapt merge cu el prin casa la subrat si doarme cu el la subrat si trage din el aer in caz ca nu mai are apa.
Si bea la apa frate, de ex:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5227791156147949554

Doxinu, multumesc ref la sfaturile Dr Palicari, m-ai incitat destul cat sa-l duc si eu pe ; de fapt am citit si ce au scris celelalte fete; vineri dimineata avem si noi programare.

Eu vreau sa rezolv problema mancarii pasate fin ca ma scoate din minti treaba asta si adormitul in brate, ca ne-a nenorocit de spate.
Problema somnului noaptea s-a reglat - cata vreme doarme cu noi in pat; de ex azi a adormit pana la 9 dimineata, cu o singura trezire asnoapte cand i-am dat putin apa si a dormit in continuare.
Sa vedem ce spune Dr Palicari de aceste chestiuni.

Ana,
am citit ce-ai postat ref la mancarea bebelusilor; nu cere lingurita si daca i-o dam nu e pasionat de ea; de fapt nu-l pasioneaza nika de mancare ce-i punem in mana; ieri de ex i-am dat pt prima data pepene; parca i-am pus kk pe limba, asa se stramba si vroia sa scoata afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui ella_74

Si bea la apa frate, de ex:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5227791156147949554

Ce frumoase sunt pozele in care il tii pe Bobita in brate sa bea apa!!

quote:
citat din mesajul lui ella_74
Doxinu, multumesc ref la sfaturile Dr Palicari, m-ai incitat destul cat sa-l duc si eu pe Bob; de fapt am citit si ce au scris celelalte fete; vineri dimineata avem si noi programare.

Sa ne scrii si noua ce iti spune, ca si eu citesc mereu cu interes sfaturile dansei.
Edit: si apropos de sfaturi de la dr. Palicari, mie mi-a spus sa ii dau cat mai multa apa plata in perioada asta, asa ca f bine ca bea Bob apa

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Ella, si Andreea a facut o pasiune din bautul de apa, toata ziua cere "Bei" si tot asa se plimba cu biberonul prin casa si il tine cu tetina in jos sa vada cum picura apa din el. La fel trage aer cand se termina si cu bautul de apa o adorm in carucior ca eu nu o mai pot cara si nici nu mai sta ca ma impinge. La fel doarme pana la 9, ca de ex astazi daca o pun cu noi in pat, eu o mut la 5-6 cand se trezeste si bea laptele, si mai are o trezire la 2 pt apa, si le-a pastrat de cand era mica. Cam seamana copiii nostrii, cu mancatul Andreea mai duce la gura dar rar, ii place sa muste din fructe, paine, biscuiti, acuma peste, azi incerc gratar de pui, dar pana mesteca, mori si se plictiseste si nu mai vrea ... dar musca daca ii dau eu, daca ii pun in manuta arunca pe jos. Is curioasa si eu ce zice Dr. Palicari. Cu lingurita e in grafic ca o cere, o inmoaie in supa, piure, o mai linge, ne mai da noua, sau tot asa o tine in jos sa picure din ea. Si nu i-o mai poti lua din mana, nu mai vrea sa deschida gura ca cica mananca ea si masa se sfarseste.

Ioana, seara Andreea adoarme singura, in patul nostru se tot arunca pe burta pe perini si plapuma pana adoarme. Dureaza si cate o ora uneori, dar nu am ce face ca altfel nu mai vrea.Cand pot o tin seara afara si cate 2 ore, dupa care mananca, baie, lapte si asa merge mai repede.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui bettyR

Am observat ca i s-a inchis fontanela. Mai sunt capsunei cu fontanela inchisa? Am vazut dupa ce am venit de la mare.

Anei i s-a inchis de la un an.

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Madi, banuiesc ca a zis sa le dam multa apa ca e cald, dar Andreea bea si cand ploua si e racoare afara. Nu mai pui link cu pozele Anei ca le-am cautat sa ma uit si nu gasesc, cred ca eram in concediu sau abia venisem si nu le-am vazut si tare rar ne-o arati.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui bettyR

Madi, banuiesc ca a zis sa le dam multa apa ca e cald, dar Andreea bea si cand ploua si e racoare afara. Nu mai pui link cu pozele Anei ca le-am cautat sa ma uit si nu gasesc, cred ca eram in concediu sau abia venisem si nu le-am vazut si tare rar ne-o arati.

Betty cu siguranta ca se gandea la hidratare, dar eu nu cred ca se intampla ceva daca bea apa si cand nu e cald. E bine ca se hidrateaza.

Uite, am mai incarcat niste poze recente AICI

Asa creste Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Si STEFAN are fontanela inchisa si io stiu de la dr. ca tre' sa se inchida pana la 2 ani jumatate!

Ella merita sa mergi si io tot ca s-au dus fetele si eram tare curioasa sa vad cum este.Este super nu se atunge de copil cam 15 minute il lasa sa se acomodeze cu ea si cabinetul si abia apoi il cosulta.Pe STEFAN l-a consultat la mine in brate fara sa zica ca e rasfatat si prost crescut ca urla cum zice pediatra lui.Stiu ca lui BOB ii trebuie timp de aomodare de cand ai zis ca la intalnire sa nu se uite nimeni la el la inceput

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Madi, am admirat-o pe Ana. Ce par mare si cretuliu are! Imi place f mult poza in care e cu fustita, si eu m-am gandit sa ii cumpar Andreei, dar atatea rochite are ca nu apuc sa o imbrac. Si ce fain ca poti sa ii faci codite! Si cum doarme ca un ingeras! Mie asa de rotunjoara mi-ar place sa fie Andreea, cum e Ana ta, dar cand se mai ingrasa un pic, iar face greva 2 sapt si slabeste la loc.

I-am dat gratar la 6 dar nu i-a placut, a mestecat si l-a scuipat, de 2 ori si a treia oara nici nu a mai vrut sa incerce. Deci nu ii place.

Ieri am vazut si filmulete lui Carstea si Doxinu. Tare frumos!

Mergi la inceput