***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***
Raspunsuri - Pagina 16
bettyR spune:
Kid, imi pare rau pt junior. Sa va faceti repede bine.
Arthurana, vacanta placuta! Sigur o sa fie mai bine si iti mai revii, ca si eu stau nonstop cu Andreea si cand a fost mama mi-a fost f bine si nu o hranea, spala, numai se juca cu ea si tot era bine, chiar si in vacanta ca eram si eu si sotul. Pe avion ia tot felul de jucarii, carticele sa ii distragi atentia, e greu, Andreea atata se misca ca dupa un drum de 2 ore nu mai stiam cum ma cheama. Norocul nostru a fost ca era liber al treilea scaun si statea in picioare si se juca cucu-bau cu oamenii din spate, era groaznic cand trebuia sa ii pun centura sa o tin legata de mine ca se zbatea si tipa, trebuia sa inventam tot felul sa taca.
Ella, ce baiat mare ai! Te cred ca te enervezi la culme cu mancatul ca mie imi face asa de 3 ori pe zi de cand o am, f rar mananca frumos. Andreea nu scoate din gura odata ajunsa mancarea o inghite, dar are alta chestie care ma dispera, imi cere sa ii dau ei in manuta si arunca cu nervi pe jos. Eu cred ca ii dor maselele f tare ca stiu ca Bobita al tau manca bine. Cu socializarea cum stati? Acum Andreea plange dupa musafiri si pleaca cu oricine e dispus sa o ia afara. Daca o baga cineva in seama, rade si pandeste smechereste si face tot felul de chestii sa atraga atentia, nu imi vine sa cred, ca inainte plangea numai daca se uita cineva la ea.
Elteka, ce mai face Elias? Dar tu? V-ati vindecat? Azi m-am uitat si la pozele voastre, f frumoase! Si ce se schimba capsuneii, arata a copii tot mai bine, nu mai sunt deloc bebelusi.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)
doxinu spune:
KID tare imi pare rau de jr. tau
,sper sa ii treaca repedesi sa fie vesel iar
carstea am vazut filmuletul,super.Ce mare s-a facut.....
Ella si pe BOB l-am vazut,pare asa de mare in poze....
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
chiquitita spune:
Ella, asa le fac si eu, niciodata nu le-am dat terci cu lingurita, ingros laptele cu ele, numai ca pun la 1850-180 ml vreo 3 masuri si bea cu tetina cu flux variabil de la avent. Eu ma tot uitam dup cereale pt varste mai mari, ma gandeam ca sunt mai hranitoare dar o sa mai iau si eu din cele de care ai zis tu. Bob e un frumos, are asa un ten luminos care ii evidentiaza ochii.
Madi, fa shake, cum a zis ella cu cerealele, eu pun chiar toata apa si e ok, asa agit si laptele praf si cerealele. De ce zici ca e Ana grasuta? Cate kg si ce inaltime are? Mie din poze nu mi se pare. Mi se pare tocmai bine. Ina stea 2 saptamani acnd Livia a vreut doar lapte mai puneam cereale si tot a slabit. Poate ca ingrasa daca am da 2-3 mese pe zi exclusiv cereale.
kid, imi pare rau pt junior, sanatate grabnica.
Liviuta mea a inceput sa aiba preferinte cu plimbarea. In centru noi avem o fantana arteziana cu muzica si apa colorata, tasneste asa pe melodie si alte cateva in jurul ei cu apa simpla si ea isi mai baga mana acolo. Ne tot zicea acasa apa-apa noi ii dadeam sa bea si ea impingea nervoasa biberonul. De fapt vroia sa mergem la fantana, cand o punem in carut ne toaca tot drumul cu apa-apa si daca nu ajungem acolo plange. Ea zice in continuare doar apa, tata, mama (banuiesc eu ca fara adresa uneori, parca atunci cand zice cu adreas zice mai pocit), caca, pute si in rest bebeloneza la greu si desigur soacra ma innebuneste ca nu vorbeste fata ca copii ei au vorbit la 10 luni.
Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)
Ioana13 spune:
Betty la fel a fost si P in avion, era obosit frint, dar la toata lumea facea cu mina, se strimba si ridea... de a zis un tatic din fata noastra "e cam rautz"
Bine ca nu l-a auzit Radu, tati de P, ca cred ca ii zicea vreo doua... Ala cu copil de 8 luni... nici al meu la 8 luni nu facea mare lucru... dar acum daca socializa... e raut
De atunci a ramas vb... "esti cam raut" cind se prosteste P
Kid multi copilasi la intoarcerea din calatorii reactioneaza in diferite feluri. Asa am patit si noi si alti citiva cunoscuti
Sa va faceti repde bine!
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
doxinu spune:
Avem si noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6841379c2e24e981972cb7" target="_blank">AICI filmuletul de 1 anisor.Lucrez de mult la el si abia acum am reusit sa-l termin.Sper sa va placa
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
tudorcatalin spune:
Doxinu
Am vazut si noi filmuletele voastre-- SUUUUUUPPPPPPPPEEEEERRRR MARFA AU IESIT. ( a meritat munca )
o sa incerc si ei intr-o zi sa vad daca pot face ceva (macar o sa incerc ) pt k Domnu
nu prea sta singur , asa ca nu stiu cat anume timp ti-a luat tie sa le faci, dar eu cred ca le termin intr-un 1 an :))
totusi lipseste ceva din toate acele filmulete.

pe cand o surioara?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

din partea noastra
pozeTudor
doxinu spune:
quote:
citat din mesajul lui tudorcatalinDoxinu
Am vazut si noi filmuletele voastre-- SUUUUUUPPPPPPPPEEEEERRRR MARFA AU IESIT. ( a meritat munca )
o sa incerc si ei intr-o zi sa vad daca pot face ceva (macar o sa incerc ) pt k Domnunu prea sta singur , asa ca nu stiu cat anume timp ti-a luat tie sa le faci, dar eu cred ca le termin intr-un 1 an :))
totusi lipseste ceva din toate acele filmulete.
pe cand o surioara?din partea noastra
pozeTudor
Nici nu ne gandim la bebe 2.Am facut eroturi uriase sa-l pastrez pe STEFAN cand toata lumea zicea ca nu il voi pastra sau ca nu voi ramane gravida.nu ma gandesc la alt copil ii multumesc doar lui DUMNEZEU ca m-a ajutat sa am aceasta minune sanatoasa si plina de viata si fericire.Si acum ma uit la el si mi se pare ireal ma gandesc daca este intr-adevar al meu sau este un vis.

POZE 1 AN
minunea noastra Stefan
carstea spune:
Sparg gasca ca mi-a venit!
Multumesc Doxinu ca te-ai uitat la filmuletul nostru.Si noi v-am vazut crescand in filmulet.Nu mai e nevoie sa-ti spun ca transformarea e evidenta.Sa-ti creasca mare flacaul!
Noi am fost azi o tura pana la marea nordului.Fi-miu s-a jucat in nisip ca un catel si s-a facut ca un urs de murdar ca astia au o plaja tare nasoala si am prins si refluxul si apa ....de unde!!!?Fluxul a venit dupa amiaza si am reusit sa ne balacim un pic.Sa zicem ca am avut o baie de soare mai mult.
Noapte buna!
Arthurana spune:
Fetelor,
Este 11.30 noaptea si maine la 7 aveam bilete de avion dar am amanat plecarea pentru ca Jacob mi-a facut febra 38.5 si e racit plus ca-i da o masea si mi-a urlat 1 ora non stop, pana a adormit.
Asa e cu copiii. Se imbolnavesc exact cand ti-e lumea mai draga.
Asta este...sunt dezamagita ca simt nevoia de o iesire dar incercam sa mergem sapt. viitoare.