***Capsunele-n scutecele de mai iunie 2007 (72)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ella eu nu-l recunosc pe bobita in descrierea ta.E super dragalas.Ii dai chilotei peste pampers?
Nu m-am lamurit cum sa-i schimb meniul pentru dupa-amiaza...Ma gandeam si eu sa mai diversific pranzul dar acum ii gateste mama si nu pot decid eu mereu.Ii e mai usor sa fac supita.
Noi dormim doar o data pe zi pe la 14 cam 2 ore, iar seara ne culcam la 9.
Incep sa fac planuri pt bebe2 ca tot in asteptare sunt.
VA PUP

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
citat din mesajul lui tincutza

Azi mi-a plecat Cezarul cu bunica si surioara. Mama e decisa sa il intarc si asa eram si eu azi dimineata. Acum insa simt ca imi vine sa plang in fiecare secunda. Nu stiu daca rezist fara ei pana maine dimineata. Uf, e tare greu. Cred ca o sa o aman vreo cateva saptamani.

Daca nu esti hotarata sa-l inrarci nu o face!MAi tarziu iti v-a pare rau si nu vei mai avea ce face.STEFAN inca suge si am zis ca il las sa hotarasca el cand asta pana la 2 anibineinteles.Nu mama ta trebuie sa hoarasca ci tu.Pe vremea lor alaptatul nu era important caci nu se stiau beneficiile ce il avea.Noi detinem atata informatie ca este pacat sa nu-i dai atata timp cat tu vrei si el nu refuza.

Sper ca nu te supara ca mi-am spus parerea!

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

a 3-a oara ca pierd mesajul fiindca scrie cot la cot cu mine...

Carstea,

toti copiii sunt dragalasi dar in poze nu se vede cat ne chinuim cu ei.

de ex. acum e trecut de 5 si n-a mancat de pranz; am incercat 3 feluri, gatit de mine si borcanel pasat; isi scoate cu degetul din gura in caz ca reusesc sa-i bag ceva si intinde cu nervi pe toata fata; am cedat nervos; va ramane flamand.

In acest moment se zvarcoleste fiindca nu-i punem baby einstein; i-am explicat ca toate animalele au plecat la casele lor, se pare ca a inteles fiindca a inceput sa faca cu mana in semn de la revedere dupa care si-a dat seama ca nu-i convine si a inceput sa arate cu degetul spre monitor ca sa-i punem filmuletul mult dorit.
Macar daca am putea iesi in parc , dar s-a anuntat furtuna.

Da, am trecut la chilotei, adica boxeri, desi cei mai mici sunt pentru 2 ani, dar avem vreo 15 maieute si nu stiam cu ce sa le poarte mai ales in casa fiindca cu pantalon scurt e prea cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Ella,

Parca vorbesti de Jacob al meu. Nu mananca mai nimic. Am fost la o nutritionista care m-a intrebat primul lucru daca manaca proteine si i-am spus ca nu pune gura pe carne. Mi-a spus sa cumparat proteine sub forma lichida care se le dizolv in suc sau lapte.
In afara de fructe si lapte nu vrea nimic.
Nutritionista m-a intrebat cum are parul si unghile. Unghiile se rup si la manute si la picioare iar parul are trei fire si altea subtiri si moi...deci cu siguranta are o deficienta de fier. Incerc sa-i dau proteine. Trebuie sa le comand la un centru special.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Fetelor,m-am hotarat sa fac si eu o mica vacanta cu Jacob. Ma voi duce la socrii in Atlantic City. Nu ma costa nimic ca socra-miu mi-a rezervat deja si platit biletul de avion plus ca voi sta cu ei.
Partea buna este ca ma voi odihni si eu putin ca aici pe mine nu ma ajuta nimeni, nu am familie deci numai eu am grija de bebe care este tare nazdravan. David(sotul meu) nu poate sa-si ia liber deci va ramane acasa.
Am putin emotii pentru ca noi nu ne-am despartit deloc de 4 ani, nici macar o zi, plus ca nu-i usor de calatorit cu avionul cu bebe, dar efectiv simt nevoia de o iesire, o schimbare de peisaj.
Voi pleca luni si ma intorc vineri. Tre sa fac bagajele si sa las casa curata si eventual cate ceva de mancare pentru David.
O sa va povestesc ce am facut si o sa pun si poze. Sper sa ne ajute Dumnenzeu sa fie bine. Am avut o perioada grea de cateva luni bune, si simt eu ca o iesire va face bine.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui ella_74

Chiqui,
Bob mananca cereale zilnic, 3 masuri in laptele de dim si 3 masuri in laptele de seara; numai Nestle; acum ne-am oprit pe cel cu 3 fructe si pe cel cu 8 cereale care e pentru etapa lui; l-am vazut si pe cel cu cacao care este pentru 1 an+ dar am zis sa mai asteptam putin.

si cateva poze cu Bob de azi:
http://picasaweb.google.com/cinca.clementina/PozeDavid2/photo#5227302445188508978

Ella, mamica de David (24.04.2007)

Ella ce mare s-a facut Bobita!!
Cerealele la care te referi sunt "orez cu 3 fructe"? La tine nu fac cocoloase? I-am cumparat si eu Anei (ramasesem fara Humana, si nu am gasit la nici o farmacie de prin prejur, asa ca am luat pentru prima data Nestle) si nu prea pot sa le dizolv in lapte...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
citat din mesajul lui chiquitita

Intrebare referitoare la cereale: mai dati cereale, de care, din cele de peste 1 an? La nestle sunt doar cele cu cacao si ea nu e innebunita dupa ele. Sunt de la alte marci pentru peste 1 am? Fara lapte? Ma gandesc ca sunt mai consistente cele de peste 1 an.

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Chiqui eu ii dau cam o data sau de doua ori pe saptamana cereale (nu vreau sa ii dau mai des pentru ca Ana e spre grasuta, si nu ii dau niciodata seara). De obicei ii dau cereale Humana cu lapte (pentru ca bea tot lapte Humana) dar nu am vazut de la ei si peste un an. Sunt pentru 4,6,8 luni.

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Madi,
da, ale sunt, "orez cu 3 fructe" varianta fara lapte, ca am vazut ca au scos si cu lapte.

Ca sa nu faca cocoloase tre sa pui cerealele in mai putin lapte, cam 140 ml si pui capaul si faci shake; dupa aia pui si restul de lapte; la mine iese perfect, il bea cu tetina cu 4 gauri , noi folosim Avent.

Arthurana,
vacanta placuta! tre sa-ti fie tare greu; eu n-apuc sa stau zi intrega cu decat in weekenduri; sotul este la fel de implicat si cu toate astea uneori, cum a fost si azi, simt c-o iau razna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

http://www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6830473&type=embed

Cine ma invata si pe mine sa fac trimitere la link-ul asta?
AVEM SI NOI FILMULET!!!!

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Buna fetele,
ne-am intors si noi azi de la mare, a fost frumos pana aseara, cand a facut juniorul febra 39.8. Am fost la spital la Constanta, unde ne-a dat antibiotic si nurofen la 8 ore pt rosu in gat. A facut si o eruptie pe corp, am fost si la gr alexandrescu cand am ajuns in bucu si au spus ca e fie de la infectie, fie de la ceva ce a mancat. Cu tot cu tratament azi a mai facut de 2 ori febra la fel de mare, scazuta cu supozitor novocalmin N-am citit nimic din urma, sper sa recuperez zilele urmatoare.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput