Cantecele Cleopatrei Stratan

Cantecele Cleopatrei Stratan | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

Cantecele micutei Cleopatra Stratan farmeca nu numai datorita ei ci MAI ALES DATORITA COMPOZITIEI.
Dupa o campanie pe care as numi-o cel putin nedreapta, cum ca fetita ar fi suprasolicitata de tatal sau, pot sa spun ca regret ca minunatele cantece compuse de tatal ei sunt numai pe un singur CD.
Frumusetea cantecelor se datoreaza in PRIMUL RAND COMPOZITORULUI PAVEL STRATAN.
Daca fetita nu trebuie expusa stresului,tatal ar bucura nenumarati copii cu cantecele lui.
Fata de penibilele cantecele care circula printre micuti(nu ma refer la cele care erau si pe cand eram eu copil),cantecele lui Pavel Stratan sunt incantatoare.
Sper sa ajunga la el acest imbold al meu la care sunt convinsa ca se vor alatura multi parinti si sa-l convinga sa compuna cantecele frumoase,melodioase si cu miez, pt. copiii de azi.
Daca poate cineva care citeste acest mesaj si poate sa-l convinga sa compuna mai multe cantecele pt. copii,zic eu ca ar fi minunat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Si eu am apreciat foarte mult cantecelele compuse pentru micuta Cleopatra
**blonda rau**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dar mai compune, la ultima emisiune Happy Hour, Pavel Stratan a spus ca o sa apara la toamna un nou album al Cleopatrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Si noua ne plac cantecele Cleopatrei, desigur, "ampentate" de dragutul de ta-su, surprinzator de bun; totusi, fiecare varsta a avut etapele ei, de ex. Ioana mea a crescut cu melodiile Abracadabrei, un fenomen mai complex si deosebit calitativ. Marian Ralea, un actor mediocru, si-a gasit vocatia si a bucurat cateva generatii de copii, chiar fara talentul lui Pavel Stratan.
Am fost surprins ca melodiile de atunci sa fie cunoscute si astazi.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Rufus, fara sa suparare, dar Marian Ralea nu e deloc mediocru. L-ai vazut in vreo piesa de la Bulandra? Imblinzirea scorpiei sau Bufonul? In trei surori? S-o fi jucat el convingator cu copiii, dar nici ca actor nu e vreo rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si a primit si cateva premii:
http://www.bulandra.ro/ro/biografii/marian_ralea.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
citat din mesajul lui Natasa

Rufus, fara sa suparare, dar Marian Ralea nu e deloc mediocru. L-ai vazut in vreo piesa de la Bulandra? Imblinzirea scorpiei sau Bufonul? In trei surori? S-o fi jucat el convingator cu copiii, dar nici ca actor nu e vreo rusine.

Nici o suparare. Mie mi-e tare drag. La acea vreme nu-mi spunea nimic altceva (in afara de Abracadabra), iar acum nu-l mai stiu suficient. Ma bucur sa aflu ca e apreciat.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiccutza spune:

noi avem cd-ul si in masina.nu ne miscam fara cantecele cleopatrei

MAMA DE FEDE SI DANI

Mergi la inceput