mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
Muuh spune:
tzitziri nu mai fi asa speriata, vei auzi 1000 de povesti pana cand va fi sa nasti. Cat despre alaptat de catre alta mama, se practica pe scara larga in trecut cand unele familii isi luau doici pentru nou nascuti. Eu insami am fost alaptata, in spital, cand mama nu avea sa imi dea de nici un fel de altcineva si am supravietuit. Incearca, spre binele tau sa asculti doar informatia pozitiva si sa nu te incarci cu vesti negative.
Miruna 32+ si Alexei (13.07.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andy_galro spune:
Neata burtici!!! Va si va doresc o zi minunata si plina de vesti bune!!! Va invit la cafeluta
laptic, suculet si ce mai vreti voi sa beti
Joy La multi ani cu sanatate si fericire si un bebe sanatos si frumos!!!
Anca tu parca mergeai azi la Cj asa e? Sper sa tin bine minte. Sa vii cu vesti bune ANCA
Bitza bafta mare la eco. Asteptam vesti bune!BITZA
30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tzitziri/tzitziri.jpg)
tzitziri spune:
Da Muuh, intr-un fel ai dreptate.Dar cred ca doicile alea aveau si ele un minim de analize facute..adica asa cum unei bone poti sa ii ceri sa isi faca niste analize, asa si doicile din spitale cred ca trebuie sa aiba un minim..
Problema e ca e sunt acum intre Euroclinic si Giulesti....si ma incarc cu negative sau pozitive din ambele parti doar doar o sa fac alegerea corecta....si uite cum o info de asta ma trage intr-o parte sau alta.
Am vazut ca in ciuda problemelor cu Thea de la odiseea de august, SunSmile vorbeste frumos de Euroclinic si cum s-au comportat....uof ce greu e sa iei o decizie cand nu esti doar tu la mijloc, ci si un bebe mic! Si cand ma gandesc ca asa o sa fie de acum inainte la orice decizie vom lua 29+
bebe David
andy_galro spune:
tzitziri eu stiu ca e greu sa iei o decizie dar incearca totusi sa nu te mai stresezi ca nu-i faci bine la bebe
gargaritza bine ai revenit!!! ma bucur ca te-ai simtit bine la mare si te-ai relaxat si esti bine si cu preietenul tau acum...vazut poze cu burtica si mamica foarte frumoasa
eva am vazut si eu pozele si filmuletul cu luca...wow dar ce miscaretz ai tu acolo.....foarte frumos
30+
Andrei
AMR 10 saptamani si ne intalnim cu BB !!!
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
andy.p spune:
Buna dimineata!Azi am drmit si noi un pic mai mult..poate din cauza ca s-a mai racorit.
JoySa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de ceilalti.
Khristin ai cumparat o gramada de lucrusoare dar n-am putut sa le vad ,se dechide fereastra si atata,mai incerc..Felicitari ptr schimbarea semnaturii si la mai mare
tzitzi nu te mai stresa ca pana la urma vei face alegerea potrivita ptr tine si ptr bb
andy_g multumesc de cafelutza31+
bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
CD27 spune:
Neatza burtici, vin cu un avertisment pentru cele are ati folosit cardul la shopping pe net, aseara mi-am verificat cardul si mi s-aluat de 2 ori suma aferenta comenzii de pe LR , va dati seama ca n-am dormit toata noaptea si am sunat la banca cu imediat (de fapt recunosc am sunat aseara si nu era nimeni
). Mi-au zis ca o sa invetigheze ca mai au cazuri cu plati dublate nu au nici o informatie, despre cauza sau cand se va rezolva si, mai ales, cum se va rezolva
Asa ca acumm-am potolit....nu mai dau comanda, astept sa vad ce zic astia de la banca, ca mi-e teama sa nu ma trezesc cu cardul gol
Bitza, Anca
gargaritza ma bucur ca s-au linistit apele la voi acasica
30s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
bitza2008 spune:
Salutare fetili!!
Ieri n-am mai intrat ca am iesit la o plimbare pe racoare!
Au venit astia sa faca receptia instalatiei de gaz si sa puna un detector de gaze!Sper sa termine repede sa mananc ceva, sa ma epileze al meu "jos" si sa ma dusuiesc ca la 14:30 am programare.
Am uitat sa va zic ca am fost vineri sa ma ia dr de fam in evidenta si mi-a gasit tensiunea marita, mi-a zis sa nu mananc sarat; nu mi-a dat nici un tratament.
Multumesc tuturor de gandurile bune!!33+
LUCAS
AMR 7 saptamani!!!
angelynna82 spune:
Neatza burtici
Andy_g multam pentru cafea, e tocmai buna...dupa noaptea alba
Joy, La Multi Ani, sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si voioasa, nu prea cumintica si multe altele
Khristin felicitari pentru saptamana 30, sa dea DD sa fie totul bine pana la 40
Anca si Bitza bafta la eco si va asteptam cu vesti bune
Eva vazut poze si filmulet Luca...eu zic ca joaca fotbal la tine in burtica
...a mea parca stie cand ma uit la burta sau cand o filmez (cred ca este tare timida)
ca nu ma mai baga in seama...
Musette frumoase lucrusoare
Dya eu spun sa stai linistita si vb cu celalalt dr despre situatia ta
Claudinna La Multi Ani sotului si socrului tau cu intarziere, sper ca ati petrecut bine 28+
Bebe
Eco
andy.p spune:
CD urata treabasper sa rezolvi pana la urma.
bitza
.Cum e acasa?
31+
bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
alexa si mami spune:
neata! anca. sper ca totul sa fie bine la spital si sa ne aduci vesti bune
bitza. si dela tine tot vesti bune asteptam. e prima data cind mergi la dr respectiva asa-i?
CD, imi pare rau de problema cu banca. tre' sa se rezolve cumva.
tzitziri, lasa gindurile negre deoparte, eu una cred ca sunt si povesti. la polizu, stai cu bb in rezerva imediat ce se trezeste, de foame. mai ma intrebau asistentele daca vreau sa o dau pe timpul noptii, dar eu panicoasa, nuuu. dar e o lectie f bune, dupa 2 zile, cind am venit acasa stiam aproape totul, parca o cunosteam de o viata:)
kristin, super lucrusoarele, dar balansoarul ala... JOY
sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
eu azi sunt harnicutza, m-am apucat de treburile casnice.alexa si
mami