mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am incercat sa filmez si eu gandacelul...Dar e vedeta...Se fereste de camera...

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Babytza merci de sfat
Asa ma gandeam si eu sa il sun ca e dreptul meu....sau mai bine ma gandeam sa il pun pe sot sa il sune ca poate parea mai important daca suna sotul ...sau asa mi se pare mie.Cred ca m-am dilit de la atata gandit si analizat problema

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Dya suna-l poate asa te mai linistesti si ai timp sa iei legatura si cu medicul pe care ti -l recomanda.
babytza e smecher gandacelul vrea sa fie vedeta fara sa-l filmati
Banu..nu fi deprimata suntem aici
300 ce film?Vizionare placuta

31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

seara buna!
gargaritza, bine ai revenit! ma bucur ca lucrurile intre tine si sotul tau merg bine, DD ajuta sa-l tina tot asa:) sunteti f frumosi si f tineri. si noi am avut primul copil la 25, ne-am casatorit la 21, am trecut si prin bune si prin mai putin bune, prezentul conteaza, acum este perfect. f frumoase pozele.
eva, frumoase lucrusoare are Luca si ce zbanghiu e!:)))
am mai dat o tura prin magazine, dar n-am luat nik, tot zic ca e prea devreme, dar din sept, ma pun serios pe treaba.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mai fetelor, eu nu stiu ce o fi cu Nocom, ca ea nu prea lipsea de la apel, in sensul ca mai dadea din cand in cand un semn de viata. Dar acum de o saptamana si ceva nu mai stim nimic de ea. Io cred ca maine-i dau un sms ca am numarul ei. Sper sa nu se supere, da parca avea si ceva probleme cu colul, ii zisese doc sa stea la pat... hmmmm
SI de clau_geo la fel, ma ingrijorez, da nr ei nu-l stiu,aaaaa, ba parca-l am intr-un PM.

Ce ziceti?

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
32+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 7+ SAPTAMANI

AMR 55 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

monica, zic sa incerci, nu cred ca se supara nimeni, doar ne pasa de ele:)
fugim la baita.
noapte pufoasa!

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Moni daca tot ai nr eu zic sa incerci...

Pooooooooop toate burticutzele si o mamica cu un bobocel !!!!!

Valentina 28 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Of, fica'mea nu e asa de miscareata. Cred ca trebuie sa am o discutie serioasa cu ea.

Eva cred ca te topesti de drag cand vezi ce jucaus e Luca.

Ar trebui sa ne facem o retea de telefoane mobile, ca sa putem tine legatura intre noi.

31+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare fetele ,

Bine ai venit pe lume Lucia si refacere usoara ClaudieiH

Joy, La Multi Ani fericiti , sa fii iubita, sa ai o nastere usoara si o bebelina sanatoasa si voioasa, care sa va bucure viata.

Musettepink, dragute lucrusoare ai cumparat

Iaca am intrat si noi in saptamana 30. In weekendul asta am avut petrecere cu niste prieteni apropiati , m-a sarbatorit sotul si in afara de asta am facut niste cumparaturi trebuincioase la bebeu . Asadar, ne-am dotat cu www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2857190&cp=2583015&parentPage=family" target="_blank">balansoarul de care va spuneam, www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2688483&kw=cuddle%20bag&origkw=cuddle%20bag&parentPage=search&f=Taxonomy/TRUSCA/2567270" target="_blank">plapumioara si www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2689244" target="_blank">suport de dormit. M-am hotarat la www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2884534" target="_blank">biberoanele astea de sticla cat va fi baby mic, pt. ca are review-uri foarte bune, daca cititi veti vedea ca multe mamici sint multumite si bebelusii au mai putini colici iar mai tarziu le vom inlocui cu unele de plastic fara bisphenol, sa-i fie si lui mai usor de manevrat. Avem si cateva body-uri si costumase cumparate deja, sper sa apuc sa le pozez sa le vedeti si voi (unele au inscriptii super haioase ) iar azi am aflat ca socrii vin incarcati cu un geamantan intreg numai pt. el ....bunicii sint incurabili la aspectul asta Avem in plan sa mai achizitionam www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2848894" target="_blank"> salteaua asta cu vibratii, caci cea veche nu mai era buna. La sfarsitul saptamanii, avem programat sa varuim toata casa

Pupici gravidutelor

Cristina

le bébé 29w +

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Neata burtici,

Eva, ca haios e bebe Luca...sau burtica ta in valuri..nu stiu de ce m-a dus gandul la un pat cu apa

Aseara am aflat o poveste care m-a pus pe ganduri....mi-a povestit cineva cum a nascut la Giulesti si cum se duceau la alaptat. Si o colega de salon (dintr-o minoritate mai...majoritara) s-a dus l-a alaptat si buimaca fiind de somn a alaptat copilul alteia.....pai se poate asa ceva???...pai se pot transmite o gramada de boli asa.Asta m-a pus pe ganduri si asta noapte nu am visat decat tampenii

Dya, nu te mai framanta atat.Daca ai incredere in dr tau atunci o sa ai incredere si in cel la care te va trimite. Si atata timp cat sunt colegi banuiesc ca si dr celalalt ii trimite dr tau paciente cand e si el in concediu, deci ma indoiesc ca nu o sa se poarte frumos cu tine..sau ca o sa te trateze altfel decat pe pacientele lui..

Am uitat: Joy, La multi ani si multa sanatate si un bebe mancacios si cumintel (ei, cu moderatie)

29+
bebe David

Mergi la inceput