mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui gargaritza85
babytza, mami frumoasa ce esti tu multumesc!
e mult mai bine...e foarte bine...sunt mai linistita, mai senina...ma simt altfel si sper sa nu pierd starea asta. aaasi tati a devenit mai atent si cu bebitza....ma mangaie mereu pe burtica, si vb cu ea asa cu mare drag...si cand ma loveste ma mangaie si ma pupaceste...ca si cand ar sti ca ma doare...parca sunt in alta poveste de ceva zile
26+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
Ma bucur sa te vad asa fericita....
Valentina 28 + David
Asa creste gandacelul nostru
poze
gargaritza85 spune:
Ramona multumesc din suflet
da...probabil de acolo pleaca si neintelegerile...suntem tinerei rau...dar o sa ne maturizam impreuna si asta o sa ne lege si mai mult...asta pe langa bebitza mica si jucausa pt care am fi in stare de orice. acum ca ma uit si eu la poz mai bine...nu mi se mai pare asa mica
Babytza a vazut ochiu meu pe Valentina...vaiiiiiiii cat de frumoasa este...si ce scumpica e in poza cu burtica, doamne
26+ Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
andy.p spune:
Hey fetelor,ne-am intors..a fost ff bine..parintii surprinsi,mancare si tort..sunt cat un butoi.
toate fetele care ne-au facut urari de aniversare.
Si acum :am vazut poze de burtica Eva de 8 luni ff frumoasa si am vazut pe Luca ce show face in burtica..super.
Gargaritza ma bucur ca sunteti bine si ca s-au mai linistit lucrurile..s-o tineti tot asa.Burtica e ff dragutza si nu e mica de loc,stai linistita.
31+bbelina
AMR 9 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
300 spune:
Hei, lume noua :) te salutam Banu noi ne bagam la un film acum si cred ca pana dimineata nu veti mai auzi de noi ca ne e somnic...
28+ fara nume
Banu2268 spune:
fetelor, cred ca si eu ies
sunt asa cam deprimata nu stiu de ce.........
va pup
mai intru maine
Banu 24+ Salih
dyanira spune:
Noi azi ammai facut cateva cumparaturi pentru bagajelul de spital...Fara nici un chef dar asta e trebe, mai ales ca sunt paranoica acum cu nascutul inainte de termen...
Eu sunt cam tot in aceasi stare nu am chef de nimic, suparata rau...O sa incerc sa aflu la cemedic ma lasa.Credeti ca e deplasat sa il sun pe dr. si sa il intreb????
Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
babytza spune:
Dya eu as suna in locul tau. Mi mse pare ca este dreptul tau sa sti pe mana cui te lasa...
Valentina 28 + David
poze
babytza spune:
banu
Chiar ma intrebam ce e cu tine.... nu ai mai intrat....
Si mai sunt fete care lipsesc de la apel...
Valentina 28 + David
poze