mamici norocoase de sept-oct 2008 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Am revenit!
Au venit astia de la e-on gaz sa sudeze tevile...ehee!Tare repede mi-am amintit cum se rezolva treburile in tara..am inrosit telefoanele, am mai dat "o cafea" si...se rezolva!!In Olanda ma programa peste 2 luni si trebuia sa astept, aici.....totul se rezolva!!!Sa termin o data cu gazele sa putem folosi centrala termicaPt ca aseara, par exemple,nu mai era apa calda cand am ajuns noi acasa!!
Dupa ce termin cu centrala...incepe distractia cu zugraveala...noi sa fim sanatosi ca toata viata eu asa zbuciumata am fost!

33+LUCAS
AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

CDsper sa rezolvi cat mai repede pb cu cardul!Apropos, eu am uitat pinul de la cardul romanesc...nici macar nu stiu ce bani mai am pe el..oricum tre sa-l schimb ca e inca pe numele meu de dra, sa imi poata pune alocatia copilului!!
babytza, felicitari pt 29 sapt!!!Inca putin si schimbi prefixul!!
Maria,felicitari pt intrarea in luna a 8-a!!Bafta multa maine la dr!
andy-galro, multumesc mult!
Freshanana iti doresc o zi racoroasa!!Am inteles ca de miercuri vin ploile!!!
Eva, super filmuletul!Exact asa misca si puiutzul meu, loveste in aceleasi locuri!!Toata sarcina, am observat multe asemanari intre burticile noastre!
Mussete, stai cumintica in patut!!Ai luat vreo pastiluta ceva?Ai vb cu dr-ul?
300, sa dea DD safie totul bine cu nepotica ta!!nu mai plange!!

33+LUCAS
AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eee, vezi sunt si avantaje ale traiului in ro

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna fetelor

babytza, Andy

Am fost plecata la tara la mamaia... de marti pana sambata de asta n-am mai intrat. Am profitat de ocazie ca mai tarziu nu cred ca o sa mai plec cu bebe mic.....

Si cu deprimatul nu stiu ce am iar m-au luat nelinistile legate de nastere si mii de scenarii in capul meu se deruleaza si tot ma gandesc la cum o sa fie si daca o sa ma doara rau si daca se poarta cineva urat chiar daca-i dau bani.;...........
apoi parca burtica mea e prea mica... mi-e frica

Banu 24+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata si de la noi!!!
Ne-am trezit si noi, cam tarziu dar nu prea am dormit toata noaptea, am adormit dupa ce a plecat tati la servicu la 7!!!
Multumesc tuturor fetelor pentru sfaturile bunedar stiti ce greu e ...cel putin pentru mine...sa fiu calma!!!Eu sunt o persoana stresata de felul meu si vestea asta cu posibilitatea unei nasterii premature dublata de plecarea medicului m-a dat peste cap!!!
Evaparac si tu ai zis ca medicul tau va fi in concediu cand o sa nasti.tu ce faci?Ai gasit pe altcineva?
Astazi o sa il pun pe tati sa il sune pe medic sa vedem la ce dr ma lasa ca sa stiu!!!!
Sunt pe aici prin zona, merg sa schimb lenjeria de pat dar revin!!

Diana
33+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

ClaudiaH, felicitari pentru bobocica! Sa fie sa sanatoasa, sa creasca mare si sa va bucurati de ea!

Eu am fost plecata 3 zile la munte. Am plecat de vineri, imediat dupa prinz, si ne-am dus in Fagaras. Am dormit pe la Vidraru, si a doua zi am luat-o spre Bilea, doar ca la Bilea erau vreo 50.000 de oameni (cu masinile aferente) asa ca am oprit scurt linga un piriu de munte ca sa se balaceasca catzelul si apoi ne-am dus in zona Moieciu. Ieri am stat toata ziua afara, am facut o plimbare lunga, Pucca (ciinele) s-a balacit in riu, m-am bronzat cu minecutze etc.
A fost taaare bine ca am scapat de caldura din Bucuresti - noaptea au fost 12 grade. Sper sa apuc sa pun si poze.

Joi am fost la gimnastica - stretching si exercitii de respiratie. De pe 7 august incep cursul de pregatire pt nastere.

Azi trebuie sa ma duc sa-mi iau ultimele analize: hemoleucograma, glicemia si dozare de anticorpi. Cu asta din urma am ceva emotii, sper sa fie ok.

Miine intru in saptamina 28.

Atit, va pup pe toate

Nausica26+ si bebe

Mergi la inceput

Mami de Alexa, asa este!!Mai ales ca noi asa suntem invatati...dai un ban, da' stai in fata!
Banu, iubita, nu te mai strsa atata!!Ca mai rau faci!Eu una desi am auzit ataea povesti horror in legatura cu nasterea sunt f calma!Traiesc cu convingerea ca la mine totul va fi ok!sa treaca nelinistea!

33+LUCAS
AMR 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Nausica

despre cursuri unde? cat costa? cat dureaza?.....
si si/.///

mersi

Banu 24+ Salih

Mergi la inceput

bitza mersi

tu mai ai 7 saptamani ... abia astept sa imi spui cum a fost

la voi la Botosani cum e? tot asa povesti horror? adica ca se poarta urat cu tine si daca ii dai bani,... te lasa sa te chinui nu stiu cat.....

Eu am ramas gravida din intamplare nu ca am vrut sau am planificat... adica vroiam dar parca nu prea. aCUM ma gandesc ca mai bine ca a fost asa ca altfel daca era dupa mine cred ca nu ramaneam niciodata gravida din cauza problemelor si a stresului a fricii ... ufffff

Banu 24+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
citat din mesajul lui dyanira

Evaparac si tu ai zis ca medicul tau va fi in concediu cand o sa nasti.tu ce faci?Ai gasit pe altcineva?
Astazi o sa il pun pe tati sa il sune pe medic sa vedem la ce dr ma lasa ca sa stiu!!!!
Sunt pe aici prin zona, merg sa schimb lenjeria de pat dar revin!!

*

Medicul meu este plecat pana sunt eu in saptamana 40, adica daca nasc la termen, dupa 14 septembrie, doctorita mea este! Mai este si ultima saptamana din august, cand eu sunt in S37. Dar mi-a zis ca daca nasc mai devreme, dar ea spune ca e imposibil, colul e prea tare si lung ca sa se deschida mai devreme, nu ma lasa de izbeliste, voi naste cu o prietena de-a ei din acelasi spital! Eu am incredere ca va fi bine, e ca si cum as naste cu ea, de fapt. Joi stabilim detaliile, ce si cum, si imi spune cui ma lasa! Dar eu nu cred ca nasc inainte de termen, nu stiu ce sa zic, sunt la prima sarcina, nu am nici macar contractii Braxton Hicks sau ceva...Si daca va fi sa nasc cu alta doctorita, asta este! Puiul meu trebuie sa vina pe lume, nu?

Eu zic sa ai incredere si va fi bine! Dr tau ti-a zis ca te lasa altui medic, nu? Incearca sa reglezi cu el problema!

31+ LUCA

Atat mai este pana vine !!!!

AMR 61 ZILE!!!

POZE
VIDEOS LUCA!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput