FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

dodo picaturile sunt rosii sau maro? E cam devreme pt CM, mai degraba de la implantare pot fi.
Tabitha iti tin pumnii stransi

Fetelor voi stiti daca gonalul se tine in frigider. Mie dr si farmacista mi-au spus ca nu, dar pe prospect scrie pana la 25 grade si in casa sunt cam 28, sa il bag in frigider?

ptr toate fetele

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetelor....nu mai inteleg nimic, mi-am facut hcg-ul si scrie la rezultat <2 , nu inteleg nimic, m-a apucat disperarea...si de nervi am mai facut un test Sure Check si este pozitiv , ....al 3-lea test, pt ca de la laborator si pana ac numai ingandurata am stat.nu a iesit bine nu?
la interval bil de referinta scrie:s.4-5:1500-23000; s5-6: 3400-135.300 etc...deci eu nu ma incadrez in nici una..sunt dezamagita.
va pupic

Mergi la inceput

inna cate zile au trecut de la inseminare? De cate unitati ai facut pregnyl?
Testul de azi e mai pozitiv decat cel de ieri?
Poate e gresit testul de sange, poate s-a facut o greseala.

Les Brown

Mergi la inceput

iuca..astazi sunt in z14 cu tot cu ziua inseminarii.....da, testul de astazi cel de dim a iesit slab pozitiv...iar cel facut acum 10 min este sure check si este pozitiv bine bine, se vede foarte bine de tot liniuta nr2.
nu stiu..sunt dezamagita sincer, nu stiu ce sa mai cred, stii m-am bucurat si apoi dupa ce am vz analiza m-am "desumflat repede"

Mergi la inceput

Pregnilul a fost de 5000,...dar testele au fost din ce in ce mai vizibile de pe o zi pe alta, 3 am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

iuca, picaturile erau rosii. Sa te auda Dumnezeu si sa fie de la implantare. Inca mai sper.

Mergi la inceput

inna pregnilul s-a eliminat sigur, nu stiu ce sa zic, eu tind sa cred ca s-a facut o greseala la testul de sange. Trei teste din ce in ce mai pozitive inseamna sarcina. Liniutele au aparut in timpul trecut pe prospect?
dodo ma rog ptr tine sa fi bine

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Of, mai fetelor
Iuca, eu tin gonalul in frigider in cutia de legume pentru ca acolo e o temperatura cat de cat constanta si nu foarte scazuta.
inna, la < 2 nu este sarcina. Nu stiu ce sa zic. Era o tipa pe forum care tot asa avea teste pozitive si hcg-ul negativ. Ea a intrerupt sustinerea, dar cred ca si acum e convinsa ca a fost sarcina. Mai repeta hcg-ul. E singurul care arata dace sau nu sarcina.
dodo, eu am avut pete de implantare care au fost bejulii-rozalii. Si atunci cand am pierdut sarcina, dupa cateva saptamanii au fost rosiatice.
La ultimul FIV mi-a venit CM in cele 14 zile de asteptare pana la test.
Lachioane, mamica de gemenute, avea scurgerii rosii de credea ca e menstruatia. Si-a luat o bere si-a aprins o tigara de nervi si a sunat-o dr. si i-a spus ca e insarcinata.
In concluzie habar nu am cum e la tine, dar ma rog sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

iuca, moniland, va multumesc pt sfaturi si pt ca sunteti alaturi de mine. Nu-mi ramane decat sa mai sper.

Mergi la inceput

iuca..scuza-ma nu am inteles...cum adica daca au aparut in trecut pe prospect?

Mergi la inceput