FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Inna doamne ajuta...ati tinem pumnii...a cata IAD este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetelor, va multumesc din suflet pt suport si incurajari, sunte-ti dragute si ma bucur din suflet.
Luna asta a fost IA nr.3, cu dr diana cocei la giuly, inseminarea am facut-o in z15, desi sufletul meu era speriat , glera cervic am avut-o foarte abundenta in z14,iar in z15 nimic, nici urma de glera ( asemanatoase albusului de ou) am crezutr ca am ovulat ,d-na cocei a fost la un congres si nu era in tara in z14, si asa am facut IA in z15.
La eco am avut un endometru de 13, si 2 foliculi 23 si respectiv 21cm, pregnilul mi l-a facut inainte cu 1 ora de inseminare, si am plecat acasa frumos dupa ce am asteptat 6 ora pe holurile spitalului, si nu m-a lasat pe masa dupa IA decat 3 min , pt ca erau punctii de facut pt vitro si le trebuia masa, am stat in schimb in masina 2 ora cuminte pe drum pana acasa pe bancheta din spate.
Sotul meu are oligoteratoastenospermie..la inseminarile din urma de anul trecut spermogramele erau sub 1 mil sp/ml, anul asta dupa potent-power si napraznic am ajuns la 14mil....la aceasta ultima insemin cocei nu mi-a mai spus nimic, nici cum a iesit analiza sotului nimic, decat succes si un zambet, am plecat cu sufletul destul de mahnit dar poate da d-zeu sa fie cu ochisori pana la urma.
Dupa IA toata sap m-au intepat ovarele , zilnic isi faceau simtita prezenta, si uneori pe seara dureri de burtica ca atunci cadn iti vine cm....mi-am pus seara ultrogestan cate 2, si a fost mai bine, si de 5 ziel ma dor sanii.Va pup dulce si va multumesc din suflet pt tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

IUCA, ma bucur ca a fost totul ok si poti face asa repede IAD-ul.Parca nu-mi vine sa cred ca sunt si in Romania spitale unde intri la ora programata, nu ca la Giuly, si e bine ca ai ales Polisano. Iti doresc multa, multa bafta.
bitzy, imi pare rau ca te-au programat abia in oct., nu poti vorbi cu dr. , poate rezolva ea mai repede?
inna, felicitari, cu siguranta esti insarcinata, asa ca iti doresc de pe acum sa ai o sarcina usoara. Cand ai facut IA, pe 11 iulie, atunci am avut si eu punctia, era prima zi in care a venit dna dr Cocei dupa congres.Te pup
Despre mine nu prea am ce sa va spun, ma dor sanii si am in continuare o mare pofta de mancare, astept cu nerabdare ziua de 29, dar nu cred ca mai rezist pana atunci, asa ca voi face duminica un test.
Ma bucur ca mai citesc si vesti bune. Felicitari inca o data, inna, mi-ai crescut mult moralul.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Fetelor va multumesc mult ptr incurajari
Dimineata am sunat la clinica sa intreb cand sa consider z1, asistenta mi-a spus ca dr nu este si ca ma suna ea pana in ora 6. La 17.45 m-a sunat, mi-a spus ca azi e z1, vineri sa incep gonalul si joia viitoare sa ma duc ptr ecografie.
Am mai intrebat-o si pe ea daca nu i se pare cam puternica stimularea si mi-a spus ca asa a considerat dr ca e mai indicat ptr mine, datorita varstei mele, FSH-ului cam mare ptr varsta mea (dupa parerea lui) si modului la care am reactionat pana acum la stimulari.(pana acum am mai facut 2 monitorizari a ovulatiei una pe ciclu natural si cealalta pe stimulare cu closty 2/zi - rezultatul a fost acelasi la amandoua - un folicul de 18mm).
O sa merg pe mana lui, sper sa fie bine.

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

inna: eu zic ca e de bine, si la mine cand am fost insarcinata testele erau la inceput slab pozitive si apoi cu fiecare zi ce trecea se pozitivau tot mai clar. Hai, ca te asteapta 9 luni frumoase si apoi o viata implinita pe deplin. Pupici si felicitari !

iuca: tinem pumnii sa iasa bine si facem galerie.

Eu luni ma duc la prima consultatie in vederea FIV cu donator la Szeged.. O sa va povestesc ce si cum miercuri, 30 iulie, cand o sa am acces la net.

Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna dimineata fetelor , am mai facut un test acum dim, este tot slab pozitiv, dar parca mai bun decat cel de ieri....si mi-am recoltat si hcg-ul, pe seara aflu rezultatul..va pup
iuca.am fost la VitalMed..merci, numai acolo lucreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrembebe spune:

iuca - bafta multa!! chiar ca o sa facem galerie!!!!
ina - io zic ca e de bine....
tabitha - am vazut pe prima pagina ca ai facut un ISCI in turcia. imi poti da, te rog, si mie numele clinicii si eventual o adresa, ceva. merci mult
pe toate fetele curajoase de aici....

anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Innaf frumoasa ambunatatirea spermogrameii,felicitari....si eu care credeam ca ai facut cu donator,asa da e o bucurie an plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

inna, dodo, iuca, tabitha bafta multa! va tin pumnii!

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Buna fetelor, sunt foarte suparata, din pacate am dureri ca la CM si au aparut si primele picaturi. Nu stiu daca sa mai sper sau nu, dar pana marti cand fac analiza mai exista un strop de speranta. Voi a-ti auzit pe cineva care sa fi patit la fel si totusi sa-i iasa testul pozitiv?
Va pup pe toate.
thabita, multa, multa bafta

Mergi la inceput