FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Cip am specificat ca merg cu analizele pt dosar FIV dar au zis ca pana pe 14 OCT nu au loc si m-au antrebat daca am mai fost....trebuia sa sun mai devreme ,dar eu pur si simplu am uitat..am zis ca mai e timp

luci eilm multumesc din suflet ,anseamna ca z 10 e ok cand trebuie sa merg la Buc
Iuca doamne ajuta sa fie totul bine sa poti face IA... mai dar ce stimulare puternica dau dr de acolo pt o IAD ...si cand ma gandesc ca eu am facut 3 pe ciclu natural la dr Nicul. el nu da stimulare si doar una cu jum pastila de closty .....cu o stimulare asa cred ca poti avea si mai multi foliculi...
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

buna fetele, voi sunteti mai cu experienta..imi poate spune si mie in cate zile se elimina pregnilul din organism? si la cate zile dupa IA iese pe test?
sunt cam dezorintata, sunt in z12 de la IA nr.3, inca nu stiu ce sa cred, ma dor sanii, si mi-am facut un test astazi dim si este slab pozitiv...inca nu pot sa cred, nu am vz niciodata asa ceva, parca tot nu cred, cred ca sunt Toma necredinciosu prin cate escuri am trecut.....
va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

inna, eu stiu ca 1.000 ui/zi. Mai fa si maine unul si se va vedea un pic mai tare. Hai ca-ti tin pumnii

Mergi la inceput

moniland..mie mi-a facut numai inainte de inseminare cu 1 ora o fiola de pregnil de 5000. te pup..multumesc mult

Mergi la inceput

Ca sa fii sigura du-te si fa un betahcg.E cel mai sigur. Eu cred ca ai reusit.

Mergi la inceput

Moni..sa te auda d-zeu, sincer am mai facut un test in z10 dar se vedea fffff slab, abia abia ceva, am crezut ca este in mintea mea, dal cel de azi se vede bine, vizibil., nu stiu daca testul de sange se face la noi in oras....o sa mai fac si maine dim un test cum ai zis tu si sa dea d-zeu sa fie bine.multumesc din suflet pt incurajare.tot ceia ce simt este durerea sanilor.

Mergi la inceput

e buna si asta .
Oricum simptomele sunt date de hcg, hormonul sarcinii. Cu cat creste mai mult cu atat apar si alte simptome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

inna si eu cred ca ai reusit. Intraba la VitalMed in centru, am auzit ca ei fac bhcg si rezultatul se da in aceeasi zi. Iti tin pumnii sa-ti iasa o valoare mare. Poate ne dai mai multe detalii

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

inna eu am avut 2 teste f slab pozitive!si am facut bhcg
sotu nu a crezut pana nu a citit pe test unde scria ca daca iese si o urma cat de mica este pozitiv!
FELICITARI!

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

iuca tin pumnii stransi!Doamne ajuta!
sa fie bine!

M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 4s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput