FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Cipcirip de multe ori m-am gandit la tine, ca urmeaza sa vii si tu la Polisano. Daca ovulezi natural e foarte bine, Doamne Ajuta sa se prinda din prima

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca crezi k sunt eu asha norocoasa? Mare minune, ca de fel ma ocoleshte norocul. Chestia cu vezica plina nu-mi place ca pe mine imediat ma trece. Am mai baut eu odata apa multa pt un eco abdominal shi am facut pipi de 2 ori pana sa intru ca nu mai puteam shi mi-a zis dr ca tot am vezica plina.

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Partea cu vezica a fost cea mai neplacuta din toata povestea. Doctorul mi-a explicat ca daca e vezica plina apasa uterul si acesta vine in prelungirea vaginului, (in mod normal face un cot). A spus ca e mai bine sa introduca cateterul drept, pentru ca daca face acel cot, cateterul ar putea leza endometrul. Asa mi-au explicat ei.
Cand am facut inseminare la Bucuresti doctorita m-a trimis la toaleta inainte de inseminare, adica exact invers.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

cirip: lasa tremuriciul, ca vin cu artileria grea peste tine. Va fi bine, o sa vezi, tre sa fie bine. Am zis, am zis !

Eu, la toate IA de la Bucuresti, eram cu vezica goala, asa cum a spus si Iuca . Numai la primul FIV, la ET, mi-au zis sa vin cu vezica plina. Vezica mea era plina la ora 11, cand ma chemasera ei, insa nu m-au luat imediat, ca nu stiu ce aveau de facut mai important, asa ca eu in rezerva ma chirceam de dureri. Cand s-a facut 11.40 eu deja explodam la propriu si la figurat. Asa ca vrand nevrand m-am dus la baie si mi-am facut nevoile (nu 100%, le-am mai lasat si medicilor ceva). Imediat dupa 5 minute vine asistenta sa ma ia. I-am zis ca eu deja imi facusem nevoile, mi-a zis sa mai astept vreo juma de ora sa se adune din nou. In sfarsit, m-au dus, am facut ET si mi-au pus sonda ca sa nu trebuiasca sa ma duc singura la baie, si astfel mi-au golit ei vezica. Insa durerea aia cu vezica plina a fost cea mai naspa senzatie din viata mea. Nu vreau s-o mai traiesc niciodata.

Mergi la inceput

Tabi nu-mi arata ca ma ia tremuriciul si mai rau.
Mai fetelor, eu acum vre-o 7-8 ani cand am plecat la un drum lung cu mashina shi nu am gasit un wc sa fac pipi mi s-a facut rau. Am leshinat . Sotzul s-a speriat rau atunci. Eu am o chestie cu nevoile, dc imi vine e musai sa fac. Shi dc sunt deranjata la stomac rau de tot de la baie pana in pat pic jos. Am facut vreo 4-5 faze din astea pana acum . Deci dc e vb de pipi pai at pipi tb sa fie.

Cirip

Mergi la inceput

Cirip: vezi sa nu te ia tremuriciul, ca te trece iar pipi, pe bune. Stai linistita, ca io te iubesc, iti arat bata aia numai asa, de fantezie.

Mergi la inceput

si eu te iubesc , de fapt pe toate fetele de aici le iubesc

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Iucabine ai revenit printre noi,si sa dea dumnezeu ca peste 2 saptamani sa ne dai vestea cea mare...doamne ajuta

Cip deci urmezi tu?vei merge luna aceasta pt IA doamne ajuta
Tabitha si tie ati doresc ca aceasta ancercare sa fie ultima si o reusita
Dodo te mai asteptam pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna30 spune:

Buna fetelor, va pup pe toate , am ajuns mai devreme si am intrat sa va citesc, dar stiu ca ati fost active, asa va vreau.
monty
iuca..iti tin pumnii sa fie bine, de fapt sunt sigura ca va fi bine sa ne plimbam pe faleza cu bb.Mie mi-a iesit pe test in z10 de la inseminare , cei drept slab pozitiv, dar a iesit.
cip cip, tabitha, moniland, si restu fetelor, va pup si va tin pumnii sa fie bine.
Noi suntem bine, azi am fost la eco, si bb are 7 sap, ma simt bine, sanii ce ma omoara, si m-am ingrasat 3 kg, inca nu realizez ce mi-a sa intamplat, este o minune si va doresc la toate sa treceti prin starea asta, o sa afie bine , chiar daca o sa scriu si pe la odisee, nu va las si voi fi alaturi de voi si o sa va citesc mereu.

Mergi la inceput

bytzi: si eu sper tare de tot sa fie ultima incercare, incununata cu reusita, ca de nu, vai de dl. dr. Nu mai scapa de mine si deja este stresat de intrebarile mele.

inna: sarcina usoara in continuare si numai bine.

Fetelor, cine deschide cap. nou? Cine are mana buna? Eu nu ma bag, ca nu stiu daca o sa pot intra in concediu sa am grija de capitol, sa-l aduc la zi etc. Va astept cu propuneri si cu super vesti.

Mergi la inceput