FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7
Raspunsuri - Pagina 19
cipcirip spune:
Tabi nu cred ca , conteaza de care itzi da. Dar de ce nu itzi da o lista dupa care sa alegi? La unguri cat costa gigeii donatorului?
Iuca ai gasit ushor pregnyl? Am vazut ca se plang fetele ca nu gasesc. Eu vreau sa iau de la farmacia de langa Polisano dar sper sa nu am surprize shi sa nu gasesc. De fapt nici nu stiu dc fac stimulare si dc imi tb pregnyl. Sau se face pregnyl chiar dc nu faci stimulare?
Cirip
Tabitha spune:
Cirip: se pare ca la Szeged nu-ti dau ei lista cu donatorii astfel incat tu sa-ti alegi pe cineva care sa-ti convina, dupa anumite trasaturi. Ca si pret, costa 30.000 forinti (circa 130 euro). In ceea ce priveste IA, eu de fiecare data am facut cu stimulare, asa ca de fiecare data am folosit pregnyl de 5000. 

iuca spune:
ciriptoate injectiile le-am luat de la farmacia Polisano. Erau bine aprovizionati. Eu am mai auzit cazuri de inseminari fara stimulare dar cu pregnyl. Probabil ca sa fie siguri ca ajung foliculii la maturitate si se sparg.
Si noi tot asa avem RH-ul, eu pozitiv, sotul negativ, dar dr a spus ca nu conteaza RH-ul sotului cand se apeleaza la donator. Asa ca a, ales un donator cu RH pozitiv.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
Tabitha spune:
iuca: si eu mi-as dori un donator cu RH+, astfel incat sa fiu sigura ca bebelul va avea RH+, sa nu aiba probleme in viitor, in cazul in care va fi fata.
Moniland spune:
Hai mai fetelor ca pana la urma e amuzant cu alesul donatorului.
Tabitha, imediat esti si tu bb in burtica.
Cipcirip, voi pe cand?
Monica
Tabitha spune:
Moniland: o sa zica nea Zadori saru-mana cand o sa reuseasca sa ma lase insarcinata si sa duc sarcina pana la capat. Saracul, tre sa raspunda la toate intrebarile mele imposibile.![]()
![]()
Io mai am un pic peste vreo luna si ceva sper sa fiu cum embrionii in burtica. Important este sa reusim toate.

cipcirip spune:
Moni
eu ashtept CM-ul care tb sa vina la 5 zile de Duphaston. Nu shtiu dc v-am spus dar mi-a zis dr sa iau duphaston din zi 16. Mi se termina pastilele pe 15 shi deci ar tb sa-mi vina pe 20. Dc am chistul tot acolo nu pot face stimulare shi fac inseminarea pe CM naturel. Nu vreau sa mai aman. Stimularile astea de la Polisano te usuca rau de tot shi eu ovulez natural bine merci. Asha ca incerc pe natural shi dc nu iasa poate ma operez dar AC-ri nu mai iau in viatza mea.
Cirip
Tabitha spune:
cirip:
deci o sa fii inaintea mea cu circa 1 saptamana - 10 zile. Tinem pumnii sa nu mai fie chistul si sa iasa bebele
. 

cipcirip spune:
Tabi nu-mi spune ca ma ia tremuriciul
. Multzumesc de galerie
. Cat despre chist nu cred ca voi scapa de el, e "prietenul" meu de mult timp shi nu vrea sa plece
. Dar poate nu-i place Duphastonul shi pleaca![]()
Cirip
iuca spune:
Tabitha, multa bafta, iti tinem pumnii.
Hai sa va povestesc cum a fost in ziua inseminarii. Mi-a zis sa vin cu vezica plina. Spuneau ca tb sa ma simt ca si cum ma scapam pe mine. Exact asa ma simteam. Imi era frica sa ma urc si pe masa, de teama sa nu ma scap pe mine.
In timpul inseminarii erau doi doctori. Dr Chicea mi-a facut inseminarea iar doctorul mai tinerel (cred ca era Ispasoiu (era aproape mereu cu Chicea)) mi-a facut o ecografie abdominala. Iar pe un monitor s-a vazut toata inseminarea. Ma uitam si eu dar nu prea reuseam sa ma concentrez sa inteleg ce fac ei acolo, pentru ca singura mea preocupare era sa ajung mai repede la baie.
Dupa inseminare m-au lasat 5 minute pe masa, mi-au zis ca gigeii au ajuns unde trebuie si e suficient si ca pot sta intinsa intr-o rezerva. Am stat intinsa vreo 15 minute, mi-au zis ca ma pot duce la toaleta si sa mai stau apoi intinsa inca 15 minute.
Sotul meu a stat cu mine in rezerva tot timpul, tot acolo m-a asteptat cat timp mi-au facut inseminarea. Tot in rezerva aceea m-am schimbat inainte de inseminare cu o camasuta de la ei.
Imi vorbeau foarte frumos si mi-au raspuns la toate intrebarile. Mi-a zis ca dupa inseminare sa ma comport normal pana la testare.
Cam asta-i.
Scuze daca m-am lungit dar mi s-a parut deosebita procedura fata de prima inseminare, in sensul bun.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown