FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7
Raspunsuri - Pagina 2
cipcirip spune:
Moni nu fac FIV , fac prima inseminare din viatza mea shi vreau sa fiu ok mai ales ca e singura care vreau sa o fac cu stimulare.
Cirip
dma2007 spune:
am votat si eu subiectul
M.A. 34s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 5s+
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
luci.eilm spune:
Cip, Z2 pe AC este ziua a doua de cand incepi folia urmatoare (conform cu regula 21 pastile, 7 pauza), indiferent de sangerarile care le pot da anticonceptionalele. Pentru astfel de sangerari intermenstruale datorate AC mi s-a recomandat calciu (fiole/ clorocalcin). Ele dispar cu inceputul foliei urmatoare.
cipcirip spune:
Luci mie mi s-a spus sa iau Marvelonul din z 5 a CM, dupa ce am facut eco shi am vazut ca , chistul e tot acolo. Am terminat folia ieri shi sper sa nu mai fie nevoie sa iau dar dc mai am chistul shi nu-mi schimba dr AC o sa iau clorocalcin . Multzumesc pt sfat
Cirip
@dodo@ spune:
Buna fetelor!!
cipcirip, multumesc ca esti alaturi de mine, din pacate nu stiu ce sa zic despre problema ta, dar iti doresc tot binele din lume.
bytzi, multumesc, am mare grija de ei. Grea e asteptarea, dar trece si se apropie ziua cand va trebui sa primesc si vestea. Sper sa fie buna.Cu siguranta va fi buna.
cipcirip spune:
Moni , multzumesc pt urare. Eu imi doresc sa reushesc din prima, ce pretentzioasa sunt. Am motive sa cred ca voi reushi din prima: sotzul e cu azoospermie iar alt partener de nu am avut, trompe superpermeabile, ovulatie am. Varsta e un inconvenient shi un endometru mai micutz care vreau sa-l cresc.
Fetelor azi cred ca e z 1 la mine pt ca e putzin mai mult, e a 2-a zi de cand am intrerupt AC. Vreau sa fac un eco peste 2 zile sa vad dc mai e chistul shi ii scriu dr de la Sibiu sa vad ce-mi mai spune. Inseminarea nu o fac la CM acesta pt ca nu am organismul pregatit. Vreau sa ma intaresc shi sa-mi cresc endometrul. Sper sa fi scapat de chist.
-ici pt toate fetele dulci.
Cirip
Moniland spune:
Cip, si cum iti cresti endometru? Cu ce? Cu naturiste? Sa-i spui si dr. ca poate iti da el o solutie.
Oare Iuca cum e? Azi trebuie sa ne dea o veste.
cipcirip spune:
Moni am de gand sa iau asha: Omega3 cu acid folic 2/zi, L-arginina simpla 1/zi, Ginsavit (drajeuri negre)2 sau 3/zi shi dc nu imi mai da dr AC o sa iau Vitex Fruit 3/zi care sunt bune pt dupa AC si chisturi. Am corespondat cu Miki pe PM shi asta mi-a spus sa iau. Dr o sa zica e bun shi ala de 8 mm care il am shi nu-mi va da nimic, sunt sigura. Nici cand m-a vazut la eco ultima data nu mi-a spus ca e mic endometrul.
Fetelor dc nu ma mai opresc din sangerare sa iau clorocalcin in z 7 a CM?
Cirip
bytzi spune:
Cipsa stii ca si eu urmez un trat dat de Mikisor si a avut roade ,sa vedem mai departe ce se v-a antampla....
la mine z 1a a CM pe 31 am prog la Medlife pt anal genetice la sot si m-am prog si eu pt clamydia,microplasma,ureaplasma si culturi de col deci voi fi z 10a ,care stie c-am an ce zi a CM se fac si care sant regulile...eu stiam ca cel mai bine ies an z 7a a CM...si 4 zile fara contact sexual si fara spalaturi vaginale tot 4 zile?care stie mai bine sa-mi spuna....CIP ca ma antrebai cand mai merg la dr... sant asa tristutza ca am sunat azi la Gynera si deabia pe 14 OCT am obtinut prog nu stiam ca au mers asa departe cu programarile...asa ca am de asteptat... toate fetele