FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7
Raspunsuri - Pagina 16
gabri-ela spune:
Si eu tin pumnii stransi pt Iuca in aceasta perioada si sa vina cu vesti bune de la Sibiu
Pup toate fetele!

miki-miki spune:
Gabri-ela , cauzele unei prolactine mari sunt: stres, oboseala, adenom hipofizat (pt asta se face o radiografie de sha turceasca). Femeile care alapteaza au prolactina mare , ac e si cauza pt care nu raman insarcinate atata timp cat alapteaza.
Hai Iuca
.
Miki
cipcirip spune:
Iuca
cred ca s-a indragostit de Sibiu si a ramas acolo . Deabia astept vestile. Hai Iuca !! 
Cirip
iuca spune:
Buna fetelor,
Eu va multumesc din suflet la toate pentru incurajari si pentru galerie.
Da, am fost la un pas de FIV, dar am facut inseminare pana la urma cu donator. In urma stimularii am avut mai multi foliculi din care cei mai mari au fost unul de 19mm si unul de 21mm, fiecare pe cate un ovar si endometrul cu o zi inainte de inseminare era de 13mm.
Initial am reactionat prost la stimulare. Aveam putini foliculi si micuti. Am facut cate 2 fiole de Gonal F timp de 11 zile. In z13 se vedeau 2 foliculi mai mari adica de 16-17mm. Destul de mici ptr o inseminare asa ca s-a amanat inseminarea cu 2 zile, timp in care foliculii mei trebuiau sa creasca. Gonal am facut pana in z14 inclusiv, in z15 am facut pregnylul si in z16 a fost inseminarea.
Moniland in legatura cu donatorul, mi s-a dat o lista cu aproximativ 30 persoane, care se potriveau grupelor noastre de sange. Nu pot sa spun ca a fost grea alegerea pt ca doar unul era cu ochi caprui si par saten (cum suntem noi) si cu inaltimea proportionala cu greutatea. In rest toti aveau ochi albastri sau verzi si unii erau si blonzi.
cipcirip da chiar m-am indragostit de Sibiu si de imprejurimile Sibiului, chiar am vorbit cu sotul ca poate in viitor ne vom muta in acesta zona. Mi-ar placea la nebunie.
Va mai povestesc maine, dar in ansamblu parerea mea este una buna despre echipa de la Polisano
Inca o data va multumesc mult la toate ptr incurajari, nu va enumar de teama sa nu uit pe cineva, multi 
si 

de la mine pentru voi toate.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
Tabitha spune:
iuca draga: bine ai revenit in clubul nostru 

, ma bucur ca ai avut 2 foliculi grasi si sa dea Domnul sa se prinda cel putin unul dintre ei. Continuam galeria inca 2 saptamani, pana o sa ne spui rezultatul.

iuca spune:
Tabitha iti multumesc mult 
Dr mi-au dar sanse de reusita de 20% iar in caz de reusita mi-au spus ca am sanse mari de sarcina multipla. Eu acum sper sa fie bine si sa fie cati o vrea Dumnezeu, numai sa fie in burtica si sa nu ramana vreunul prin trompe.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown