FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7
Raspunsuri - Pagina 15
Moniland spune:
gabri-ela, nu stiu cum e cu progesteronul mare. Cu IA sansele sunt mai mici decat la FIV, dar nici la acesta nu sunt f.mari.
Important e sa fie facute calumea caci altfel degeaba speram.
montytaiana spune:
gabri ela am
ce ai scris
dar sincer nu cunosc raspunsul
sigur e insa ca progesteronul nu afecteaza prinderea sarcinii
stiu ca un progesteron saczut poate duce la pierderea ei si ca poate fi suplinit cu utrogestan
dar de progesteron mare nu stiu ce sa zic
poate cu fiv vom ajunge sa aveam 
cine stie eu inca mai sper
Moniland spune:
Azi din nou mi-am pus tampon intravaginal. Am fost la padure si acum cand am ajuns acasa, verific tamponul si doar un pic maro inchis. Deci nici azi nu e ziua 1. Of, dereglarile astea...
sunshine4ever spune:
Moniland dragade tine, asta-i viata, cadem si iar ne ridicam si mergem mai departe. Si eu astep sa imi vina cm, si acu ca niciodata pt ca deja depasesc z 49 si tare mie- ca fiind al bioenergetician , m-a dereglat cum se cade, si acu sa caut prin cluj care sa imi puna la loc cimpul magnetic sau energetic ce o fi. 

si te rog sa fi tare, intotdeauna ai fost si ne ridicai moralul.
in asteptarea unui ingeras
miki-miki spune:
quote:
citat din mesajul lui gabri-ela
La analizele hormonale am fost gasita si cu o prolactina mare, am facut tratament iar acum sunt in limite normale
Voi ce stiti de progesteron cam mare facut in ziua 21? Cand am facut aceasta analiza am avut-o cam mare,dar am inteles ca nu ar fi asta cauza nereusitei mele?
Gabri-ela , in luna cand ai facut ac analiza ai facut si stimulare? Un estrogen mare poate duce la un progesteron mare. Asta am patit eu cand am luat tinctura de marar acum vre-o 4 ani. Imi iesise progesteronul in zi 21 imens. Se speriase dr Protopopescu , mi-a zis ca dc ar fi adevarat ar tb sa fiu in spital cu hemoragie.
Ce tratam ai facut pt prolactina? Posibil ca ac sa fi influentat progesteronul. Repeta anal pe un CM fara tratam dar sa le faci in aceeasi luna estradiol in zi 3 si progesteron in zi 21 .
Moni
, ai sa vezi ca austriecii te vor face mamica
- ici pt toate fetele de la ac subiect.Miki
gabri-ela spune:
Miki eu in luna cand am avut progesteronul mare luam tinctiura de mladite de zmeur. Se poate sa fie aceasta cauza acelui progesteron mare?
Pentru prolactina marita am luat cate o pastila pe zi de brocriptin, iar dupa o luna de tratament prolactina mi-a scazut in valori normale
Ce zici ar mai trebui repetata prolactina, nu? Am inteles ca aceasta poate creste foarte repede in urma stresului.
Cred ca o s-o mai repet la CM acesta
Multumesc pt informatii si pupici!
miki-miki spune:
quote:
citat din mesajul lui gabri-ela
Miki eu in luna cand am avut progesteronul mare luam tinctiura de mladite de zmeur. Se poate sa fie aceasta cauza acelui progesteron mare?
Pentru prolactina marita am luat cate o pastila pe zi de brocriptin, iar dupa o luna de tratament prolactina mi-a scazut in valori normale
Ce zici ar mai trebui repetata prolactina, nu? Am inteles ca aceasta poate creste foarte repede in urma stresului.
Cred ca o s-o mai repet la CM acesta
Multumesc pt informatii si pupici!
Gabriela, zmeurul e progesteronic de ac ti-a iesit anal de progesteron mare. Analize hormonale se fac pe CM fara nici un tratament. Si da , prolactina creste de la stres iar dc e f mare inhiba ovulatia. Tb neaparat sa o tii sub control. Dc cauza ei e stresul poti lua Tonotil N 10 zile apoi pauza iar de 10 zile . In zilele de pauza poti lua Royal Gely cu ginseng -fiole de la plafar (ac te ajuta si cu cresterea endometrului dc le incepi din zi 1 a CM). Mai poti scadea prolactina cu Vitex Fruit care il iei toata luna. Acesta e si el progestativ .
Iuca te astept si eu cu vestile bune

Miki
gabri-ela spune:
Multumesc Miki pt sfaturi
O sa repet aceste analize la acest CM, mai cu seama ca nu am mai luat nimic in ultima perioada, iar apoi in functie de valorile care ies voi urma iar tratament
Prolactina din ce motive mai poate creste inafara de STRES?