FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 7
Raspunsuri - Pagina 14
inna30 spune:
Monty.stiu ca iti este foarte greu dar trebuie sa te ridici si sa mergi mai departe, stergeti lacrimile dupa obrajiori , esti o fata puternica si sunt sigura ca pana la urma vei reusi pt ca asa trebuie.te pup si ai grija de tine
iuca..o sa vii cu bebita in burtika sigur sigur, o sa fie bine, te pupam dulce.

Moniland..trebuie sa -ti revii psihic cat mai repede, este foarte imp sa fii optimista si sigura pe tine ca vei reusi, hai ca esti puternica capul sus, stiu ca este greu, ai trecut prin multe esecuri dar este imp sa fii optimista .te pup si mult succes
dodo..

gabri-ela .multumesc mult, , iti doresc mult succes si te pupic.
tabitha si restul fetelor va pup si va doresc mult mult succes, eu plec in concediu 2 sap nu o sa va mai pot citi dar sunt sigura ca atunci cand ma intorc o sa avem multe reusite si fetele mai bucuroase si optimiste, va pup si aveti grija de voi.

Tabitha spune:
inna30: concediu placut, relaxeaza-te si distreaza-te la maxim. Sa ai parte de vreme buna si noi promitem sa facem tot ce tine de noi ca sa te primim cu vesti bune.

inna30 spune:
tabitha..tu cand ai avut extrauterina ai avut dureri mari de sani, ti-a iesit si pe test pozitiv nu? si ce alte simptome ai avut? incep sa ma gandesc la tampenii, imi este tare frica pana fac eco..pt si eu mi-am pus ultrogestan seara 2 din ziua inseminarii pt ca ma durea burtica, acum nu ma mai doare si nu-mi mai pun.te pup
Tabitha spune:
inna: cand am avut sarcina extrauterina am avut teste pozitive si dureri de sani, de nu reuseam sa dorm pe burta, asa cum dorm de obicei. In rest nu am avut niciun fel de dureri, nici greturi, absolut nimic. La o saptamana dupa primul test pozitiv (deci o saptamana de intarziere a CM) mi-au aparut pete maronii pe chilot - era duminica, mi-am facut programare pt. a doua zi la medic in Bucuresti. Cand am ajuns la spital la ecografie nu s-a vazut nimic in uter, dar se vedea ceva pe trompa, am facut test de sange, a iesit pozitiv, asa ca diagnosticul a fost sarcina extrauterina. Si am fost operata 6 zile mai tarziu, dupa ce incercasem sa elimin sarcina sub tratament, dar nu am reusit. Tu incearca sa stai linistita si sa crezi in sansa ta.

Fetelor, gata, mi-a venit CM, azi e ziua 1. Maine trebuie sa refac FSH-ul si fie maine seara fie poimaine incep AC. Deci intru pe ultima suta de metri. Sa dea Domnul sa fie bine. Va pup pe toate si va doresc ceea ce-mi doresc si mie, bebeii mult visati si asteptati.

Moniland spune:
Fetelor 
, sunt momente si momente. Stiu ca trebuie sa fii optimist ca numai asa reusesti. Ma fortez ca pana cand incep sa fiu in cea ma buna forma. ![]()
Si la mine ar trebui sa fie azi ziua 1. Inca astept sa vina ca maine sa-mi fac hormonalele. In mailul primit din Austria mi s-a zis asa:
- Hormones: FSH, LH, E2, progesterone, TSH, T3, T4, prolactin (if possible please collect during period).
Tabitha spune:
Moniland: poate numaram impreuna, ce zici?
O sa ne imbarbatam reciproc si o sa fie bine.
Bafta multa la analize.
bytzi spune:
Monty ami pare rau pt nereusita,eu cred ca ar fi mai bine sa te gandesti la FIV ,daca Big M nu vrea sa-ti faca schimba dr nu are rost sa te chinui cu atatea IAD ,noua ne-a zis Niculescu ca nu are rost sa ancercam mai mult de 6..dar de la anceput ne-a zis sa mergem pe FIV .....noi am facut 4 si ne-am oprit poate si din cauza distantei......si an legatura cu trat nu cred ca ne aj foarte mult pe noi cu azoo si FSH mare,am observat ca ajuta la cei cu oligo,asteno,terato-spermie ....dar nu la noi .
si ati doresc sa-ti revii cat mai repede
montytaiana spune:
buna
inna pleci pentru doua saptamani si pe noi ne lasi fara nicio veste
speram sa intrii macar un minutel sa ne dai vestea cea mare
Moniland spune:
La mine nu a fost inca ziua 1. Ieri dimineata am avut 2 picuri si atat. Dar la ce semne am sigur va fi azi ziua 1. Daca asa sta treaba voi merge maine pt. analize.
Oare Iuca, ce face? 
inna, concediu placut si sa ti-l petreci cu bb in burtica.
Va pup fetelor 
gabri-ela spune:
bytzi eu am facut 4 IAD-uri la Giulesti cu d-na dr Cocei
Dar la monitorizarea pt primul IAD am fost gasita cu un polip endocavitar.....dr a zis din prima ca sunt slabe sanse de reusita, dar eu am facut acea inseminare pt ca tot facusem drumul la Bucuresti
Dupa prima nereusita am fost si m-am operat de acel polip care era cam mare....acelas lucru mi-a fost confirmat si de profesorul M care m-a si operat, ca nu puteam ramane insarcinat cu acesta
Sotul are azoo si cu un FSH foarte mare...triplu....iar toti medicii ne-au recomandat calea IAD-urilor iar apoi FIV cu donator, de care-mi este tare frica si mie
La analizele hormonale am fost gasita si cu o prolactina mare, am facut tratament iar acum sunt in limite normale
Voi ce stiti de progesteron cam mare facut in ziua 21? Cand am facut aceasta analiza am avut-o cam mare,dar am inteles ca nu ar fi asta cauza nereusitei mele?
Si ce ar trebui sa iau ca sa-mi scada acest progesteron?
In momentul de fata nu prea mai stiu ce sa fac, sa mai incerc un IAD sau sa strang banii pt un FIV la anul?
Cand vad atatea nereusite la aceste IAD-uri imi cam scade optimismul
Pupici pt toate fetele