Mamici norocoase de Ianuarie-februarie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Eva moaamaaa ce imi place numele asta! te superi daca il pun pe lista mea de nume ptr fetite?
Yashi brr 4000usd avans.... frumusica suma! cat a fost la Luka? tu ca cauti la ora asta de nu dormi, ha?
nici eu nu prea fac estimari de buget... ce e de luat este.
Delia, da, eu beau cafea, cel putin una pe zi. asa am baut si la Pat, nu pot fara, zau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

Nu ma supar deloc, multumesc.

Si eu beau o cafea dimineata,altfel mi-e somn toata ziua .

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Buna dimineta burtici,

Sicuta13 bine ai venit.
Crissfelicitari pentru rezultate. Cand ma gandesc ca mai am putin si o sa am si eu aceleasi emotii...
Leditia ieri eu am fost in oras si m-am uitat la hainute, lucrusoare de copil si la noi sunt foarte scumpe asternuturile de bumbac , in general contin aparatorile, pilota, 1 pernuta, cearceaful pt salteluta. Un cearceaf simplu era 25-30 ron..., si eu am vrut carucior de la Chicco, si am ochit unul care costa 2.200 ron... va dati seama ce fata a facut sotul... dar mi-a trecut..
Iris si eu am vise ciudate, doamne aseara am visat numai copii cu probleme... cred ca mi-a ramas in gand copilul vazut in week-end...
Duminica merg la biserica sa ma .
Delia eu beau 1 lingurita rasa de ness cu lapte, asa imi beau si cafeluta cum s-ar zice si acopar si necesarul de calciu...
Edinutza se pare ca nu doar varsta sarcini e asemanatoare la noi, ci si numele sotilor... si pe sotul meu tot Radu il cheama.. Selenecum te simti?? Tie nu ti-a spus medicul sexul bb-ului??

Acum sa va spun de buget: care buget?? ca la mine sotul este foarte cheltuitor, si darnic... el da la toataa lumea.. , ieri am avut o discutie cu el, nu singura... ca sa fie si el mai strangator, a zis ca da... dar mai vedem noi...

Poze ..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Selene asa trebuia sa apara numele tau...

Se pare ca inca nu m-am trezit... sorry..

Poze ..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

quote:
citat din mesajul lui DarkBendis

Criss, ala e, dom'le ... aici "peste balta in batrana Europa" preturile sunt mai piperate ca la voi . Tu... ai avut noroc cu sotul...io... daca era sa ma iau dupa al meu, cheltuitor de ai zice ca nu-i scotian cu clan si tartan, ma alegeam cu doua (tipa voia sa-mi vanda 2 la 50 de lire ca deh, poate fac unul cadou la careva) si mai cumparam vreo 3-4 produse. Dragul de el... trebuie pazit cand scapa la cumparaturi ca e mai rau ca o cucoana in ziua de salar
Chiar... la cumparaturi voi cum va descurcati sa va mentineti "in buget"? Reusiti?

Dark bendis

din pacate in ultima vreme mai deloc...

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Angellique

Eu ce sa mai zic ca am fost printre primele gravidute din odisee, si cand revin dupa cateva saptamani, ma saluta o singura fata?Nu zic nimic, inteleg ca fiecare e procupata cu problemele ei...Acum o sa ziceti ca sunt"rea", dar macar am zis-o...

16+
Minunea noastra DAVID ALEXANDRU

suntem multe si acum e cam greu ca ba concediu, ba timp de calc mai putin... da cred ca de prin septembrie o sa ne invatam si dupa nume si dupa nick si cine stie poate punem si de o intalneala a burticoaselor...

Mergi la inceput

Porumbitaeu vreau intalneala...

Poze ..

9+ Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui anca_

Fetelor, o intrebare: cand se trece in trim 2? Eu am maine 13 sapt si 4 zile, sunt in trim 1 sau 2?

13+

trim 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

ah, pentru lista de nume eu am :

Marybelle

Roman

Rozy

Cezar

Evellyne

Eva

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui deliafairais

mai mai...voi beti cafea? mie mi se tot spune sa ma abtin (dar am mai baut asa...mai rar) si de dormitul pe burta mi s-a spus ca nu e bine, si in ultimul timp am tot incercat sa dorm pe parti...desi nu e la fel :( of...atatea sfaturi primesc! mai ales de cand se vede burta, toata lumea are o recomandare...e amuzant uneori :)

cate bordee atatea obicee (a se citi sfaturi); in concediu am mai baut cafeacu lapte; acum mai beau ocazional cola...

eu cred ca dc nu intreci masura (gen 2l de cola pe zi sau 5 cafele) nu e nici o problema

Mergi la inceput