Mamici norocoase de Ianuarie-februarie 2009 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanaz spune:
Eva moaamaaa ce imi place numele asta! te superi daca il pun pe lista mea de nume ptr fetite? ![]()
Yashi brr 4000usd avans.... frumusica suma! cat a fost la Luka? tu ca cauti la ora asta de nu dormi, ha?![]()
nici eu nu prea fac estimari de buget... ce e de luat este.
Delia, da, eu beau cafea, cel putin una pe zi. asa am baut si la Pat, nu pot fara, zau ![]()
juniorrii spune:
Nu ma supar deloc, multumesc.
Si eu beau o cafea dimineata,altfel mi-e somn toata ziua .
Eva
Carmen_Marieta spune:
Buna dimineta burtici,
Sicuta13 bine ai venit.

Crissfelicitari pentru rezultate. Cand ma gandesc ca mai am putin si o sa am si eu aceleasi emotii...
Leditia ieri eu am fost in oras si m-am uitat la hainute, lucrusoare de copil si la noi sunt foarte scumpe asternuturile de bumbac , in general contin aparatorile, pilota, 1 pernuta, cearceaful pt salteluta. Un cearceaf simplu era 25-30 ron...![]()
, si eu am vrut carucior de la Chicco, si am ochit unul care costa 2.200 ron... va dati seama ce fata a facut sotul... dar mi-a trecut..
Iris si eu am vise ciudate, doamne aseara am visat numai copii cu probleme... cred ca mi-a ramas in gand copilul vazut in week-end...
Duminica merg la biserica sa ma
.
Delia eu beau 1 lingurita rasa de ness cu lapte, asa imi beau si cafeluta cum s-ar zice si acopar si necesarul de calciu...
Edinutza se pare ca nu doar varsta sarcini e asemanatoare la noi, ci si numele sotilor... si pe sotul meu tot Radu il cheama..
Selene
cum te simti?? Tie nu ti-a spus medicul sexul bb-ului??
Acum sa va spun de buget: care buget?? ca la mine sotul este foarte cheltuitor, si darnic... el da la toataa lumea.. 
, ieri am avut o discutie cu el, nu singura... ca sa fie si el mai strangator, a zis ca da... dar mai vedem noi...
Poze ..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Carmen_Marieta spune:
Selene asa trebuia sa apara numele tau...
Se pare ca inca nu m-am trezit... sorry..
Poze ..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui DarkBendis
Criss, ala e, dom'le ... aici "peste balta in batrana Europa" preturile sunt mai piperate ca la voi . Tu... ai avut noroc cu sotul...io... daca era sa ma iau dupa al meu, cheltuitor de ai zice ca nu-i scotian cu clan si tartan, ma alegeam cu doua (tipa voia sa-mi vanda 2 la 50 de lire ca deh, poate fac unul cadou la careva) si mai cumparam vreo 3-4 produse. Dragul de el... trebuie pazit cand scapa la cumparaturi ca e mai rau ca o cucoana in ziua de salar
Chiar... la cumparaturi voi cum va descurcati sa va mentineti "in buget"? Reusiti?
Dark bendis
din pacate in ultima vreme mai deloc...
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui Angellique
Eu ce sa mai zic ca am fost printre primele gravidute din odisee, si cand revin dupa cateva saptamani, ma saluta o singura fata?Nu zic nimic, inteleg ca fiecare e procupata cu problemele ei...Acum o sa ziceti ca sunt"rea", dar macar am zis-o
...
16+
Minunea noastra DAVID ALEXANDRU
suntem multe si acum e cam greu ca ba concediu, ba timp de calc mai putin... da cred ca de prin septembrie o sa ne invatam si dupa nume si dupa nick si cine stie poate punem si de o intalneala a burticoaselor...
Carmen_Marieta spune:
Porumbitaeu vreau intalneala...
Poze ..
9+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui anca_
Fetelor, o intrebare: cand se trece in trim 2? Eu am maine 13 sapt si 4 zile, sunt in trim 1 sau 2?13+
trim 2
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui deliafairais
mai mai...voi beti cafea? mie mi se tot spune sa ma abtin (dar am mai baut asa...mai rar) si de dormitul pe burta mi s-a spus ca nu e bine, si in ultimul timp am tot incercat sa dorm pe parti...desi nu e la fel :( of...atatea sfaturi primesc! mai ales de cand se vede burta, toata lumea are o recomandare...e amuzant uneori :)
cate bordee atatea obicee (a se citi sfaturi); in concediu am mai baut cafeacu lapte; acum mai beau ocazional cola...
eu cred ca dc nu intreci masura (gen 2l de cola pe zi sau 5 cafele) nu e nici o problema