Mamici norocoase de Ianuarie-februarie 2009 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
citat din mesajul lui roxanaz

si despre mine: ura, a fost prima noapte fara tuse aproape deloc! deci au trecut cele 7-8 zile magice... cu sau fara medicamente trecu si guturaiul

..felicitari!
Cred ca ti-era dor sa dormi si tu mai mult..si mai bine.

POZE
Minunica mea
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juniorrii spune:

Buna dimineata !

Azi va scriu mesaje pana trec de zece, e tare bizar sa scrii si sa apara mult mai tarziu ca nimeni nu citeste din urma.

O zi buna va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ledi zau asa, ce bine e sa te odihnesti!

quote:
citat din mesajul lui juniorrii

Buna dimineata !

Azi va scriu mesaje pana trec de zece, e tare bizar sa scrii si sa apara mult mai tarziu ca nimeni nu citeste din urma.

O zi buna va doresc !

hai ca i-am dat drumul imediat ce l-am vazut... zi cum te simti azi? care e numele tau mic? (eu am o obsesie cu asta, imi e greu sa scriu dupa nick-uri )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Burticilor va multumesc pt pupaturi, felicitari, imbratisari Sunteti niste dragalase!

Noaptea trecuta a fost cam aiurea, m-am cam perpelit cu o stare de rau: un fel greata amestecata cu balonare, caldura si stare de voma... Nu mi-a placut deloc Deja dormitul pe burtica incepe sa se cam excluda. M-ati facut curioasa referitor la kg si m-am urcat si eu pe cantar mai devreme. Este cam albastra situatia: 4 kg! Nu stiu daca-i normal sau nu la varsta asta a sarcinii, stiu ca acum bebe-ul pune slaninuta, dar daca el este cat palma mea desfacuta (asa zic statisticile) cred ca toata slaninuta este a mea

Sa aveti o zi frumoasa!

Edit: ref la buget, CARE buget??? Suntem varza la capitolul asta...si eu si barbatul! El mai are ceva tentative de a ma opri pe mine, dar imediat ii pun poza lui in fata si renunta.

Catalina

17+

Bebelusa

Mergi la inceput

Multumesc, Roxanaz.

Numele meu e Eva , am 30 ani, insarcinata in 16 saptamani,
ar trebui sa nasc pe 15 ianuarie ( sau inainte :) ).

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Crisia, Smarandita, imi pare tare rau pt pierderea voastra... Sper din tot sufletul sa va reveniti... Va doresc toate cele bune!!

Felicitari celor care si-au vazut galmele din burtica!! Sa creasca mari si sanatoase(galmele). Crispoliss, felicitari pt analize!!

Am fost si eu la nea` doftoru`, am vazut buburuza care statea ghem si nu se misca -dormea, pesemne. A masurat-o de la fundulet la cap si avea 2,7cm, ii batea inimioara, totul e in regula!! Eu nu voi face nici un fel de analize, masuratori (nu-mi masoara plicu) ca nu se obisnuieste sa se faca aici. Daca eram la primul copil si cu ceva ani mai multi... poate, dar asa nu. Pe de o parte, ma bucur... chiar cred ca e stresant sa stai sa astepti rezultatul. M-a cam socat pretul... nici nu-mi imaginam ca s-a scumpit atat de mult o nastere de acum 6 ani de cand l-am nascut pe Luka... Sper sa-mi treaca repede... ca mai am un pic si o dau intr-o frumoasa depresie. Tre sa platesc un avans in jur de $4000 pana in septembrie... si nu-s de unde ii scot.
Vorbeati de buget... pai... mie-mi spune al meu ca romancele sunt zgarcite... ca nu-i dau mai multi bani de cheltuiala, dar pana la urma tot nu reusim sa strangem nimic... dovada: nu stiu pe unde sa-mi scot camasa pana in septembrie. Oi vide io

Va pupic dulce pe toate!!

Adina & Luka& bobita din burtica
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

yashy,m-ai lasat masca cu cei 4000$ avans!Avans???Pai cu totul cat e?Si de ce trebuie sa platesti atat?Asigurare nu ai..sau n-are importanta?wow..
In rest ma bucur ca ti-ai vazut galmita si ca e bine.

POZE
Minunica mea
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

mai mai...voi beti cafea? mie mi se tot spune sa ma abtin (dar am mai baut asa...mai rar) si de dormitul pe burta mi s-a spus ca nu e bine, si in ultimul timp am tot incercat sa dorm pe parti...desi nu e la fel :( of...atatea sfaturi primesc! mai ales de cand se vede burta, toata lumea are o recomandare...e amuzant uneori :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

da...am auzit si eu ca in japonia e f scump :( am inteles ca dupa ce incepe copilul scoala, ti s-au parut putini banii pe care i-ai dat la nastere. of...succes vashy!

Mergi la inceput

Ati vorbit de pete si fetite,

vreau si eu pete si fetita..

Eva

Mergi la inceput