Puiuti de randunici 2008!! (59)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

PRODUCTIV, PE NAIBA!
am facut mancare, am hranit si culcat Sebaceul, acum iar l-am hranit, randunoiul doarme ca e obosit dupa masa!
vreau sa ma duc pana la Cora ca am vazut in pliant un scaun dee masa dragutz si ieftinut!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

ziceam dedicatie pt naty, pt ca ea tot a zis de NAN ca e discutabil ca formula.
dar eu stiind ca la medlife, nan i-au dat cateva zile + eu acasa pana mi-a venit lactatia, am zis ca n-or fi probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Stela, mai varsa Teo?

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

aptamil nu i-am dat inca, nu am avut ocazia. nu-i voi da completare decat cand va fi cazul, sau cand o crapa pompa..
raisa nu mai mananca deloc de la san, desi e pe laptele meu exclusiv. ma mulg non stop si vreau sa-i mai dau, dar daca m-ar ajuta si ea un pic, ce bine ar mai fi! cel mai nasol e noaptea daca nu reusesc sa strang suficient in timpul zilei, pun ceasul sa sune la 4, ca stiu ca ea se trezeste la 4 jumate, si ma mulg la un san sa am bibele pregatit. uneori noaptea o pun la sanul nemuls, fiind adormita o mai fentez, dar nu tine mereu smekeria.

Mergi la inceput

pt cei care varsa, am dat linkul cu postarea lui miri_mik parca, care recomanda gaviscon + lapte praf antireflux.
eu cand i-am zis pediatrei ca varsa in jet dupa NAN, mi-a zis sa-i dau Biotics, dar nu a mai fost cazul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

tuchi,ce nasol ca nu ai apucat sa inveti...asa-i cu mamiceala asta...
Si,mai varsa Teo,dar parca nu asa rau cum a fost zilele trecute,as zice ca e regurgitatie si nu la fiecare masa.
De fapt,eu nu inteleg prea bine diferenta dintre voma si regurgitatie,am tot citit si am intrat in ceata.Voma ar fi o cantitate mai mare,in jet,dar cica ar trebui sa planga bble,ceea ce nu face Teo.Jet poate fi si regurgitatie?La Teo jetul nu e f mare,de regula.Hai,ca am scris incoerent,nush ce se mai intelege.
mama,ce nasol cu voma.Se pare ca nu-i prieste Nanul.Vezi cu Aptamilul cum o fi,dar de ce nu mergi tu pe Humana sau altceva,daca e prea dulce Aptamilul?
luny,sa ne luam de mana:si cu burti si cu pofta de dulce.Eu as manca dulce tot timpul,zici ca am innebunit...ce-o fi domne,ca nu eram asa???Hormonii..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui mamaruta-

pt cei care varsa, am dat linkul cu postarea lui miri_mik parca, care recomanda gaviscon + lapte praf antireflux.
eu cand i-am zis pediatrei ca varsa in jet dupa NAN, mi-a zis sa-i dau Biotics, dar nu a mai fost cazul..

mamaruta, mami de Raisa Ioana-30.04

si al meu varsa, dar eu il alaptez...deci cum e cu plusul ala?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Ofof,mama,ce te mai chinuie raisa..nu stiu cum de aveti puterea asta,sa mulgeti intr-una sa dati bblui...eu nu as fi in stare

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

luny,pt noi ar fi gaviscon,dar de afara adus.Eu incerc sa fac rost de el,sa vad dc reusesc.

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

stela...ia o ceasca de cafea...pune apa in ea...si arunc-o pe tine...cam asa e cu varsatura...cam asa ar trebui sa fii dupa ce "varsa" teo pe tine. daca din cand in cand i se "scurge" din gurita laptic...sau laptic branzit...aia nu mai e varsatura.

Mergi la inceput