Puiuti de randunici 2008!! (59)
Raspunsuri - Pagina 6
mstela spune:
Neata la ora asta...
Multzam Zoze de cap.Am vazut micul blondin dulce.
Am vazut si super poze cu baietii de Nico-cea ingrijorata,dar de ce,nush?.
Ofof.mihutza
,imi pare rau de micuta.Bine ca nu s-a lovit.Am comis-o si eu intr-o noapte,cand am luat-o la papa,si-mi cadeau ochii de somn si cand s-o ridic pe umar,am scapat-o peste randunoi exact in osul tare de la sold,si cum e si slab randunoiul...Nu ced ca s-a lovit,dar s-au speriat amandoi si randunoiul a sarit ca ars..Mi-e din ce in ce mai greu s-o ridic la ragait fiindca e grea si se si zbate ca nu-i place.Ar sta la tzatzi ea.
gecko cu ratonul tau grasun.Asa mai patesc si eu cateodata:imi ramane o tzatza pepene si ma chinui de mor cu pompa si abia ies 30 si ramane tare,normal,si cand o ia Teo o pleosteste imediat...Nu prea au reusit astia cu pompeele sa imite mecanismul bblui..Mie mi-e groaza cand sunt nevoita sa dau la pompa.Si ia-ne maica toata canicula daca iti trebe,ca tare-i rau cu ea..nu ca ar fi mai bine cu frigul de la tine..
Mai nou Teo nu mai vrea lula mai deloc,si tare e rau dimineata cand imi cad ochii de somn si ea nu vrea nimik,si nu stiu cum s-o mai potolesc..Si daca reusesc s-o pacalesc sa-i indes lula,baga mainile pe langa ea si le suge pe ele si sare lula.

tuchi.Imi pare rau de dorul de Ili,dar las ca ajungeti voi la ea si o pupaciti!Pana atunci,ia si invata!Ce scumpa Ili..superba.si e din ce in ce mai frumoasa,garantat!Si e tare interesant cat de mult iti seamana ea tie,si parca Sebul,cu tata,asa-i??Asta ca in general e invers...Teo are din ce in ce figura randunoiului..Misto ca ati fost in hera.Am si eu chef de un herastrau sa vad cum conving randunoiul.De ieri si-a luat concediu 2 sapt,si sper sa-mi mai aerisesc si eu viata,punandu-l si pe el sa mai aiba grija de Teo.Si,hai,tuchi,la treaba!!!
Cuscra,nu am plecat...inca.Sa vad cum conving randunoiul sa nu plecam azi,ca nu am chef si pare-se ca nu e chiar cald tare afara.El e disperat sa mearga la tara,mie nu prea imi place asa mult,mai ales ca acolo nu am conditiile de acasa si e si mai greu cu uraganul Teo.Ce marfaca plecati la mare..Ce mi-ar placea si mie.Noi ratam concediul anul asta si din frichineala de Teo dar si fiindca stam f rau cu banii acum.
Cristina,vad ca mai exista si bbi urlatori fara a se sti motivul..ma consoleaza treaba asta.Felicitari pt Daria cuminte si s-o tina tot asa!
Aoleu,Olgutza,ce patzish,mama!!De la fornetti,zici??Of,si ce mai imi plac si mie,nu mai mananc!!Sanatate!
Si noi mergem cu Teo in supermarket si hiper!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:
Mey,eu treb sa ma gandesc serios sa dau burta jos

...ieri,in tv,o doamna-babeta mi-a oferit locul,si eu nu si nu,ea sa ma asez neaparat jos si m-a lasat fara cuv..imi venea sa innebunesc.
Ma gandeam intr-una,cum naibii i s-a parut ei ca sunt gravida,ca parca nu am burta chiar de gravida??Cel putin,mie mi se pare ca e in scadere...
M-a fortat sa stau jos si ea a ramas langa mine in picioare.Ma gandeam sa nu ma intrebe in cate luni sunt![]()
....M-am saturat de burta!!!!

Dar nu ma pot mobiliza sa fac ceva miscare,ca tare obosita ma simt mereu!!Si,auzi,ironie,in putinele mele iesire cu Teo in burtik,cand ma simteam si rau,de se vedea clar ca am o problema,NIMENI nu se sinchisea sa-mi dea locul..prea rar..

Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
luny spune:
si eu merg destul de des cu bebe la hipermarket, prima data cred ca avea cam o luna..
stela si eu as vrea tare mult sa scap de burtik, dar nu vreau sa tin ceva cura, ca vreau sa am lapticul bun inca o luna macar...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
Helloooooooooooo!
TOATA LUMEA INVATA???!!!!!!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
mstela spune:
ce e tuchi,te-ai plictisit de invatat??![]()
Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
mstela spune:
Eu ar trebui sa fac putin curat,dar mi-e o lene de ma doare si Teo e frichinita si nu vrea sa doarma...adoarme 10 min,iar se trezeste....si tot asa

L-am convins pe randunoi,nu plecam azi la tara...dar vad ca mestereste la sculele de pescuit,maine treb sa mergem![]()
Stela,
mamica fericita de
Pozici
Drumul vietii
luny spune:
eu incerc sa ma mobilizez sa ies afara...eram cat p-aici sa-mi comand de la chinezesc ptr ca nu ma lasa Mufy sa-mi fac ceva de mancare, dar am reusit pana la urma, un gratar si un amestec chinezesc imbunatatit de mine![]()
asa as manca ceva dulce buuuuuun, de nu mai pot
poate gasesc ceva prin plimbari...
tuchi a fost productiv invatatul?
LUNY
mamaruta- spune:
salutare!
am ramas fara laptop ca mi-a plecat cu el randunelu cateva zile. (apropos de randunei, al meu e ''ubi'' , ca am citit p-aci de-ai vostri ''ub'' si 'iubi''. cand ma enerveaza e ''gicule'')
asaaa...n-am citit deloc din urma ca n-am timp, ne ducem la nunta diseara, aiurea prin munti- la lepsa pt cunoscatori) si tre sa mulg la greu sa pregatesc cina bebelinei.
dar o sa recuperez si mi-am propus sa fac si eu niste scrisorele asa cum tare dragi imi sunt ale voastre
dar inainte o sa-mi iau notite...
luny spune:
Al meu e 'IUB', Mamaruta!![]()
LUNY
mamaruta- spune:
cu dedicatie pt naty: am luat NAN pana la urma, la indicatiile doctoresei (care nu m-a lasat la aptamil desi pofteam la el pt ca s-ar invata raisa cu gustul dulce si ar refuza laptele meu). i-am dat intr-o dimineata pe la 3, cand nu se mai culca- ma gandeam ca de foame. a mancat cam 90 ml si s-a culcat. a 2 a zi crize puternice de burta, crampe si urlete si no kk. am zis ca de la colici...!? a 2 a zi, i-am dat la masa de seara completare. dupa alti 90 ml, a vomat in jet (tare nasol pt amandoua, nu mai experimentasem pana acum) cred ca tot ce avea in stomacel. s-a culcat cu burta goala. dimineata si la pranz la fel, jeturi si crampe puternice. de atunci i-am dat numai lapte de al meu si vad ca e a 2 a zi cand totul e ok. bine, nu a facut kk, si ea facea de 3 ori pe zi..
am sunat doctoreasa si mi-a zis sa-i iau aptamil...
n-oi fi putut sa fac asta de la inceput, fara sa ma chinuiesc copilul?