Puiuti de randunici 2008!! (59)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salutare!
Eu sunt trista pentru ca mi-e foarte dor de Ilinca, aseara am vorbit la telefon cu ea si mi-a zis ca" me pale lau ca nu m-ati luat si pe mine cu voi!"
V-am citit in timp ce mi-am baut cafeaua...
Cris sper ca Andreea e deja mai bine!
Am vazut pozele toate!
Ieri am fost la cumparaturi in Carrefour( Naty am vazut Aptamil si acolo, dar n-am retinut pretul, oricum cu siguranta e mai mic decat in farmacii!), apoi ne-am oprit in herastrau unde Sebul a papacit si a dormit si am mai fi stat ca de-abia pe la 9 s-a facut racoare, dar m-a sunat o prietena ca are puiul foarte bolnav si e singura in casa si n-are cine sa-i cumpere antibiotic...
Acuma ar trebui sa invat dar mi-e somn de mor...

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ariel,am ales Kaliakra superior 4*+!acum astept confirmarea agentiei..sa vedem daca mai au camere libere in august!
Cuscra,iar ati plecat la tara??
Gecko,imi place tare mult sa te citesc
Nicoleta,frumusei baietii
Zoze,ce bandana smecheroasa are Mihai!Si tricou galben cu picatele albe,cum ai tu intr-o poza am si eu,dar pe verde
Naty,pe unde umbli?????
Kya,spor la pregatiri
Luny,poate iti ia Iub o masina mica,mica
Mihutza,lasa ca nu are nimic Andra!si David al meu a cazut cand era bebe la 4 luni si nu are nici o sechela
Oana,LMA pt ieri
Soooovi????

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

M-am uitat pe niste poze vechi de-ale Ilincai, de cand era ca Sebi...ia priviti aici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la noi. Fur si eu niste de la Gecko si Luny, desi am avut o noaptea tare usoara . Cu o trezire pe la 5 pentru lapticul lui Vladic si dupa aia somn de voie pana la 8.30 . Ca Daria nu se mai trezeste. Are 4 mese peste zi si nu-i mai trebuie noaptea! Sa-mi fi spus mie cineva cand era Vladic mic ca exista asa copii ca si Daria, cred ca-l strangeam de gat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Simo, si eu tot acolo am vrut sa mergem anul asta dar la inceputul lui aprilie deja n-am mai gasit camere! e superb, a fost sora mea acolo anul trecut!
sper sa gasiti camere!
Cristina, macar unul sa fie cuminte, nu?

poze

Mergi la inceput

Da, Tuchita, mare noroc cand ai asa copil ca si Daria! Cateodata nu-mi vine sa cred ca-i a mea sau ca m-a palit pe mine norocul asta. Cand eram gravida ma gandeam cu groaza la ce ma asteapta din nou, adica nopti nedormite vreme de inca 7-10 luni inainte, urlete de bebe imposibil de consolat cu ceva, vreme de vreo 5-6 luni. Dar vad ca lucrurile nu sunt chiar asa de negre cum erau in imaginatia mea

Vladic
Daria

Mergi la inceput

M-am uitat la pozele cu Ilinca - vreau sa-ti spun ca a fost tare frumoasa ca si bebelus, dar cu timpul parca se face din ce in ce mai frumoasa. Ma declar fan Ilinca!

Am vazut si poze cu printii Nicoletei, cu Matei care a crescut in 3 luni cat altii in 6, si cu sufletelul blond, cu bandana si sorturi smecherosi

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

in sfarsit lume pe craca!! am mai dormit si eu o ora si ceva de la 8...noroc ca e naspa vremea sa nu mai plang dupa piscina aia!!:)
simo, mai stii cum pic norocul pe capul meu?..
tuchi ai o fetita de vis, stii, nu?poza cu bigudiuri e super!:)) sunt moarta dupa ea, nu stiu, dar parca aduce putin cu mine mica, cel putin tunsoarea...ia sa caut niste poze..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Cand s-a nascut Sebi ne uitam la el si ziceam ca e foarte urat, ca Ilinca a fost mai frumoasa! Azi, uitandu-ne pe pozele vechi, zice tac-so cu juma de gura" parca e mai frumos Sebi decat era Ilinca!"
Nu stiu care e mai frumos sau nu, cu siguranta sunt foarte diferiti, Sebi e mult mai vesel si mai razacios!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,ce bine seamana Ilinca cu Seb,zici ca-s frati!
Ia zi,ai cedat la randunoi??

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput