Amintiri din...adolescenta :)
Am fost rebela. rebela tare :). dar niciodata impotriva parintilor, din punctul asta de vedere eram cel mai cuminte adolescent posibil. dar imi aduc aminte ce scandal le faceam prietenelor mele cand aruncau hartii pe jos, cum le luam si le puneam la gunoi o data, a doua oara le luam de mana si le puneam amandoua la gunoi . si totusi eram cool. foarte cool :)) atat de cool incat atunci cand am inceput sa-mi pun cercei nu m-am mai oprit . am pus de-a lungul timpului vreo 8 in urechi, 3 in buza (alternativ, stanga, dreapta, centru :) ), unul in sfarc si unul in limba. si erau un fel de simbol al ..nu stiu..era toata adolescenta mea acolo :)
la un mom dat am inceput sa ii mai scot pe cei din urechi, cand m-am angajat a fost musai sa-l dau jos pe cel din buza, cand am ramas insarcinata l-am scos si pe cel din sfarc. iar dupa 1 an de alaptat, cand m-am dus la dentist (de vreo 50 de ori omuletul asta dar stirb ) mi-am dat seama ca devine obositor sa il tot pun/scot pe cel din limba de 2-3 ori pe saptamana. si totusi, nu pot sa renunt la el. parca e ceva ce-mi aminteste prea mult de adolescenta. de libertatea aia...de senzatia aia ca poti face orice oricand....de..nu stiu...efectiv nu pot sa ma despart de el.
sunt singura nebuna? (nu, nu ca mi i-am pus, ca nu vreau sa scap de ei :)))) ). aveti lucruri de care tineti doar pentru ca va amintesc de o perioada draga? si nu, nu mi-as dori sa fiu dinnou acolo, viata mea de acum e ceva mai frumos decat as fi putut spera vreodata.
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Raspunsuri
denizel spune:
Hi, hiii, ce dragut ai povestit!!!! :-)
NU, nu esti nebuna!!! Ce-ti veni, a????
Mi se pare ca esti tocmai bine si normala si...aaaaa.... bine ca am aflat acuma cum te impodobesti matale...:-))) Cine stie cum m-as fi holbat la tine prin parc, pe-acolosa?!? :-)))))
Profit de ocazie si iti mai zic ceva ce demult tot voiam: ai o suuuper semnatura!!!!
dianocica spune:
pai n-auzi, bre, ca i-am scos pe restul? sunt o clasica 24h/day mom, numa' sa nu deschid gura :)))))
FELICITY05 spune:
DA imi amintesc mereu de perioada fara griji...o ador...mi-e dor de ea...eu ma regasesc prin muzica...
szivarvany spune:
Daaa, eu ink sper sa mi pot face acel tatuaj mult visat si acel piercing in nas, cand imi va garanta cineva ca nu fac niciun cheloid ... ca am doo cicatrici urate la urechi, tot din perioada aia cu 3 cercei Deci eu sper in continuare !
In rest, am ramas la fel de rebela ca atunci
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
gazzella spune:
io am indraznit la 14 ani sa cer gauri in urechi si m-am lecuit
mi le-a facuit mama, chiar ea, la spital (era asistenta), si mi-a pus frumusete de cercei de aur in urechi
2 saptamani am tras cu ei, dupa am multumit frumos si am decis ca nu-s de mine cerceii
eram rebela, dar nu genul cercei pe burici, ochii creionati in negru
fugeam de acasa regulat, inca de la 13 ani pana pe la vreo 20
noroc ca aveam vesnic pe cineva sa ma primeasca
chiar, acum ma gandesc, eram o rebela izolata, aveam putini prieteni, puternic legata de ei/ele, nu ma confundam cu tot adolescentul
unii imi spuneau ca-s de pe paduri, refuzam contactul cu grupurile galagioase de adolescenti, preferam doar prietenii mei dragi
Bendis, 1 an jumate solidarietate :-))
Felix
botezul muntelui Pauza
gazzella spune:
dar stai asa, chiar fara sa ma atasez de cercei aveam eu ale mele
maica-mea, saraca, era disperata
ma imbracam mai mult in carpe
ea ma vroia frumoasa, imi daddea bani sa-mi cumpar ce vreau si-mi mai cumparam
si ajungeau toate in dulapuri, la naftanila eu purtand aceasi pereche de pantaloni rupti cu lunile
rar ma imbracam cu haine noi, la moda si cand o faceam ma simteam tare aiurea
singurul meu gand era sa ajung cat mai repede acasa sa le dau jos pentru a nu mai atrage privirile
si cu pantofii, cu gecile la fel
aveam preferintele mele, pe care le purtam pana la toceala
am avut o interventie pozitiva candva, imediat dupa 20 de ani cand am citit "Papucii lui Abu-cassam"(acum nu-mi mai amintesc autorul ), si atunci, cred ca pentru prima oara am inceput sa arunc din mine, atunci a incercat si mama placerea sa vada ca renunt la carpele mele (unele!)
Bendis, 1 an jumate solidarietate :-))
Felix
botezul muntelui Pauza
dianocica spune:
quote:ei..tu nu erai hotarata eu mi l-am pus pe primul singura cu un ac de siringa si xilina (care nu facea nimic :)) ) prin clasa a 9-a. si apoi...si al doilea tot singura. si al treilea...de fapt doar pt ultimii 3 m-am dus la un salon.
citat din mesajul lui gazzella
2 saptamani am tras cu ei, dupa am multumit frumos si am decis ca nu-s de mine cerceii
dar a fost o faza tare draguta cand m-am dus sa-l scot pe cel din sfarc. veneam de la serviciu, eram imbracata la 4 ace ( bleah) si am vazut un salon de tatuaje si piercing in drum. si toti erau cool acolo, o gramada de pusti. se uitau asa ciudat la mine cand am intrat :))) cand au auzit ca vreau sa-mi scot un cercel nu intelegeau . n-o sa uit uimirea pe fata pustiului care mi l-a scos, efectiv se blocase, nu stia ce sa zica. si imi vorbea cu dumneavoastra :))))) dar sub hainele de duamna eram tot eu, doar ca el nu stia [omulet visator]
amoga spune:
quote:
citat din mesajul lui dianocica
aveti lucruri de care tineti doar pentru ca va amintesc de o perioada draga?
Io la un moment dat, cre' ca eram la liceu, am primit de la un var de-al meu o geaca de blugi. Decolorata, uzata. Varu-meu era mare amator de motociclete si mi-a dat-o dimpreuna cu declaratia: "Cu asta pe mine prin multe ploi am trecut calare pe motor. S-o porti sanatos!"
Si sanatos am purtat-o fo' citiva ani. Si poate c-as mai avea-o si acu' prin ceva cufar ascunsa (desi, p-acu' mi-ar fi buna numa' pe post de babetica :-)) daca nu mi-ar fi furat-o careva printr-o discoteca din Costinesti.
Al'fel, nu cred ca ma atasez prea tare de lucruri; de oameni mai mult...
quote:
citat din mesajul lui dianocica
si nu, nu mi-as dori sa fiu dinnou acolo, viata mea de acum e ceva mai frumos decat as fi putut spera vreodata.
Da, fiecare etapa are farmecu' ei... Si parca e bine sa nu te blochezi intr-una din ele (etape, that is) la nesfirsit...
A.M.
Qamar spune:
Diana, mie mi se pare sexy
da, sexy
pierce-ul tau din limba
revin, acu's pe fuga, nu esti nebuna, esti faina
nelia spune:
Si eu ma regasec in muzica, vechiturile mele dragi la care nu pot si nu vreau sa renunt si le ascult cu placere la fel ca prima data.
Gazzella, ! Sa vedem daca stii pentru ce...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU