Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Dia, faine jucariile, dar pe aici n-am vazut. Totusi eu cred ca si daca le gasesc, mai asteptam macar pana pe la vreo 2 ani cu alea cu coloratul.

quote:
citat din mesajul lui asiza
Donia, mai mai ca-mi vine sa mai fac un copil peste vreo 4 ani

Acum nu-i musai sa astepti 4 ani, se poate si mai repede, iar unde merge unul, mai merg cativa...

Ktrinel, pe unde se gasesc jucariile Alex? Sa nu-mi spui ca tot la faimosul Walmart...
Cristi mai papa si in scaunul lui, mai ales mancarurile la care se manjeste tare, cum ar fi iaurtul, ca mi se pare mai usor sa-i spal doar masuta lui.
Pana va hotarati voi cu Marineland, eu ma duc si duminica in inspectie, sa nu cumva sa creada aia ca am patit ceva

danutz, pana la urma ati ajuns in Brasov? astept relatare live si de acolo. Cu chilotii sunteti ok?

Eu am o burta plinaaaaa, nu mai pot! De la picioare de crabi mi se trage, ca tocmai ne-am sarbatorit cei 15 ani impliniti acum 2 zile... frumosi, frumosi, frumosi ani

Nu inchid inainte sa dau o strigare pentru domnisoarele sarbatorite!
Lavinia, te astept la pupat!

Si luly, sa ai parte de multa bucurie alaturi de minunile tale, sa fii sanatoasa si fericita mereu! La multi ani!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata... cine m-a pus sa stau sa ma uit la Species pana la ora 1.30 ; abia imi tin ochii deschisi...
Danutz, ce vacanta faina.. abia astept sa ne vedem sa facem lista pentru Turcia.... stai sa vezi cum vin eu pana la Buc cu una bucata copil, rucsac munte pe spate, troller si carucior
Eu ma gandeam sa-l inscriu deja la facultate pe Luca.... il intrebi cati ani are: alaltaieri avea sase, ieri sapte... in ritmul asta ajunge la 18 pana la toamna
Ktrinel, iti trimit si eu o portie de papanasi... stai flexata: nu facuti de mine ca eu nu ma pricep, dar avem un restaurant fain in cartier... unde ma indopam cu Asiza anul trecut... acum sintem la dieta
Donia, felicitari pentru aniversare..
Au inceput si minunatele crize de tantrum.... ieri s-a tavalit pe jos dupa ce l-am luat din carusel.... mi-a tras una de mi-au zburat ochelarii de pe nas... inca sint calma.....
In rest, nu zice multe decat pe chineza lui... e vesel, alearga mult, il iubeste pe Vasile, sotul dadacei caruia ii zice tati, tati... se vede ca este innebunit dupa el...
Asiza, azi as veni pe la voi.... ce zici? Dupa ora 18.30.... vremea asta urata ma deprima...
Ma duc sa caut un loc sa dorm ... la mine in birou e prea aproape de sef..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Lavinia, iti doresc sanatate si toate gandurile noastre bune!

Minunatele, iar am cateva zile mai incarcate la birou, pe saptamana viitoare se intrevede o deplasare la Bucuresti, sper sa iasa cum vreau si sa am timp si de personal meetings pe langa alea de business

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salut!
Cu greu si cu multe peripetii si semnaturi ca ce fac, fac pe raspunderea mea, am reusit sa venim acasa, dupa 3 zile si.... de stat in spital. E mai bine, mergem doar la tratament seara si dimineata....si.... cam asta e. Dupa ce imi revin, ca-s franta, am 5 nopti nedormite....am sa va spun ce am tras ....

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Doctorul nostrum din spital, e in concediu sin e-a zis sa mergem la o doamna mai tanara si ….care stie meserie, dar e mai “fricoasa” ca sa zic asa. Mi-a facut analize, cate n-am facut eu in 30 de ani. Inclusiv electrocardiograma, care nu stiu ce treaba are cu gatul. O avea, nu-s medic…. Ca daca era dr. nostru, nu stateam deloc in spital. I-a fost frica sa ii dea drumul acasa. Dar ieri, cand ORL-ist-ul a propus Bronhoscopie la care trebuie anestezie totala la varsta asta….. a venit sotul impuscat si s-a dat la ele….cum sa-i faca anestezie la varsta asta? A mancat o samanta si am zis ca poate i-a ramas in gat de-mi tot arata gatul, ca o doare, dar ea avea rosu in gat. Si de aici o serie de povesti de groaza…. Ca daca in gat nu mai e, poate s-a dus in palman si niste scenarii din filmele de groaza... de n-am fost om, pina cand m-am vazut scapata de acolo cu copilul. Eu am vrut contol oftalmologic si cand mi-a zis ca trebuie anestezie totala am renuntat.
Acum mai mergem doar la tratament seara si dimineata, ca face injectabil, pe gura inca nu are voie si mai are aerosoli, pe care ii face singurica.

In ce priveste spitalul, Stefy 3 zile n-a mancat mai nimic, de dormit, ziua o jumatae de ora, maxim o ora… ea care doarme 3 ore , chiar 4 uneori. Ca de asta am vrut cel mai mult sa plec. Toata ziua striga dupa tati, iar cand venea, nici nu se uita la el, parca il pedepsea ca n-o ia acasa. Mi-era asa mila de amandoi, ca ea dupa ce pleca el, iar plangea dupa el, iar el cand iesea din salon, ii dadeau lacrimile, ca Stefy se indepaarteaza de el. A fost crunt pentru toti trei. Bine ca s-a terminat.

Ar trebui sa ma odihnesc, dar cand am ajuns acasa, Stefy a picat franta iar eu m-am apucat de desfacut bagajele in baie, de frica san u scap vreun gandac in casa. Fetelor, cand am tras sertarul la miezul noptii sa iau ceva, un val de gandaci din aia mari a luat-o la goanna pe dulap in jos…. E o mizerie de nedescris. Si infirmierele, vin si te freaca la cap ca nu e asezat cearsaful pe pat la dunga. Asa m-am certat cu una ieri, ca ma bazaia la cap sa tin geamul inchis, ca se poate aerisi si pe usa, de unde venea miros de medicamente si mancare. E o caldura infernala, noaptea nu poti tine geamul deschis ca intra hoarde de tantari…. Ca de plase la geam nu au auzit. Prima noapte, Stefy s-a scarpinat toata noaptea si n-a inchis un ochi… si am inchis geamul si era uda, am stors tricoul de pe ea. Era toata transpirata. A doua seara mi-a adus sotul aparatul pentru tantari si am stat cu geamul deschis. Am zis ca daca mai zice careva de inchis geamul, il arunc pe geam.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Dianarus, accepta sa bea. Si eu am aceeasi obsesie ca si tine, dupa ce am stat acum o luna trei zile cu ea in perfuzii. Acum de cand a inceput sa creasca febra, i-am dat saruri, sa fiu sigura ca nu ajung iar la perfuzii. Febra a fost de la infectia din gat. Ea are o sensibilitate la gat pe care a mostenit-o de la mine ....

Deea, imi pare rau ca nu am fost acasa sa imi iau ramas bun de la voi. Astept sa va asezati la casuta voastra si sa ne scrieti. Sa dea DD sa va fie bine si sa fiti fericiti.

Yagmur, ce mai face tatal tau?

Ktrinel, foarte frumos ai povestit.

Dandusa, multumim. Pina nu i-a dat antibiotic, dar injectabil, nu a scapat de febra. Dar am refuzat sa i se administreze inainte de a i se face analize. Am vrut eu sa fiu..... mai catolica decat Papa, de data asta.

Laura, multumim. In Copou am fost duminica de la ora 17 la 20. Dam un lui Dani pentru ca „uda” copacii in parc si nu chiloteii. Acusi scapa si el definitiv de Pampers.

Donia, acs, multumim.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Danita, la micutul care chema piratul acasa.

Asiza, multumim de aprecieri. Nu prea a fost bine. Am ajuns la spital, dar acum suntem acasa.... continuam tratamentul ambulatoriu. Mergem dimineata si seara sa hranim fluturasul..... Ca pe gurita.... eu nu-i mai dau antibiotic.
Voua, spor la cautari si sa gasiti repede ceva pe placul vostru.

Dia, multumim. Prima zi de spital, nu a primit antibiotic, pina nu au iesit toate analizele, a doua zi le-am repetat si abia apoi, ca nu se putea altfel. Avea VSH-ul mare si.... I-a dat Zimacef si Dexametazona injectabil... Eu fug de Dexa ca de....asta e. Avea in fisa vreo 8 medicamente. Pe gurita Nurofen si Paracetamol in primele zile, pentru febra, apoi Bromhexin pentru gatut si Isoprinasina iar apoi aerosoli cu Dexa si ACC. Acum ii continui exact acelasi tratament, doar ca fara Dexa injectabil. Ca din cauza ei e toata ziua adormita. Toata ziua cere la nani.

Teutz, Danutz, multumim. Speram ca de acum sa fie bine.....

Danutz, vazut pozele cu micul catarator... si la zoo... si mi-a placut cum doarme el in scaunelul lui.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

of, doamne, iulia_stefi ce ati mai tras, saracuta de stefi! micuta sa se cafa bine repede si sa nu mai calacati prin spitale anu asta!

asiza, trimit mesaj pe mess cu linkul magazinului, poti cumpara si de pe net

Mergi la inceput

Roxana, super pozele. Mie imi place cum se ascunde dupa copac.
Din nefericire febra a tinut pina pe 24 dar numai pe seara se ridica. Noaptea , de pe la 23 pina a doua zi pe la 17-18 era intre 36.2 si 36.5 iar seara se apropia de 38. Primele 3 nopti a fost cu 39-39.5.... dupa antibiotic a inceput usor sa scada.

Daphna, cand am citit mesajul tau despre Deea si Eric, mi-au dat lacrimile. Eu nu i-am cunoscut personal, ca nu am apucat sa ajung la Constanta inca, anul asta, dar simt ca e o fata minunata asa cum spui tu. Imi pare rau ca nu am apucat sa o cunosc personal.

Chinico, a facut febra...... de n-am inchis un ochi 5 nopti si 5 zile, mai ceva ca la nuntile alea din povesti.

Dia, am vazut pozele. Mie imi place aia cu slapii si acolo unde e unsa pe piciaore stergand parchetul. E.... bestiala.

Ktrinel, dupa 15 august si eu merg la job. S-a cam terminat ”vacanta”. Mi-e groaza, dar ori acum, ori peste 4 luni, e cam tot

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput

Bambo, super pozele. Toti sunteti frumosi.

Yagmur, ma bucur ca tatal tau e mai bine. Multa sanatate.

Diana, nici eu n-am s-o incurajez pe Stefy sa butoneze. Trebuie sa stie despre ce e vorba, dar accesul va fi limitat si cand va mai creste. Am vazut multi copii la varste fragede la calculator si am eu piticul meu...... sotul meu a avut mari probleme cu vederea, din cauza timpului indelungat petrecut in fata monitorului. Poate e doar un pitic, dar pina ma conving ca n-am dreptate.... ramane cum am stabilit.

Ktrinel, Stefy a venit de la cresa numarand pina la 4. Acolo, canta, danseaza.... dar ii invata si ce noi n-am invatat la varsta asta. Pe ei ii scoate si afara, ca au curte mare in jurul cresei. Si Stefy are covoras cu litere si cifre, pe care ea l-a cerut si mama mea i l-a cumparat, dar n-o intereseaza decat „I”, cu care ne verifica noua gatul daca e rosu. Vine si ni-l pune pe limba si ne pune sa deschidem gura.... cred ca am mai povestit candva cum decurge „controlul”. Cu plastilina inca n-am inceput, ca ea duce totul la gura.... dar o s-o fac curand sa vad cum reactioneaza. Nu vreau sa supar pe nimeni, dar asa gandesc eu.... deci nu aruncati cu rosii....

Deea, ma bucur ca ati ajuns cu bine.

vacanta la bunici
poze din iunie
Poze din Copou

Mergi la inceput