Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (185)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe fuga ca plec acasa....
LAVINIA, La Multi Ani si multi pupici de la noi
Dia, avand in vedere timpul liber garla dar lipsa de bani nu mai ajung la voi, dar fac comanda la jucarii ; poate totusi in octombrie vin....
Azi am tras un mare chiul.... am stat pe teren 5 ore... dar ce frumos a trecut ziua....
Leyla, super pozele... e atat de mare Kaan... ne vedem in Buc????
Ma bucur ca am vazut ca vom avea o intalnire... O sa va trimim pe PM nr meu de tel si stabilim noi ceva...
Fug sa ma intalnesc cu minunea mea plina de energie... mergem in mall sa alerge la greu... si sa fac cumparaturi pentru casa...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

La multi ani Lavinia draga!
Sa traiesti, sainfloresti sa iubesti si sa primesti, numai bune sa gasesti!
Leyla, am vazut pozicile cu Kaan, ce baiat mare!!! Si mi-a placut rau aranjamentul cu florile si melcul
Kiki, cat de multe face si zice Garga...asa este , sunt ca niste buretei acum...
Dia, m-am spart de ras la faza cu oole...
.
Noi ne simtim excelent, somn de voie la pranz ca deh, de oboseste aerul de munte, Rares papa de rupe, se joaca cu catelul gazdelor, il hraneste, alearga dupa cocos, da' cocosul smecher nu se lasa prins
Azi am fost in Rasnov, la cetate. Frumos, mai ales ca Rares a dormit in carut pana acolo. Si am mancat in Cheile gradistei...toate ca toate dar papanasii m-au terminat!!! Am cerut si o portie la pachet sa am cu ce ma delecta in seara asta...
Vremea excelenta, o rapaiala scurta de ploaie dupa pranz, numai buna sa ne adoarma pe toti...
Si in seara asta facem campionat de remi cu baiatul gaszdelor...tare bine mai e!!!
Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Lavinia la multi ani multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La Multi Ani Lavinia! multa sanatate si bucurii alaturi de familie ... o zi frumoasa!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

LA MULTI ANI LAVINIA!

Dia, exact ca alea de la Alextoys ( sunt si aici cu 14,99cad setul ) avem si noi, de insirat pe sireturi ...sunt dragutze...chiar i-au placut mult intr-un timp...si papusa e interesanta, dar ma tem ca Julia nu s-ar rezuma la ea cu coloratul...ca doar si ea are bluza, si mama , si tata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Danutz, vai ce pofta mi-ai facut de papanasi ...pot sa comand si eu ..par avion ? ...si mi-e dor si de d-l Gabriel la care stateam acolo...vacanta placuta in continuare !

Donia si noi mancam la masa ca oamenii mari ......nu mai folosim scaunul de masa demuuult...ma degraba scaunelul si masuta de plastic. mai negociez venirea la Marineland, ca cica ar trebui sa schimbam masina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La muuuulti ani,Lavinia
multa sanatate,multe impliniri

Mamica stralucitoare
25+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

La Multi Ani Lavinia, multa sanatate, fericire si bucurii
te pupam cu drag .

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

La multi ani, Lavinia, sa fii sanatoasa si sa ai parte de muuuuuulte bucurii de la Mihaita vorbaretul! Te pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Leyla, admirat pozele de la Sinaia...pupam bb Kaan
Danutz, vacanta placuta in continuare!!! Ce-mi place ca te conectezi acolo si dai detalii live ...termin mesajul asta si-ti trimit un PM.
Donia, mai mai ca-mi vine sa mai fac un copil peste vreo 4 ani cand te aud ce frumos povestesti despre relatia dintre Cristi si Roxana...

Editez c-am uitat s-o intreb pe Dia cum se numeste magazinul la care gaseste jucariile alea? Sunt super!!!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput