Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Va aduc poze...

Fetelor, comenzile noastre din 1 vin luni, ce ziceti? Sau se vor intinde pe toata saptamana viitoare?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

Noi o sa facem un tur de forta: Serbia- Croatia- Slovenia (o noapte)- Italia - Monaco(o noapte)- Franta- Spania (o saptamana)- Franta- Elvetia (vreo 2 nopti)... si inapoi spre casa.

Di ci invarti cutitu-n ranaaaaaa?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

quote:
Fetelor, comenzile noastre din 1 vin luni, ce ziceti? Sau se vor intinde pe toata saptamana viitoare?!

Eu sper...

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

quote:
citat din mesajul lui miki68

quote:

Eu sper...

cristina d.

si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Clau,
acum am apucat sa intru; vad ca deja ai rezervat deci presupun ca nu mai ai nevoie de review-uri; in afara de tripadvisor mai e www.holidaycheck.de , e in germana dar pe multe hoteluri e mult mai tare decat tripadvisor.

Nushu,
camasuta nr 2 mi-am luat-o eu inainte sa nasc; am dat pretul intreg atunci, cred ca vreo 17 eur ca eram disperata ca o sa nasc in camasa de mamaie; e finuta, broderia e din bumbac, materialul e o panza asa finuta, cam lunga,mult sub genunchi.
eu am purtat-o imediat ca am nascut in sistem privat, dar cred ca e la fel de buna si din a doua zi
Faza haioasa la mine e ca desi m-am dus la spital numai cu chestii de imbracat gata de alaptat, eu n-am avut lapte decat acasa, in a 5 zi de la nastere, desi cezariana mea a fost "la cald", adica in 38 de saptmani ca atunci a vrut David sa iasa.
Cu burtiera la fel, ce-au spus si fetele, dr meu mi-a zis sa nu port desi imi cumparasem din aia cu arici, post operatie.
si ca sa fim off topic si mai tare, iti recomand si eu chilotii de unica folosinta, nu cumpara prea multe sutiene de alaptat fiindca in casa nu le vei suporta; eu m-am impacat perfect cu niste bustiere de la mothercare care erau speciale de alaptat, din bumbac; se vindeau la set.
Acasa ajunsa, camasile de alaptat si orice altceva de fapt, au devenit inutile, fiindca o luna cat am avut eu rani, de fapt sfarcurile desprinse , am umblat unsa cu maglavaisuri si doar in chiloti.
Tu sa ramai optimista in continuare, da? adica ia ce-i bun din mesajul meu.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Buna dimineata!

cristina d.

Mergi la inceput

neata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

'Neata!
am gasit o poza cu setul de genti maro-anis:
http://www.photomania.com/photoview3.asp?login=x_x09062008_E53U8&photo=rad91DCC.jpg&album=1
codurile sunt:

21040 - 21059 ensemble de bagages de voyage couleur choco/anis
sac week-end + le vanity + la pochette
FDP 5.50 gratuit si 60 euros d'achats

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

andreeap felicitari sa va traiasca micuta sara!!!! merci de urari! daca cauti cateva cap inapoi ai sa vezi ca s-a dat vestea nasterii micutei si toate fetele te-au felicitat

ellaeu raman optimista(sau sa-i zic altfel??) imi comand mai multe camasi de noapte chit ca-s sub genunchi oricum in oct va fi frig afara suteiene de alaptat n-am luat deloc pana acum eu nu prea port sutien dar atunci banuiesc ca trebuie sa port cel putin cand ies din casa chilotii de unica fol i-am comandat de ieri noroc cu diana care mi-a zis de ei ca nici nu stiam ca exista
merci pt sfaturi fetelor!!!sunteti cele mai tari!

27+ DAVID

Mergi la inceput

La ultima comanda data in 10 am incercat si eu codurile astea pt geanta choco-anis si nu mi-au mers, am dat comanda cu un cod care dadea "sac de voyage noir-chocolat". Sper sa fie misto si ala, asta vad ca e dragut.
Off, vreau maine 2 avize, pt comanda dn 1 si cea din 2. In aia din 2 am geanta alba. In aia din 1 am sac bronze, sunt cuioasa ce e ala, l-a primit cineva?

Mergi la inceput