Shoppaholicele Redouto-masochiste (108)
Raspunsuri - Pagina 9
diana_jors spune:
miki, te felicit
Si eu tot orizontala am incizia, dar nu mi-a fost asa usor ... abia dupa 3 zile am reusit sa ma aplec si eu cat de cat... inca ceva, medicii de la spitalul in care am nascut eu erau complet impotriva burtierelor purtate dupa operatie, deci nu stiu cat de recomandati sunt chilotii respectivi. Eu vorbesc de momentele imediat dupa operatie, nu dupa 1-2 luni...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
claujro spune:
Care ati fost in Slovenia? Caut hotel in Lubliana
Sau macar dati-mi idei de situri unde as putea cauta rewiuri, va rog, in afara de trip advisor... Multumesc!
miki68 spune:
continui pe linia de off-topic: nushu cine e dr.tau?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68
continui pe linia de off-topic: nushu cine e dr.tau?
cristina d.
dna dr dumitrascu irina la cuza voda
gata am dat comanda de chiloti pe bebelusul tau . ro si am luat si un termometru ca trebuia comanda min 50 lei
acu ma duc sa finalizez si comanda pe redoute si pe urma ma duc sa-mi fac somnul de amiaza ca imi pica okii deja si vad ca bebe s-a linistit
edit: bey da astia sunt dezolati rau nu merge nici cu mozzila nici cu IE m-am logat si atat nu-mi arata cosul
27+ DAVID
ama1357 spune:
nici pe aici nu sunt indicate burtierele in toate spitalele... nici in caz de cezariana nici in alt caz... ei zic ca sunt muschii care trebuie sa munceasca ca sa-si revina, daca se folosesc burtierele, cica pe moment pare burta retrasa dar dupa, cand nu mai folosesti burtiera, se lasa iara...
o prietena de-a mea care a facut cezarina intr-un spital care cerea burtiera i-au zis sa o poarte doar in primele 2 saptamanai si numai cand sta in picioare, in pat sa nu o poarte ca poate forma cheaguri...
andreap spune:
nu am mai intrat de un secol la acest subiect..fetele cu vechime poate ma mai tin minte..acum cautand niste coduri de reducere...am vazut ca Nushu mai are putintel si e mamica..felicitari,de 1000 ori felicitari!sa fiti sanatosi si fericiti
PS..codurile tot nu le-am gasit..da' ce mai conteaza|????poate acum ca stau acasa voi intra din nou in 'gasca'..momentan cu hainute ptr.cele doua cucuiete
BURTICA
NASHA
Mariuca,Mai-Iunie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
claujro spune:
andreeap, bine ai revenit!
Am terminat cu rezervarile si pt Slovenia si pt Monte-Carlo, am muncit tota ziua la ele...
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Am terminat cu rezervarile si pt Slovenia si pt Monte-Carlo, am muncit tota ziua la ele...
I hate you!
cristina d.
claujro spune:
Ai, mai, miki, lasa pisicii cu socrela si pleaca si tu in concediu!
Noi o sa facem un tur de forta: Serbia- Croatia- Slovenia (o noapte)- Italia - Monaco(o noapte)- Franta- Spania (o saptamana)- Franta- Elvetia (vreo 2 nopti)... si inapoi spre casa.
Jasmine spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68quote:
citat din mesajul lui claujro
I hate you!
cristina d.
et moi aussi!