Aspirante optimiste > 20 (332)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

anidaz, eu la celelalte sarcini, la o saptamana dupa ce prestam imi faceam teste, si ieseau asa ca al tau, si dupa aia, se mai pozitivau un pic, insa niciodata n-am avut asa un test cum il am acum.

deci.....eu le aveam asa slabe la o sapt de la conceptie, si am facut muuuuuuulte.
acum is tare mandra de testul meu, abia astept sa vi-l arat

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Uite Miha ,ia de-aici ca e destula,,dar lapticul il pui tu ,ca la mine s-a terminat,

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

tare esti tu fata buna anidaz
hai ca nu-i pe degeaba cafeaua, uite plata...

5+

Mergi la inceput

Eu azi stau acasa ,ca trebuie sa fac o prajitura pentru cumnatica graviduta .Maine e ziua ei si musai trebuie sa manance din aia .
Asa ca am libeeeer ,prajitura o fac mai tarziu ,ca am timp.

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Plec putin la televizor ,ca as mai lenevi otzara si nu-s obisnuita cu laptopul in brate,asa ca va las ,dar nu pentru mult timp,

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

vrem reteta!
vrem reteta!

fac aici niste prajituri....tare bune, noroc ca am avut si tichetele sotului, si am mancat portie dubla, dar de azi.....gata

5+

Mergi la inceput

Uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18675/Kinder-Pingui/" target="_blank">aici reteta.E delicioasa ,se numeste Kinder Pingui si are acelasi gust cu prajiturica originala ,insa iti iese o portie de ta saturi.

Testul actual

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

buna dimineata iubitele!
ce mult ma bucur ca nu m-ati uitat si ca am iar cu cine sa-mi impartasesc bucuriile si necazurile! mi-a fost tare dor de voi, abia am asteptat sa intru iar pe forum! si n-am apucat sa citesc din urma, dar sa inteleg ca anidaz si mihaela, voi sunteti -dute?
maaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaa.............ce surpriza placuta la intoarcerea mea pe forum! vreau sa va felicit din tot sufletul si va tin pumnii sa treaca cu bine cele 9 luni.
anidaz, stiu ca ai emotii acum si esti ingandurata, dar eu cred ca e bebitza acolo in burtica, mai ales la ce simptome ai.......o sa fie bine, ai sa vezi! iar e ata de buna! multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara2008 spune:

Buna fetele...Bafta multa anidaz, dupa simptome sigur e bb!!! M am uitat si eu la testul tau...eu am facut ieri tot un barza gold...in ziua 25\27 si a doua liniuta e roz pal...dar e subtire...dar e un pic mai pronuntata decat in poza ...nu stiu ce sa cred....imi e frica ...dc totusi nu e nimic si imi fac sperante?? Mai ales ca am auzit atatea povesti cu acest test barza?

Mergi la inceput

mara......z 25/27, si a doua liniuta pala, dar e acolo unde trebuie....eu zic ca e de bine.....ceva simptome?
bine ca nu-s obligatorii
cred ca punem de-un chef azi.... ca avem de sarbatorit.

5+

Mergi la inceput