Aspirante optimiste > 20 (332)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaelacg spune:
anidaz, eu la celelalte sarcini, la o saptamana dupa ce prestam imi faceam teste, si ieseau asa ca al tau, si dupa aia, se mai pozitivau un pic, insa niciodata n-am avut asa un test cum il am acum.
deci.....eu le aveam asa slabe la o sapt de la conceptie, si am facut muuuuuuulte.
acum is tare mandra de testul meu, abia astept sa vi-l arat
5+
anidaz spune:
Uite Miha ,ia de-aici ca e destula,
,dar lapticul il pui tu ,ca la mine s-a terminat,![]()
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Eu azi stau acasa ,ca trebuie sa fac o prajitura pentru cumnatica graviduta .Maine e ziua ei si musai trebuie sa manance din aia .![]()
Asa ca am libeeeer ,prajitura o fac mai tarziu ,ca am timp.![]()
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Plec putin la televizor ,ca as mai lenevi otzara si nu-s obisnuita cu laptopul in brate,asa ca va las ,dar nu pentru mult timp,
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
mihaelacg spune:
vrem reteta!
vrem reteta!
fac aici niste prajituri....tare bune, noroc ca am avut si tichetele sotului, si am mancat portie dubla, dar de azi.....gata
5+
anidaz spune:
Uite www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18675/Kinder-Pingui/" target="_blank">aici reteta.E delicioasa ,se numeste Kinder Pingui si are acelasi gust cu prajiturica originala ,insa iti iese o portie de ta saturi.
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
mihapet spune:
buna dimineata iubitele!

ce mult ma bucur ca nu m-ati uitat si ca am iar cu cine sa-mi impartasesc bucuriile si necazurile! mi-a fost tare dor de voi, abia am asteptat sa intru iar pe forum! si n-am apucat sa citesc din urma, dar sa inteleg ca anidaz si mihaela, voi sunteti
-dute?
maaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmaaaaaaaa.............ce surpriza placuta la intoarcerea mea pe forum! vreau sa va felicit din tot sufletul si va tin pumnii sa treaca cu bine cele 9 luni.

anidaz, stiu ca ai emotii acum si esti ingandurata, dar eu cred ca e bebitza acolo in burtica, mai ales la ce simptome ai.......o sa fie bine, ai sa vezi!
iar
e ata de buna! multumesc mult!
mara2008 spune:
Buna fetele...Bafta multa anidaz, dupa simptome sigur e bb!!! M am uitat si eu la testul tau...eu am facut ieri tot un barza gold...in ziua 25\27 si a doua liniuta e roz pal...dar e subtire...dar e un pic mai pronuntata decat in poza ...nu stiu ce sa cred....imi e frica ...dc totusi nu e nimic si imi fac sperante?? Mai ales ca am auzit atatea povesti cu acest test barza?
mihaelacg spune:
mara......z 25/27, si a doua liniuta pala, dar e acolo unde trebuie....eu zic ca e de bine.....ceva simptome?
bine ca nu-s obligatorii
cred ca punem de-un chef azi.... ca avem de sarbatorit.
5+