Aspirante optimiste > 20 (332)
Raspunsuri - Pagina 3
anidaz spune:
Ce test ai facut?
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
klaudiaG spune:
quote:
citat din mesajul lui anidaz
Klaudia,n-am uitat asa ca vrem testare ,vrem testare
Testul actualpoate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
Eu mi-am facut mult asteptatul test in aceasta dimineatza.............si..............cum era de asteptat ..........tot negativ.........
anidaz spune:
Pe mine inca ma mai doare ,dar nu asa rau ,acum pot sta asezata si nu trebuie sa mai intr-o parte ,deci putin m-a relaxat antiinflamatorul.
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
klaudiaG spune:
Anidaz am facut "barza gold" (am auzit ca e mai bun). Sunt in ziua 26........
Ma bucur sa aflu' ca te simti mai bine
. Oricum eu tot cred ca e BB la tine ........nu stiu de ce..........asa simt yo..
anidaz spune:
Doamne nici nu-ti inchipui ce e in sufletul meu ,50% zice ca e bebe ,50% e teama de rezultat negativ.
Daca totusi se pozitiveaza de la chist?Fiindca tot am stat si m-am gandit ,cand monitorizam foliculii ,acestia nu aveau culoarea neagra ci mai mult tulbure spre gri,asta mare e negru clar si asa a fost si al Oanei.Mi-e frica deja sa mai sper .
Test mai fac saptamana viitoare in apropierea cm-ului.
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Tot Barza Gold e si al meu,l-ai vazut ,la tine nu se vede asa ca la mine?Nici macar subtire liniuta?
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
klaudiaG spune:
Da l-am vazut pe al tau
.
Din pacate al meu nu are nici cea mai mic urma de a doua liniuta.
Oricum il voi mai repeta daca tot nu-mi vine desi parerile dupa HSG sunt impartite unele fete spun ca le-a intarziat si pana la 40z altele ca le-a venit dupa doar 15-20z..........vom vedea.
Cat despre chist..............speranta moare ultima sa stii..........poate poate.............eu incerc mereu sa fiu optimista chiar si cand sansele au fost foarte slabe (chiar daca am suferit dupa).............asa sunt yo mai "masochista"![]()
![]()
anidaz spune:
Am sa va innebunesc inca o saptamana ,dar din nou insir starile mele: bufeuri de caldura (astea sunt pe primul loc )zilnic de cate ori se poate ,constipatie (nu sufar de asa ceva),fierbinteala pe la
,ma dor dar ,doar mameloanele ,parca sunt si umflati ,dar nu pun asta la socoteala inca,ameteli vagi si scurte,durere in sale (asta e noua),intepaturi in vagin ,pe langa durerea de la ovar,mananc alimente pe care de obicei nu le suport(unul ar fi ceapa).
Daca s-ar confirma o sarcina doar pe baza simptomelor ,atunci eu as avea 
,nu unul asa sunt de pronuntate,iar unele sunt noi.Si nu pot fi de la cm ,e prea devreme ,alea ma apuca atunci cu doua zile inainte si incep cu durerea specifica de burta.
Si sa nu uit cele trei teste anemic pozitive.

Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Graviduteleeeeee,fac apel la voi :care ati mai avut test asa vag (facut devreme)si apoi vi s-a confirmat ca e bebe?Va rog sa-mi spuneti,daa?
Endometrul meu in z20 era de 11,8mm.
Testul actual
poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
mihaelacg spune:
neata fetelor, pe mine am sa va rog sa ma scuzati, ca desi sunt in concediu, n-am "dat" niciodata micul dejun, nici macar cafeaua, insa vreau si eu o gurita, cu mai mult lapte.
andra,
, esti o draguta, numai sper ca m-ati identificat prin poze, ca odata is blonda, dupa aia bruneta, cu breton, fara breton.....colegele de la fac randeau ![]()
bb cred ca e bine
is un pic necajita cu urticaria asta
inca n-a disparut de tot, au mai dat inapoi insa nu au trecut de tot.
azi pe la pranz apare si sotul meu, abia astept....mi-e asa dor de el....si lui de noi
Klaudia , lasa mama ca mai ai cateva zile si cine stie....se pot intampla multe.mai vrei un
?
anidaz, musai e bb acolo la tine mama, si chiar ca zici ca-s pt o armata de bb....eu fac doar pipi des, si ma dor sanii, durerea de sale o aveam in dotare
(e crunta, nu pot sta in sezut de durere, tb sa-mi caut anumite pozitii)
mihapet,l draga mea, cum sa uitam de tine?
de cand tot intreb eu de tine, stiam ca esti cu licenta, ca doar "am mancat aceiasi paine" FELICITARI
hai ca mie cu licenta mi-a iesit si bb, asa intre pauzele de invatat, ia testeaza-te si tu![]()
5+