Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
Shose spune:
Fetelor pupici de la Pipetu' si mama Shose obosita rupta.
Doamne ce complicata e viatza asta cu diversificarea.... .
Curatza la fructe, spala storcatoru' (partea asta o urasc cel mai al naibi), curatza morcovi, fierbe-i o ora - doua, baga i la mixat, spala mixeru'. \sunt distrusa si altceva nimik.
Si cum Dumnezeului se intampla toate cand nu poate bunica sa ne ajute? Dimneata sucul la 10 .... e la servici saraca....la 1 jumate supa...iar e la servici. Mai am putzin si ajung de 30 de kile. Am facut 45 acum si ...parca mai bine imi stateau hainele pe mine la 48.
Nu stiu ce sa fac sa capat pofta de mancare. Mi'e ca ma anemiez de tot. De 4 zile iau supradin. Sper sa dea randament.
Ellenutzu si Stancutzu
De ce nu incercatzi vi cu diversificarea "mai fluida"?
Adica sucutz de fructe nu piure. Si supa crema...dar curgatoare.
Asa i'a zis o doc de la mama de la spital mamei sa incepem, avand in vedere ca e micutza la 4-5 luni si s'ar putea s anu stie din prima cum e cu mestecatul.
Am incercat 2 zile cu linguritza si a3a zi am cedat...i'am pus in biberon si a papat tot. Azi i'am dat in biberon care are sus o tetina asemanatoare cu cele de la canutze. e de la avent si Gratz a pomenit ca exista asa ceva pe piatza. Am cautat pana am gasit'o.
Am avut succes si cu asta, desi mai dadea pe ea, ca ii curgea prea mult.
Io zic sa avetzi rabdarica sa invetze si ele gustul nou intai...si apoi cand stiu gustul bun...yammmyy...or sa vrea si cu linguritza. A zis doc asta cea noua, ca nu e tarziu nicila 6,7 luni daca incepem cu lnguritza. Important e sa o diversific ca sa mai scadem din lapticul praf.
Mi se rupe inima de Eva mik si Sofishor sa nu se bucure si ele de bunatazile facute de mamici.
Mai bine mai lasam de la noi, ca au ele timp sa fie educate cu furculitza si linguritza si cutzitul.
sa nu o luatzi ca pe un sfat...ca sunt departe io de a da sfaturi, dar asa ne'a explicat si noua doc.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Vazut poze de bb a lu Anca Doamne ce frumos e. Si mare. Ma topesc dupa poza aia "imi place la mare" in care rade.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Botez
Sunt mare
Povestea Nasterii
emabucuresti spune:
buna fetelor,
citesc din cap trecut dar dau reply aici caci vad ca ati deschis unul nou
mi-ar placea si mie sa ajung la intalnire dar nu stiu sigur daca voi putea
Elle imi pare rau ca nu mananca Bitzi supa dar poate ca in 2 ore nu i s-a facut foame./ Nici al meu nu mananca asa des mai nou. Si fructele alea sunt totusi satioase pt ei, daca i-ai mai dat si laptic la 2h apoi legume la 2h poate de-asta le-a refuzat.
Ceska in leg cu hipp-de ex aici piureul de caise are adaos de zahar, la fel multe dintre sucuri- cel de morcovi, de caise etc. Poate in germany e diferit.
\stoisor am uitat sa va felicit pt cercelusi! Pupici Sarei!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/
ceska777 spune:
Honey,
asta da distanta! Noi vrem, sper sa si reusim sa facem totul in max 24h! Adica plecam vineri dimineata devreme, poate dupa prima masa din noapte a lui Benji. O sa facem opriri la cel putin trei ore pt schimbat, hranit, dezmortit copil. O sa car o gramada cu mine. Hainele deja le-am impachetat pt Benji. Am deja doua cutii cu: 3cutii lapte praf a 800g ( ar trebui sa ajunga spre 3 sapt), un bax de 5 pachete servetele umede, unul de paturici absorbante, unul de scutece pt bazin, servetele uscate 1 cutie, lavete de unica folosinta, si lista continua. Stiu ca o parte le gasesc in Ro dar am mania sa am tot cu mine. Vin sticlele cu termosul cu apa, cutii cu apa, incalzitorul de sticlute, sterilizatorul care le am in fata in masina sa le pot folosi pe drum. Hainute la schimb, un rand si pt vreme mai racoroasa. Chetii deigiena pt baia lui Benji plus suportul. O paturica pt Benji o patura pt noi daca trage sotul un pui de somn in masina sau pt vreun picnic cum zici tu.
Am trei liste numai pt Benji si una pt actele ce trebuie sa le iau cu mine in Ro. Tati ela urma si eu la fel.
V-am zis ca azi ne-a venit tinuta de botez? Sper sa ne stea bine, nu am facut proba. Am asa emotii pt Benji....
Acuma mergem la baie ca e f obosit nu a dormit azi in total decat 1,5 ore!!!!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 6 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2509202920102658297NxFUSi
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
cynthia_ spune:
Eu ii dau supica care e un fel de pireuas cu o lingurita de legume la borcanel ca ale sunt un pic sarate si asa le mananca. Intr-o zi neavand pireuas i-am pus un varf de cutit de sare si a papat. Mie dr de fam mi-a zis sa-i pun sare ca de acum are voie dar eu de cele mai multe ori nu o prea bag in seama.Cu lamaie ar fi o varianta am sa incerc si eu dar cu adaos de fruct nu mi se pare o idee buna.[quote]citat din mesajul lui Ellenuta
weekendul asta fac pauza de supica .. incep din nou de luni. voi incerca mai multe variante .. cu lamaie, cu un fruct in ele .. cu cereale ..
sper sa vrea ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
[/quote]
cynthia_ spune:
M-am uitat la poze Stefan e un scumpel si am mai vazut ca avetii scaun de masa ca al nostru doar ca a nostru are chestia din fata albastra.
quote:
citat din mesajul lui anca.b
Elle!!!! un slap primesti si de la mine! cum sa nu fii o mama buna? ia vezi, ca indata ma arunc pina la tine!!!
in legatura cu mincarea, la mine nu a avut deloc succes sucul sau supica-curgatoare. doar pireurile de fructe si supa-crema de legume. sucurile le-a scuipat pe toate. pireurile (aceleasi combinatii) le papa pe nerasuflate. aaaa...si trebuie neaparat rarite mesele, sa ajunga undeva la 3.5-4 ore una de alta.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
honey79 spune:
O sa fie bine,Ceska,ai sa vezi.Desi, nu stiu daca veti ajunge in 24 h.Adica, cu toate opririle inerente , nu stiu.Mai ales ca zici ca tu nu vei conduce.
E foarte obositor,sa stii, mai ales pe autobahn,cand circuli cu viteza ;iti ia ochii.
Noi tot la 2-3 ore schimbam si asa ajungeam de conduceam cam7-8 ore/zi.
Iar seara la 9-9:30, ii interziceam sotului sa mai conduca.Incepeam sa ne uitam dupa hoteluri,sa innoptam.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
cynthia_ spune:
LauraI am vazut ceva de inscriptionat pe Petru Rares ma interesez mai era B&B o firma undeva pe privighetorii si era sigur in suceava la carefour.
jelimoni spune:
quote:
citat din mesajul lui Ellenuta
e povestea lui silviu pe acasa ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
SI O ZIS CEVA DE CUM O MERS OPERATIA?
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
zuzele2008 spune:
stoisor si noi va iubim...
Ce rau imi pare ca am pierdut stirile,da vreau sa vad in reluare...cgiar nu se stie nimic de operatie?