Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)
Raspunsuri - Pagina 8
ghinetz spune:
'Neata.
Multam de cafea. Azi noapte am dormit cu amandoi copiii in pat. Asa ca merge la mine portie dubla de cafea, da? va rog...
Lia, m-am gandit la tine in special cand am citit fragmentele. Am zis sa le scriu pe forum si nu pe privat poate se linistesc si alte mamici. La al meu chiar am observat ca el ar manca daca nu ar avea altele de facut. Nu va povestesc cum mancam mai nou: el sta in picioare langa masa si eu ii dau in manuta/gurita. Nu mai vrea/nu mai are rabdare sa stea in scaun de masa, la mine in brate...
Corina, lasa, imi fac si eu o fata sa semene cu mine, na! ca baietii tot spre tata au tras...
A! Lia, iar gatiti? waw! Abia astept. oare daca ies pe balcon vine miros pana la mine? Stii ce mi-a placut la reteta trecuta de la tine: cum povesteai tu totul la plural? NOI punem si aia, NOI facem asa... M-am gandit eu ce m-am gandit: o fi pluralul majestatii, al modestiei? (mai era vreo unul? mai era o replica de-a unui coleg: "te crezi cumva Sf Treime?") Nu cred ca era nici un motiv din cele enumerate asa ca, felicitari "Domnului D" [alacarestrangemana]
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
jadi spune:
Corina, nu mi-ai zis la ce bloc stai, zau ca ma gandesc ca stam in acelasi bloc, se tot aude un copil cum plange dar nu reperez de unde si al meu nu este sigur... data viitoare sa il opresti pe Dodo ca e tare prietenos cu fetitele.
Si Vlad a devenit foarte prietenos cu ele, il striga o fetita sa iasa la joaca si el se grabea si imi zicea sa il imbrac mai repede si apoi declara pe un ton foarte serios " Iubesc toate fetitele ca sunt frumoase!" m-a lasat masca!
Alina, vezi ca asa am gresit si eu cu Vlad, nici acum nu vrea sa doarma singur!
Fetelor, am vesti bune, maine este o vreme superba si calduroasa, fara nori si fara ploaie, asa ca daca aveti maine motul totul va fi perfect!
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
e super tare vladut!!!!!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
jadi spune:
Lia, eu sunt in stare sa fac multi pasi inapoi si sa ma fac ca nu vad dar cu siguranta nu voi uita nimic, mai ales persoanele care nu sunt in stare sa isi ceara scuze (scuze nu iertare). Cine ma cunoaste stie ca sunt o persoana foarte joviala si pot sa fiu vesela zile intregi si cand ma supar imi trece atat de repede, consider ca nu am de ce sa fiu suparata dar nici sa isi bata joc lumea de mine! Si cu asta basta, am inchis subiectul deja devine prea important si nu este cazul!
Ma duc sa vad daca culc copilul sau nu e cazul... vad ca sta agatat de biberonul cu saruri
Deni & Vlad & Tudor
cafera spune:
Jadi, multumesc ca m-ai linistit cu starea vremii.
Sunt franta si incep sa va invidiez ca faceti petrecerea la terasa, dar nu cea propie. Nu stiu ce m-a apucat sa accept sa fac la mine.
ghinetz spune:
cafera, o sa fie multumirea ca va iesi totul bine muuuult mai mare decat oboseala de acum.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
si la iasi cum e vremea maine? m-as duce la un gratar
ziua buna!
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
brazuca25 spune:
Jadi stau in blocul 72, si am fereastra dormitorului spre scara C din blocul 74. E posibil ca plansetul ala de il auzi tu sa fie fiica-mea care a devenit foarte plangacioasa si ne tine concerte in ultima vreme la greu. Sper sa fie doar o faza. Ultima data cand l-am vazut pe Dodo se uita asa melancolic la baietii ce jucau fotbal in fata blocului, si ma gandesc ca isi pregateste si el startul sa ii alerge maine poimaine.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri
jadi spune:
Corina, e clar, eu stau la 74 scara din mijloc si plansetele le aud in spatele blocului unde mai ies sa pacatuiesc una alta, nimic grav De la voi din bloc e administratorul nostru si banuiesc ca si al vostru. Dodo e innebunit dupa minge, nu merge dar stie sa dea sut la minge de altfel bona cara mingea dupa ea in parc si cica se antreneaza pe iarba, adevarul doar ei ii stiu .
Cafera, eu sunt curioasa din fire, cand poti da ne spui ce ai patit acum un an... preclamsie sau cum? Sincer acum nu mai conteaza, totul a trecut si alta data poti sa petreci pe terasa proprie dar sa angajezi pe cineva sa faca mancarea Ce simplu pare, hehe!
La Iasi va fi canicula cu putina ploaie dupa amiaza Adica habar n-am, arabu e cu piciorul in pioneze si tu visezi la gratare?
Deni & Vlad & Tudor