Strumfi de un an (iul-aug 2007) (89)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna tuturor.
LA MULTI ANI STRUMFILOR SARBATORITI IERI SI ALALTAIERI!!!!nu am reusit sa intru zilele astea.
LA MULTI ANI LIANA!!!!
LA MULTI ANI AARON!!!scumpul si iubitul mamei,Sa te binecuvinteze Dumnezeu in fiecare zi a vietii.

Noi am sarbatorit ieri,ne-am intalnit cu o familie de prieteni,baietelul lor e nascut pe 22 si sotul meu la fel,deci am avut trei sarbatoriti...ceva simplu,doar noi,fara invitati,desi nu am fost putini,vreo 13 persoane...
Aseara,m-am culcat tarziu,mi-am adus aminte cum a fost acum un an,am nascut la 00.50,cat de fericita eram ca-mi mai daruise Dumnezeu un pui sanatos.Mi-am adus aminte si de nasterea lui Iosua,cum am asteptat cu disperare sa nasc sa vad daca e sanatos,si primul lucru pe care l-am intrebat dupa ce am nascut,a fost daca sunt sanatosi,asta era cel mai important pentru mine,nici sexul nu m-a interesat...
Sunt o mama fericita,nu pot sa spun cea mai,pentru ca toate suntem,sunt binecuvantat cu doi copii sanatosi si minunati si cu un sot deosebit,si-i iubesc pe toti enorm....Sunt fericita!!!!

Multumesc pentru felicitari.

Duamna Jadi,am vrut sa te inteb la piticodrom dar am uitat.Are legatura mirosul guritei cu polipii???Lui Iosua ii miroase uneori gurita.Si mai vreau sa te inteb daca dodolinii tai se ciondanesc ca si ai mei.In unele zile efectiv trebuie sa stau arbitru...si unde mai pui ca si cel mic il copie pe cel mare,si a inceput si el sa-l traga de par si sa-l ciupeasca.Oare cat o sa dureze?

Va doresc o zi minunata,cu desert s-au fara.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani aaron!oana sa-ti traiasac strumful,multa sanatate si numai bucurii sa aiba parte in viatza!la multi ani si sotului tau!
la multi sni liana!mamico mai povesteste-ne de ea...
la multi ani alex de nico!multa sanatate si mult noroc in viatza si petrecere frumoasa sa aveti nico!

carla sa sti ca nu ai prins tu ideea,nimeni nu e invidioasa pe tine.mi-e imi face placere sa citesc despre orice copil,sa vad poze cu ei ,pe saby e o placere sa o vezi.tu nu intelegi ca nu are nimeni nimic cu copilul,chiar atata josnicie nu este aici,pur si simplu cam patineaza pe creier mesaje de genul:"nu mi-am dorit sa fie un copil precoce...." "dar si eu am fost precoce...","eu mananc cioco si n-am nimic...","am abdomenul plat ca acum n' ani","eu....am,eu fac, eu sunt.."...
sunt o groaza de strumfi aici care fac multe alte lucruri si nici o mamica nu a afirmat cat de precoce e copilul ei,poate ca tine de educatie si de multe altele.prezentam fiecare cat mai realist si fara exagerari.si chestia cu frumusetea personala,pardon e o chestie de gusturi,sau de narcisism....ai tu mania asta de a trasa limite.raspunzi numai celor care te lauda sau va lauda,in fine ar fi atat de multe de scris,dar nu cred ca are rost ,ai 30-de ani nu te mai schimbi tu acum,eu ma obisnuisem ca asa esti tu,deaia am trecut cu vederea asupra multor afirmatii din care reiese ca le sti pe toate,dar cateodata chiar sari calu'.
eu una chiar am incheiat subiectul asta .....

raportez(si v-am luat) 65,5 kg,dar am 1,73m.....ca sa ma simt mai bine eu....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza mai pe la pranz! Multumim pentru urarile de ieri si va oferim o felie de tort virtual cu intarziere. Hai ca asta nu ingrasha si puteti servi cu incredere.

Am terminat si noi motul si Deni la fel ca si Ilinca de cafera a fost numai lacrimi. A plans cu sughituri cand i s-a taiat din par dar i-a trecut supararea cand a vazut tava cu "bunatati" si a ales in ordine: banii, cheile de la masina si bricheta . Eu zic ca e clar cam ce interese o sa aiba. ma asteptam sa aleaga banii pentru ca imi umbla si in geanta dupa ei, imi desface fermoarul si scoate toti banii afara din geanta. Tortul nu a impresionat-o absolut deloc desi a fost unul foarte haios cu Alba-ca-zapada si piticii. Am facut "greseala" sa ii cantam La multi ani si asa tare s-a speriat cand a auzit gloata aia de adulti cantand, ca a inceput sa planga de juma de ora mi-a luat sa o calmez.
Oricum ajunsi acasa dupa petrecere a fost foarte vesela (pe la 12 noaptea) si s-a jucat cu noile papusi primite.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor!

Ma bucur ca ne-am mobilizat din nou cu slabitul; doresc mult succes si cit mai multe kilograme lipsa tuturor participantelor. Eu plec in concediu, asa ca nu ma pot ocupa de listuta in urmatoarele 2 saptamini. Azi am 64.4 kg, va rog sa ma treceti si pe mine. N-am mai fost la sport de peste o luna, asa ca prevad stagnare in continuare (in cel mai fericit caz) pina ma intorc din concediu.

Multumesc frumos ca mi-ati admitrat fetele si site-ul mamei pe deasupra, i-am transmis cuvintele voastre, e foarte fericita ca v-a placut.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata si de la noi.
Multumim penru urari.N-am apucat sa scriu mai devreme ca am avut pregatiri pentru petrecerea de ieri cand i-am luat si motul.A ales cartea,banii si verigheta.Banii tot ii impingea catre mine,de unde deduc ca o sa aduca bani acasa .A fost foarte frumos doar ca tot asa agitatie mare,numai copilasi mici,David era in centrul atentiei ca deh..si era cam marait.
Bine ca a tinut vremea cu noi ca am facut tot afara.
Asaaaa,acum sa va zic ca ma uit la listuta sa ma bag ,sa nu ma bag,am 63 kg cantarita acum vreo 2 sapt ca intre timp a stricat fimiu cantarul ca-l tot pupa(cu bale) nu stiu ce i se pare lui interesant.Da daca ma bag ,azi am voie sa maninca ultima felie de tort de ma petrecere?
Adimrat toateeeee pozele.Niste frumosi toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty si la pranz.
(acum ceva mai bine, dupa 1/4 de ora de bici)

Alina, 65 la 1,73 e fff bine. Mai ai f putin, eu in locul tau n-as da jos mai mult de 2, hai 3. Eu am DOAR 1,65. Si o pofta nebuna de dulciuri. Da ma tin tare. Cel putin incerc. Stiu, impulsionata am sa fiu cand sapt. viitoare la cantar n-o sa se cunoasca nimic.

greierash, multumesc. Mi-a facut placere sa fiu de ajutor. Stiu ca la fel patisem si cu Stefan cand era cam de un an. Ar fi mancat paine mereu. Cat despre semnul tau de intrebare...nu-ti spun ce uimita am fost eu cand am aflat, sapt. trecuta parca, ca da, e una si aceeasi persoana.

Corina, sa va fie de bine petrecerea. Eu, ca sa fiu sigura, nu pun bricheta. Nici minge, ca nu-l vreau nici fotbalist. Sa puna nasu'su stetoscopul si atat. , ca tare am nevoie de un medic in familie!

Oana, sa va fie de bine sarbatorirea.

Nico, sa-ti traiasca sanatosi copilasii ani multi si frumosi. Si pentru Alex, in special, un de la mine.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gina, ma bucur ca ai mai trecut pe la noi, asteptam si poze!

Oana, din cauzele pentru care miroase gura sunt si polipii, iti dai seama ca e o masa de carne mai putin curata. Dar sunt si multe alte cauze pentru care le poate mirosi gura, cred ca doctoritele ar putea sa ne lamureasca. Eu sunt pusa pe ganduri ca si lui Dodo a inceput sa ii miroasa gura si este exact acelasi miros ca la Vlad. Oricum am vazut cum e operatia de polipi, acum chiar nu mi-e mai frica!

Si da, si copiii mei se ciondanesc , uneori mai mult, alteori mai putin depinde in totalitate de toane lui Vlad, uneori nu vrea sa imparta nici o jucarie si ma refer la jucariile care deja nu le mai foloseste de cel putin 1 an. Iar Dodo este si mai luptator decat Vlad, cand pocneste nu stii ce te-a nimerit si nu a vazut violenta la noi in clasa, banuiesc ca voi avea probleme destul de mari cu el cand va fi mai mare!

Corina, sa va fie bine motul, eu zic ca Deni va fi piroman profesionist pe bani grei Da foc si fuge cu masina!

Alina, te trec acum pe raboj!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Asa, v-am trecut si inaltimea ca astfel as fi fost un fel de diva printre voi dar de fapt sunt mai pitica de inaltime... Eu modific azi lista, saptamana viitoare sunt in concediu, cine se ofera?

Loredana, eu zic ca David va fi popa, citeste frumos din carte, ia banii si sfinteste verighetele! Sa va fie de bine motul!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Mai, nu puteati sa o lasati asa cum era. Macar zicea lumea ca sunt inalta...Trece-ma si pe mine cu 1.64 .N-ar fi rau sa deschidem si un club de crescut Se baga careva?

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Loredana, cred ca David e asigurat. Se insoara cu o tipa cu bani care-l tine acasa sa citeasca toata ziua. Sau...se face popa cum zice Deni

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput